Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

güç olmasın da geç olsun
ay senin birde ufaklıklar vardı dimi ablacım iyi vakit buluyorsun
sen ne okuyorsun ablacım sanırım aöf den okuyorsun görüyordum seni oralarda
ben kpss canım

Kreşte bütün gün canım bu sene , yoksa nerdeeeee Akşam o gelince ben ortadan aniden yok olurum zaten

Dikey geçişle Uluslararası İlişkiler okumaya karar verdim tatlım 12 sene aradan sonra , bu son dönem kısmetse .

Kpss zor ya, çok çalışmak gerekiyor , sorular her yerden her şekilde çıkabilir

Hevim bizde seni çok özledik canım

Allah rahmet eylesin , yakınınız mıydı ?

ooooo kimler gelmiş kimleri görüyorum efeniim
hoşgeldin hevim :119::119::119:
başınız saolsun hevicim..
Bi gazel bi sen nedir çektiğiniz bu pclerden

Allah kolaylıklar versin arzucum
Zor olmaz mı hırka örmek o kadar kolay olmamalı zaten bi de örnekli bişey örüyosun
Bi atkı filan örseydin hadi neysede hırka her yiğidin harcı değildir yani ören için kolaydırda bizler için
Deden ile babaannenin aşkına hayran kaldım
Allah bizlerede böyle gerçek aşklar nasip etsin ve uzun sağlıklı ömürler 84 yaş diyosun ve bu yaşta tutkulu aşk vaay bee
Bu zamanda insanların tahammülü yok hemen boşanmalar oluyor ne diyim maşaallah arzucum
Yürütmeye başlıyorlarmış onada sevindim hadi gözünüz aydın
Ne dersen de o aşk ayağa kaldırdı

ahahaha saklambaç mı oynuyorsunuz yoksa evde

way senin de işin zor ablacım valla ama az kalmış zaten
aynen ablacım çok zor vvalla hergün bir konu bitiriyorum eylüle kadar inşallah tüm konuları halledrim 3,4 kere tekrar ederim yeniden.

Annr tarafindan akraba yakinlik derecesini bilmiyorum ama het bayram giderdik gorusurduk canim sahol auscum...
Bende cok özledim sizi artik bizim okulda basliyor aof de bol bol moral toplayip detslere baslayacagiz csnim sen nasilsin buralar ne alemde canim benim

ooooo kimler gelmiş kimleri görüyorum efeniim
hoşgeldin hevim :119::119::119:
başınız saolsun hevicim..
Bi gazel bi sen nedir çektiğiniz bu pclerden

Sagol dolmam ozledim kiz sizleri Aksam sizlerle konusmayinca olmuyor aileden birisiniz artik benim icin aetik aof de bol bol deslerden konusacagiz srkerim cok opuyorun gorusuriz

Günaydınlar herkese

Aöfdaşlar bugün yeni topiğin kurdelasını kesiyoruz , haberiniz ola

amin inşallah

evet yaa ne zaman geçiyor hiç anlamıyorum ben hava da yağmurlu bugüün

Azcık yağsın ya Eylül. Şubatta 15 derecenin üstü hiç de hayra alamet değil. “Mevsimlerin dengeleri değişti, Dünya’nın sonu yaklaştı” diye bir haber vardı geçen gün. Ürkütücü gerçekten. Bizim çocukluğumuzda dizde kar olurdu kışın. Şimdi her geçen sene daha sıcak geçiyor.
Neyse..
Senin nevresim gelmiştir. Nasıl çıktı?

orası öyle yağsın tabi kış ı kış gibi yaşayamıyoruz artık

keşke kar da yağsa ne güzel olurdu ben çok severim

geldi geldi çok güzel çıktı ben çok beğendim yumuşacıkk iyi ki almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…