- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
Ahaha elektrikli yilan baligi miya ben hayatta öyle şeylerden tiksinmemmmmm elektrikli yılan balığı çıkmadığı sürece ahahah
Benim yemek yedigim yerden bocek gecse o yemek haram olur bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha elektrikli yilan baligi miya ben hayatta öyle şeylerden tiksinmemmmmm elektrikli yılan balığı çıkmadığı sürece ahahah
tabi canım çarpıldığına mı yanarsın yoksa yılan balığı gördüğüne mi bu çok kötü işteeeAhaha elektrikli yilan baligi mi
Benim yemek yedigim yerden bocek gecse o yemek haram olur bana
Nasil bir şey olduğunu bilmiyorum. Zaten yilanlara antipatim var. Ben almim hiçtabi canım çarpıldığına mı yanarsın yoksa yılan balığı gördüğüne mi bu çok kötü işteee
şu aralar çok korktuğum hayvan
Ya bende geçen belgeselde gördüm normalini biliyordum da ama elektrikli olanını bilmiyordum adamı çarpıyor, avlamaya çıkanlar tutamıyordu hayvanı .. cidden elektrikli yaa ölçüyorlardıNasil bir şey olduğunu bilmiyorum. Zaten yilanlara antipatim var. Ben almim hiç
Ben saka yapiyorsun sandim. Cidden elektrikli miymis? E nasil suda yaşıyor bu hayvan. Başka bir sey olmasin o vücudundaki?Ya bende geçen belgeselde gördüm normalini biliyordum da ama elektrikli olanını bilmiyordum adamı çarpıyor, avlamaya çıkanlar tutamıyordu hayvanı .. cidden elektrikli yaa ölçüyorlardı
kuzum ciddiyim ya hatta timsah falan yemeğe geldiğinde çarpılıyorBen saka yapiyorsun sandim. Cidden elektrikli miymis? E nasil suda yaşıyor bu hayvan. Başka bir sey olmasin o vücudundaki?
canım şunu izler misinBen saka yapiyorsun sandim. Cidden elektrikli miymis? E nasil suda yaşıyor bu hayvan. Başka bir sey olmasin o vücudundaki?
Hmm enteresanmis ne diyim. Olabilir yani.kuzum ciddiyim ya hatta timsah falan yemeğe geldiğinde çarpılıyor
ne kadar büyük olursa akımı o kadar yüksek oluyordu
adam plastik eldivenlerden dahi hissediyordu düşün..
suda yaşıyor su elektriği normalde iletmez mi iletir, nasıl oluyorda onun elektriği suyun içindde yayılmıyor demi..
koskaca timsahi öldürdücanım şunu izler misin
bende ilk gördüğümde nasıl olur ya demiştim ama oluyor işteHmm enteresanmis ne diyim. Olabilir yani.
En sonunda agzindan ates çıkan ejderhada bulunursa sasirmicam:)
Allah böyle yarattiysa bir bildiği vardır.bende ilk gördüğümde nasıl olur ya demiştim ama oluyor işte
Ne canlılar var ya.
bende arada kalıyorum ama çok fazla değil iyi oluyor ya :)Allah böyle yarattiysa bir bildiği vardır.
Evet cok farkli canlılar var. Ben pek izleyrmiyorum da boyle seyleri etkisinde kalıyorum sonra :)
Olur tabi arastirmak iyidir canim.bende arada kalıyorum ama çok fazla değil iyi oluyor ya :)
Geldim canım. Ayy sinirim zıpladı fikir almak isteyenlere ahlak dersi vermeye bayılıyorlar. Sıkıştırmışlar resmen kızı oda cevap verip dert anlatmaya çalışıyor. Çok gelişmişiz maşallah (!)
Fikir almak istemiş zaten okuyunca kötü oldum ne yapayım diye. Ee insan okuyuncada üstüne uyuyamaz böyle bişeyin burdakilerde yerden yere vurmuş. Fikir ver ahlak dersi vermeyi bırakta
Sinirlenme yaa..
Ben de aynı fikirdeyim, onu ne yapacağız?
Kızın hayatı sonuçta, kimse karışmamalı.
Kardeş olarak endişeleniyor, o kadar.
Afomm, cancağımızım nasılsın?
Bebişimiz nasıl?
Ayrıca bu saatte niye uyanıksın, iş yok mu yarın?
Ne yapayım, kocayı yatırdım keyif zamanı geldi.Fikir almak istemiş zaten okuyunca kötü oldum ne yapayım diye. Ee insan okuyuncada üstüne uyuyamaz böyle bişeyin burdakilerde yerden yere vurmuş. Fikir ver ahlak dersi vermeyi bırakta
Yok yarın işe gitmeyecem dr kontrolü var izinliyim. Sen napıyon
Benimde umudum o yönde canım. Belli olsunda ona ciciler alayım artık :))Ne yapayım, kocayı yatırdım keyif zamanı geldi.
Haber taramaca, kk okumaca mod on.
Bebişimizin cinsiyetinin belli olması lazım artık haa.
Yarın söyle doktora, boş yollamasın sizi.
Dedim ya en yakın arkadaşımla aynı zamanda hamile kalmışsınız, onun belli 1 aydır cinsiyeti.