- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Huy olarak görüntü olarak tamamiyle farklı bir marga haline geldim ben cidden..Bakma sen afoya.
Hormonları depreşiktir onun, kendi ayrı depreriş zaten biliyorsun.
Bizler seninle tanıştığımızda şuanki yaşından bile büyüktük canım benim.
Hakikaten durulmuşsun, sakinleşmişsin.
İlk gördüğümde hatta bu aynı marga olamaz bile dedim kendime.
gel yine yarın bekliyor olucaaammmm öptümmm :)Tongaya düşürdüler kandırdılar beni deeeben ne anlarım hergün çocukmu doğuruyoz :))
Kızlar ben yatayım uykum geldi zaten kaydı yine benim uykular. Hamile konusna bakın bitane anne yoktur hepsi uyumuştur artık gündüzcüyüm bende
Öpüyorummm sizi iyi geceler
Şu bir aydır herkesten bunu duymak güzeltamam canim iyi geceler.
Nur yagmis margaya
Tatlı rüyalar deli dolu annecik ve şanslı bebişMarga tamam seni evde kalmışlar kategorisinden çıkarıyorum körpecikmişsin daha 3 sene beklersin :))
Beko has eleman ama en kısa zamanda evliler kulübüne bekliyorum
Allah razı olsun yüreğimi ferahlattın , geleceğe karşı daha aydınlık bakıyorum sayendeeeMarga tamam seni evde kalmışlar kategorisinden çıkarıyorum körpecikmişsin daha 3 sene beklersin :))
Ohoo damara basan cok olur canım. Zorla zivanadan cikartmaya calisanlar da cok olur.Neredeyse 3 sene geçti , inan insan her yaş biraz daha değişiyor olgunlaşıyor
yani 1 ay önce düşündüğüm şeyleri veya hissettiklerimi , 1 ay sonra ''vay arkadaş ben niye böyle düşünmüş yapmışım '' diyebiliyorum..
Ama güzel ya,
Tabi damarıma basmadıkları sürece, o damara basa yine benden alır alacağını..
Valla öyleee değmiyor , en güzeli dediğin gibi relax relax takılmak.Ohoo damara basan cok olur canım. Zorla zivanadan cikartmaya calisanlar da cok olur.
Sen kendi haline birakacaksin onlari.
Degmez kimseye sen relax ol
En kisa zamanda gelicem bekke beniMarga tamam seni evde kalmışlar kategorisinden çıkarıyorum körpecikmişsin daha 3 sene beklersin :))
Sus sus zaten hala sinirlerim bozuk secimeTek başına iş başına beko hadi bakam
Aynen oyle he de gec.Valla öyleee değmiyor , en güzeli dediğin gibi relax relax takılmak.
Başım kaldırmıyor artıkdamar benim kan benimmm
az önce nette dolaşırken sucuklu kuru fasulyeli kokteyl gördümmmAynen oyle he de gec.
Ben de oyle bir sey gördüm sanki bir ara.az önce nette dolaşırken sucuklu kuru fasulyeli kokteyl gördümmm
Ben de oyle bir sey gördüm sanki bir ara.
Sucuklu kuru fasulye ne ya öf
canı çeker şimdi afonunnnnn aman gece gece bulamayızda bundanBen de oyle bir sey gördüm sanki bir ara.
Sucuklu kuru fasulye ne ya öf
Kokteyle cag atlatmislarbu nasıl bişidir yaa ahahaha
Neyseki hala ilginc seyler bulma ozelligini kaybetmemissinbende görünce şok oldum valla :)