- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
iyi yapmışsın belisim bende arkadaşlarla laflıyorum işte..Nolsun sıkıldım siyasetten buraya atim dedim kendimi.
Bu topige niye ikimizden baskasi ugramiyor ha
Ne ozellerde miaus abla online oluyor ama özellerde geziyor dur şikayet edeyim sana biraz onu
Hmm kim o arkadaşların?iyi yapmışsın belisim bende arkadaşlarla laflıyorum işte..
telefondan yazıştığım arkadaşlarım belisimHmm kim o arkadaşların?
şuan çıktı galibaaa:
Ne ozellerde mibana niye ozel mesaj atmiyor burada sevgiye ve sefkate ihtiyaci olan biri dururken elin ozellerinde ne isi varmis sorsana margi kendilerine
Aa sen? Kiz sen bicir bicir konusurdun ne oldu o eski margayatelefondan yazıştığım arkadaşlarım belisimburda pek kimseyle konuşmaz oldum
Ya artık işi özelden görüyorum belisim yaaaaa daha rahat oluyorAa sen? Kiz sen bicir bicir konusurdun ne oldu o eski margaya
CakalYa artık işi özelden görüyorum belisim yaaaaa daha rahat oluyoredidor olunca birdee
şaka bir yana tabi geyik yapmk için artık telefonu kullanıyorum desem yeri belisimm
Bir sey demedim kiz nasil istersen oyle yapşaka bir yana tabi geyik yapmk için artık telefonu kullanıyorum desem yeri belisimm
buralara uğrayan olmuyor kiii yapayım yaaniii
Bir sey demedim kiz nasil istersen oyle yap
Ben de senin ahtapotlu konuya bakiyordum. Bir de chesin kurbagali donerine
O degil de mc donalds icin hep bir iddialar çıkıyor zaten her seferinde de yemicem diyorum ama önünden gecerken dayanamıyorumChess beni dönerden soğuttun sağolasınnnn sayesinde buluşup döner yiyen çiftler bu saatten sonra yemez olacaklar
ya ben o kadar şey okudum o firma ile ilgili ama bende yemeden yapamıyorummmm şuan diyette olduğum için yiyemiyorum yoksa varyaaa tutamaz kimsee beniiiO degil de mc donalds icin hep bir iddialar çıkıyor zaten her seferinde de yemicem diyorum ama önünden gecerken dayanamıyorumama bu son
Burgeri da pek sevmiyorum ben. Hamburgeri sanki sekerli gibime geliyor. Hic bitiremiyorim o küçücük seyi. Ama mc olsa duble aliyorumya ben o kadar şey okudum o firma ile ilgili ama bende yemeden yapamıyorummmm şuan diyette olduğum için yiyemiyorum yoksa varyaaa tutamaz kimsee beniii
burgerda bir kola içmiştim içmez olaydım , bir daha uğramadım mc varken..Burgeri da pek sevmiyorum ben. Hamburgeri sanki sekerli gibime geliyor. Hic bitiremiyorim o küçücük seyi. Ama mc olsa duble aliyorum
Kfc.yi denedin mi hic. Onu da severim ben.burgerda bir kola içmiştim içmez olaydım , bir daha uğramadım mc varken..
mc royalciyim bennn
yaaaa canımı çektirdin offf yaaaaKfc.yi denedin mi hic. Onu da severim ben.
Popeyesten de yedim bir kez ama o kadar acikmistik ki en buyuk menuden aldik. Neremize yiyeceksekonun yarısı kaldı tabi. Bazi tavuklari bayatlamis gibiydi siyahlasmis falan. Oraya da daha gitmedim..
Napim her yer beni mc.e yonlendiriyorsa suç benim mi
Git o kurbagaya bak istah mistah kalmazyaaaa canımı çektirdin offf yaaaayapılır mı gece gece
burada açık yer bile yok yaa
ya ben hayatta öyle şeylerden tiksinmemmmmm elektrikli yılan balığı çıkmadığı sürece ahahahGit o kurbagaya bak istah mistah kalmaz