Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ya bende geçen belgeselde gördüm normalini biliyordum da ama elektrikli olanını bilmiyordum adamı çarpıyor, avlamaya çıkanlar tutamıyordu hayvanı .. cidden elektrikli yaa ölçüyorlardı
Ben saka yapiyorsun sandim. Cidden elektrikli miymis? E nasil suda yaşıyor bu hayvan. Başka bir sey olmasin o vücudundaki?

Ben saka yapiyorsun sandim. Cidden elektrikli miymis? E nasil suda yaşıyor bu hayvan. Başka bir sey olmasin o vücudundaki?
kuzum ciddiyim ya hatta timsah falan yemeğe geldiğinde çarpılıyor
ne kadar büyük olursa akımı o kadar yüksek oluyordu

adam plastik eldivenlerden dahi hissediyordu düşün..

suda yaşıyor su elektriği normalde iletmez mi iletir, nasıl oluyorda onun elektriği suyun içindde yayılmıyor demi..

kuzum ciddiyim ya hatta timsah falan yemeğe geldiğinde çarpılıyor
ne kadar büyük olursa akımı o kadar yüksek oluyordu

adam plastik eldivenlerden dahi hissediyordu düşün..

suda yaşıyor su elektriği normalde iletmez mi iletir, nasıl oluyorda onun elektriği suyun içindde yayılmıyor demi..
Hmm enteresanmis ne diyim. Olabilir yani.
En sonunda agzindan ates çıkan ejderhada bulunursa sasirmicam:)

bende ilk gördüğümde nasıl olur ya demiştim ama oluyor işte
Ne canlılar var ya.
Allah böyle yarattiysa bir bildiği vardır.
Evet cok farkli canlılar var. Ben pek izleyrmiyorum da boyle seyleri etkisinde kalıyorum sonra :)

Hakkımda çıkan asılsız özellerde geziyor haberlerine itibar etmeyiniz :KK49: Sevgili Belissa Belissa

Hepsi Huy Meselesi Huy Meselesi hanımefendiyi özelden bir kez taciz edişimden ibaret :KK45:

filmdelisi filmdelisi tefom canım benim , bende özledim sizi ya :KK68:. Ama gece muhabbetlerini bilhassa .

Nasıl evlilik maratonun , yaz müsait olunca . Evet hepiniz benim öğrencilerimsiniz , hepiniz evlenin , çoğalın , üreyin :KK70:

Hele o afo ( A after_before ) ne zaman ortadan kaybolsam , hakkımda olur olmaz iddialarda bulunurdu geceleri , şimdi görecem onu ben :KK48:

Jelesec Jelesec yavrum , tayfanın hepsine selam ola , gezin bol bol sefanız ola . Gece pek takılmıyorum bende .

Geldim canım filmdelisi filmdelisi Ayy sinirim zıpladı fikir almak isteyenlere ahlak dersi vermeye bayılıyorlar. Sıkıştırmışlar resmen kızı oda cevap verip dert anlatmaya çalışıyor. Çok gelişmişiz maşallah (!)

Son düzenleme:
Geldim canım. Ayy sinirim zıpladı fikir almak isteyenlere ahlak dersi vermeye bayılıyorlar. Sıkıştırmışlar resmen kızı oda cevap verip dert anlatmaya çalışıyor. Çok gelişmişiz maşallah (!)
:KK48:
Sinirlenme yaa..
Ben de aynı fikirdeyim, onu ne yapacağız?
Kızın hayatı sonuçta, kimse karışmamalı.
Kardeş olarak endişeleniyor, o kadar.:KK15:

Afomm, cancağımızım nasılsın?
Bebişimiz nasıl?
Ayrıca bu saatte niye uyanıksın, iş yok mu yarın?

:KK48:
Sinirlenme yaa..
Ben de aynı fikirdeyim, onu ne yapacağız?
Kızın hayatı sonuçta, kimse karışmamalı.
Kardeş olarak endişeleniyor, o kadar.:KK15:

Afomm, cancağımızım nasılsın?
Bebişimiz nasıl?
Ayrıca bu saatte niye uyanıksın, iş yok mu yarın?
Fikir almak istemiş zaten okuyunca kötü oldum ne yapayım diye. Ee insan okuyuncada üstüne uyuyamaz böyle bişeyin burdakilerde yerden yere vurmuş. Fikir ver ahlak dersi vermeyi bırakta

Yok yarın işe gitmeyecem dr kontrolü var izinliyim. Sen napıyon

Fikir almak istemiş zaten okuyunca kötü oldum ne yapayım diye. Ee insan okuyuncada üstüne uyuyamaz böyle bişeyin burdakilerde yerden yere vurmuş. Fikir ver ahlak dersi vermeyi bırakta

Yok yarın işe gitmeyecem dr kontrolü var izinliyim. Sen napıyon
Ne yapayım, kocayı yatırdım keyif zamanı geldi.:21:
Haber taramaca, kk okumaca mod on.
Bebişimizin cinsiyetinin belli olması lazım artık haa.
Yarın söyle doktora, boş yollamasın sizi.
Dedim ya en yakın arkadaşımla aynı zamanda hamile kalmışsınız, onun belli 1 aydır cinsiyeti.

Ne yapayım, kocayı yatırdım keyif zamanı geldi.:21:
Haber taramaca, kk okumaca mod on.
Bebişimizin cinsiyetinin belli olması lazım artık haa.
Yarın söyle doktora, boş yollamasın sizi.
Dedim ya en yakın arkadaşımla aynı zamanda hamile kalmışsınız, onun belli 1 aydır cinsiyeti.
Benimde umudum o yönde canım. Belli olsunda ona ciciler alayım artık :))

X