- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Gecmis olsun canim ihlamur falan ic . Icine bal elma labugu limon nane ne varsa koy :)Grip oldum ausum bogazimin agrisi kulagima vuruyor.
Off hic sevmiyorum bu grip illetini de.
Nerden bulduysa beni
Selam annecimmmmSelam kızlar. Başka arkadaşlarda gelmiş onlarada merhaba.
Aso bende heyecanlanırdım okula ilk başlarken büyümüşte okullu olmuş bücürükyeni işinde hayırlı olsun canım allah bol kazançlar versin. Ms sende mi oldun yahu grip gibi bişey oldu bu hastalık o kdar çok duymaya başladım ki. Atak geçirmiyorsun değil mi ? Benim görümcede ms o hacamat ve sülük tedavisine başladı inşallah faydasını görür. Sen araştırıdn mı alternatif yöntemleri
O değil de ders çalışmıyorum bu yuzden.kafam almıyor .Gecmis olsun canim ihlamur falan ic . Icine bal elma labugu limon nane ne varsa koy :)
Hastaysan bence calisma . Bir iki gununude kendine ayir yahu dinlen guzelce.. kafan almaz :)O değil de ders çalışmıyorum bu yuzden.kafam almıyor .
Nette dolaniyorum sıkıntıdan.
Sanki internet beni atayacak
Oyle olacak heralde napimHastaysan bence calisma . Bir iki gununude kendine ayir yahu dinlen guzelce.. kafan almaz :)
Bende fena öksürüyorum bu soğuk havalar bize yaramiyiiiiOyle olacak heralde napim
Yok kız mevsim olarak değil yani bahçede olan bitkiler onlarKoz hayalmi kuruyon ne o meyveleri nerden bulcen bu mevsimde he de bakiim bana)
Yaparimmm yeter ki sen isteee :)Belissa geçmiş olsun kuzum , sonbahar bağışık sisteminin en düşük olduğu zamanlar .Bol c vitamini ,tarçın ve zencefil
A after_before atak 2 kez uğradı soldan soldan , bacakta his kaybı ve yürüme zorluğu yaşıyorum atak geldiği zaman . En uzun 3 gün içinde ayaklanıyorum ve yavaş yavaş tümden yok oluyor .
Huy Meselesi o zaman sen bana yap şekerpare , ben gelip yiyeyim . Tarifi Nevreste den mi aldın yoksa
Afom ya , haberini aldım bekodan . Çok sevindim hem de şaşırdım . Hamiş afo kulağa bir tuhaf geliyor
Hayırlı olsun canım ya , doğum nisan mı ?
Jelocum , fıstığım , bombam
Söz gidersem , haber veririm
Senin takım aynen devam mı ?
Beko da girmiyor herhalde kk ya belki gelir oda.
Evet canım doğum nisan da valla süpriz yumurta oldu pek beklemiyordum tayinle beraber bebekte geldi
Sen neler yaptın görüşmeyeli yusuf okula başladı mı
Benim isler yogunlasinca cekiliste kaldi asmum yaaa :)bende geleyim
Huy Meselesi ne oldu bizim çekiliş
hoş küçük ilçeye taşındım katılabilirmiyim bilmiyordum
Sag ol kuzum.Belissa geçmiş olsun kuzum , sonbahar bağışık sisteminin en düşük olduğu zamanlar .Bol c vitamini ,tarçın ve zencefil
A after_before atak 2 kez uğradı soldan soldan , bacakta his kaybı ve yürüme zorluğu yaşıyorum atak geldiği zaman . En uzun 3 gün içinde ayaklanıyorum ve yavaş yavaş tümden yok oluyor .
Huy Meselesi o zaman sen bana yap şekerpare , ben gelip yiyeyim . Tarifi Nevreste den mi aldın yoksa
ben varımmm :) naber belis :)Kimse yok muuu
Nolsun sıkıldım siyasetten buraya atim dedim kendimi.ben varımmm :) naber belis :)
aus abla online oluyor ama özellerde geziyor dur şikayet edeyim sana biraz onuNolsun sıkıldım siyasetten buraya atim dedim kendimi.
Bu topige niye ikimizden baskasi ugramiyor ha