Sen niye düğün olayını uzattin canim? Sorun mu oldu yoksa denk gelmedi miafonun nine olmaya yakında ben doğururum tam olur
Afo kim seni tongaya düşürebilir hem de seniBende istemem diyodum tongaya düşürdüler :))
kısa olsan ayak altına basamak falan koyardın ama işte uzun olunca kendi boyuna uygun mutfağı olan bir ev bulmanda zor olurHahahhaha :))) ondan sevmiyomm herhalde sırtım ağrıyor :)))
Sorun olmadı , acele etmek istemedik belis hem her ikimizde zaman geçtikçe bazı huylarımızdan arınmış oldukSen niye düğün olayını uzattin canim? Sorun mu oldu yoksa denk gelmedi mi
demek ki afoyuda tongaya düşürecek birileri varmışAfo kim seni tongaya düşürebilir hem de seni
Yok bizimoi benim babamdan korkumdan olmadi margam. Ama sonra nasil olduysa birdenbire her sey gelisti bir baktim nisanlanmisimSorun olmadı , acele etmek istemedik belis hem her ikimizde zaman geçtikçe bazı huylarımızdan arınmış olduk
büyüdük anlayağınızzzz
eski sinirli hallerimden eser kalmadııı
siz de atama olaylarından dolayı beklediniz mi((
Sen bir de evet eskisi gibi degilsin bir durulmussun gibime geldi.demek ki afoyuda tongaya düşürecek birileri varmış
Marga evlenmedin değil mi?Sorun olmadı , acele etmek istemedik belis hem her ikimizde zaman geçtikçe bazı huylarımızdan arınmış olduk
büyüdük anlayağınızzzz
eski sinirli hallerimden eser kalmadııı
siz de atama olaylarından dolayı beklediniz mi((
Aaaa evet hatırladım biraz sert görüşlüydü baban bu konularda. Ama çok sevindim buda bir adım atmak gibi bir şey olmuş..Yok bizimoi benim babamdan korkumdan olmadi margam. Ama sonra nasil olduysa birdenbire her sey gelisti bir baktim nisanlanmisim
Aslinda hala inanamıyorum:))
Beni örnek alan evde kalir vallaMarga evlenmedin değil mi?
Daha dur bir sen, yavrucuksun küçücüksün.
Sindire sindire olsun her şey.
Belis in yaşı karta kaçıyor artık, referans alma onu.
Yok yok değilim , hemde hiç , eski çıkışlarım sinirli hallerim yok..Sen bir de evet eskisi gibi degilsin bir durulmussun gibime geldi.
22 yaşında birine afo evde kalmış dedi, sırf evlenmedik diyeeeeeeMarga evlenmedin değil mi?
Daha dur bir sen, yavrucuksun küçücüksün.
Sindire sindire olsun her şey.
Belis in yaşı karta kaçıyor artık, referans alma onu.
Biz 1 aydir görüşmüyoruz kizim ne 2 günüAaaa evet hatırladım biraz sert görüşlüydü baban bu konularda. Ama çok sevindim buda bir adım atmak gibi bir şey olmuş..
Atama ne oldu peki ..
Çok sevindim , bende benimkinin yanından geleli 2 gün oluyor :) hasretlik başladı yine..
Hayırlı olur inşallah, benimde kuzen sosyal b. öğretmeni , oda atanamıyor.. :/Biz 1 aydir görüşmüyoruz kizim ne 2 günüburnumda tütüyor sevdicekim
Atama olmadi canim yine denicem bakalim
Iyi olmuş iyi. Gerci ben senin eski halini de sevyorddum kendine has tarzin var iste ne guzel:) ama büyümek baska bir sey tabi.Yok yok değilim , hemde hiç , eski çıkışlarım sinirli hallerim yok..
Değmiyor iki üç günlük dunyada saçma sapan seylere kafa yormaya..
Umrum dışı oluyor bazı şeyler, böyle daha iyi..
En güzelide öfkeden arınmak oldu benim için..
Öfke benide yiyordu arkadaşlık ilişkilerimide, normal ilişki mi de ki.. son anda kurtuldum ohh kurtulmuşummm
Bakma sen afoya.22 yaşında birine afo evde kalmış dedi, sırf evlenmedik diyeeeeee
küçüğüm hakikaten yaaaaaa
afo gibi boyum olsaydı yaşım 22 de olsaydı kesin şimdi benimkiyle evlenmiştik ahahaha
Neredeyse 3 sene geçti , inan insan her yaş biraz daha değişiyor olgunlaşıyorIyi olmuş iyi. Gerci ben senin eski halini de sevyorddum kendine has tarzin var iste ne guzel:) ama büyümek baska bir sey tabi.
Sevindim senin adina. Takma bosver. Zaman kaybi sadece takinti yapmak
tamam canim iyi geceler.Tongaya düşürdüler kandırdılar beni deeeben ne anlarım hergün çocukmu doğuruyoz :))
Kızlar ben yatayım uykum geldi zaten kaydı yine benim uykular. Hamile konusna bakın bitane anne yoktur hepsi uyumuştur artık gündüzcüyüm bende
Öpüyorummm sizi iyi geceler
Bakma sen afoya.
Hormonları depreşiktir onun, kendi ayrı depreriş zaten biliyorsun.
Bizler seninle tanıştığımızda şuanki yaşından bile büyüktük canım benim.
Hakikaten durulmuşsun, sakinleşmişsin.
İlk gördüğümde hatta bu aynı marga olamaz bile dedim kendime.