- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
Yok ben bir üniversiteye başvuru yapacağım araştırma görevliliği için, babamın da yalovada işi varmış biraz da bir amcanın yazlığından armut toplayıp gelcez inşallahHosgeldin brain :) kiz ne yapcan bursada. Tatile mi gidiyorsunuz :) kar yagdi mi yavv ahahah
Bir de grip oluyorum galiba ondan da yoktu istahim ama normalde de cok yiyemiyorum. Ne bilim midem almiyor mu neSen yemek yememissin ki resmen cayin yanina atistirmalik yemissin..
Ben yediklerimi yazmiyim utandim okuz gibi yedigim icin ahahah
Hadi bakalim hayirlisi olur insallah hakkinda canim...Yok ben bir üniversiteye başvuru yapacağım araştırma görevliliği için, babamın da yalovada işi varmış biraz da bir amcanın yazlığından armut toplayıp gelcez inşallahkar yağaydı iyiydi az top oynardık
Gecmis olsun dikkat et havalar sogudu baya.. belki hasta olacagin icin istahin gitmis olabilirBir de grip oluyorum galiba ondan da yoktu istahim ama normalde de cok yiyemiyorum. Ne bilim midem almiyor mu ne
Sag ol. Evet çok üşüyorum bu ara .Gecmis olsun dikkat et havalar sogudu baya.. belki hasta olacagin icin istahin gitmis olabilir
Suan burasi 7 dereceeeeeSag ol. Evet çok üşüyorum bu ara .
Iyi geceler canimm yarin gorusuruz optummmKizlar ben çıkayım artik olur mu? Erken uyanmaya çalışıyorum hep ama becerdigim kadar iste :)
Iyi geceler tekrar goruselim burada.
Sizi seviyorum
Valla Karin agrisi cekiyorumSelam seksu hatunumm napiyorsnuz gece kuslarii.. brain de burda herhaldee onuda cagirayimmm
braindamage bebegimmmm
Gecmis olsun canim hasta misin :) evet seksusuunnnValla Karin agrisi cekiyorum. Margisim sen ne ypyrrsun seksuyum Ben dimi agzindan bal damliyi
Afiyet olsun canim sizi gordugume cok sevindimmm dikkat et :)Ben de çıkıyorum kuzular.
Malumunuz acıktım, doymam 1 saat sürer.
Özlemişim hepinizi, kendinize çok iyi bakın.
:) saol canim ivitGecmis olsun canim hasta misin :) evet seksusuunnn
Bursaya gidecekmis canim erken uyayacak herhalde
Burdayımmmm
Yok kız sabah 6da yolculuk hahahaBursaya gidecekmis canim erken uyayacak herhalde
Ne oyunu oynuyorsun canim :)Burdayımmmmoyun oynamaya dalıyorum arada yaaa poff
Başvuru yapcam şuanlık inşallah girerim yaa sıkıldın artık evde olmaktanHadi bakalim hayirlisi olur insallah hakkinda canim...
Gircen mi buraya haberdar et bizide :)
Armut bizede yolla
Yolda uyursun artik :)Yok kız sabah 6da yolculuk hahaha
Uyumamis geldi geldi eheheh ..Bursaya gidecekmis canim erken uyayacak herhalde