- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
Hani o zamanlarda avatar koymazdın profilinee..Yeap margacım, büyümüşsün sen hatta:)
Arada takip ediyorum seni, gizliden gizliye.
o zaman bizde yeni yaşımıza girdikten 2 ay sonra nikahı basıyoruz adamlaraaaaaVayyy
Umarim
Ben bilmem tefo bilir margacimşey giriyor mu kk ya, tlf ile başlayan bir nick vardı ya tam hatırlamıyorum nickini..
Hani o zamanlarda avatar koymazdın profilinee..
o sen misin hıııı
nolur eveeet deeeeeeee
seni şimdi uyku tutmuyorsa o zaman hiç uyumayan hatta gözünü haftadan haftaya kapayan bir anne olursun kesin..Amaan evlenip bekar hayatı yaşarsan iyi ama öbürtürlü zor. Evin işi yemek bilmem ne bide git çalış. Ben hala bekar kafasındayım çok zorlanmadım daha :)) çocuk olunca anyayı konyayı görücez haritada :)))
yaaaaaa işteeeeeeeeeeeee o dimi ooooBen bilmem tefo bilir margacim
Ben bir 2 3 sene cocuk dusunmem heralde afom ama kismet de var tabi.Amaan evlenip bekar hayatı yaşarsan iyi ama öbürtürlü zor. Evin işi yemek bilmem ne bide git çalış. Ben hala bekar kafasındayım çok zorlanmadım daha :)) çocuk olunca anyayı konyayı görücez haritada :)))
yaaaa sizi gördüğüme gerçekten çok sevindimmmm12den vurmak bu olsa gerek.
Dalga mı geçiyorsuno zaman bizde yeni yaşımıza girdikten 2 ay sonra nikahı basıyoruz adamlaraaaaa
tamam bunu dedin ya evliliğin 1. senesinde çocuk doğurucannnBen bir 2 3 sene cocuk dusunmem heralde afom ama kismet de var tabi.
Bazen hic cocuk olmasa da olur diyorum hic rahatimi bozamicimmama belli olmaz
Bilmem ki suan olmasa olur diyorim ama o zaman ne düşünürüm bilemem. Hayirlisi bakalim afo bir dogursun datamam bunu dedin ya evliliğin 1. senesinde çocuk doğurucannnhep öyle olur
ben bile öğrendiysem sen de bi hayli öğrenirsin afooom..Nevreste guruluğun dillerdee girip konularına bakıcam daha. Allah bana da seninkinin yarısı kdr yemek yapma aşkı versin inşallah :)) temizliği çok severim ama yemeği mecbur olmasam yapmam
Teşekkür ederim canımNevreste guruluğun dillerdee girip konularına bakıcam daha. Allah bana da seninkinin yarısı kdr yemek yapma aşkı versin inşallah :)) temizliği çok severim ama yemeği mecbur olmasam yapmam
afonun nine olmaya yakında ben doğururum tam olurBilmem ki suan olmasa olur diyorim ama o zaman ne düşünürüm bilemem. Hayirlisi bakalim afo bir dogursun da
Hahahhaha :))) ondan sevmiyomm herhalde sırtım ağrıyor :)))ben bile öğrendiysem sen de bi hayli öğrenirsin afooom..
yalnız mutfak tezgahı biraz aşağıda kalır senin boya.
zorlanırsın
ahahahaha