- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
Günaydın kızlarrr
Günaydın herkese
Günaydın eylülcüm ,
Günaydınnnnnnnn End
Gününüz en aydınından olsun .
bende istiyorum o şiirden
Ne zaman doğum günün ? Öyle durduk yere olmaz , doğum gününde ancak
aboo 9 ay var dahabananiii yaaa :84::84:
Oooo çok varmış , o zaman bir ara yazayım bari
sağol tatlımmm
dün şuralarda ağladım durdum hiç gelmedin :2::2:
Dün yoğundum eylülcüm , hayırdır neden ağladın ? Anlat ablana
ahh ahh anlatsam burdan köye yol olursevgilim beni çok üzüyor
Çekeyim mi kulaklarını
Ne istiyormuş senden bakayım ? Sorun ne ?
çek çek
ne istediğini bende anlamadım :26: benden baya uzakta bir şehirde okuyor inşallah bu sene son senesi 3 .yıldır okulunu bekliyorz yani hep uzağız bibirnize mesafe olarak bu da mesafeyi bahane ediyor ,
sensizlikten böyl e oluyor falan diyo oraya gidince psikolojisi bozuluyo kısaca etmedği şey kalmıyor çok kırıyo kalbimi haketmediğim şeyler söylüyo sonra da elimde değil diye pişman oluyo yalvar yakar oluyo
yanımda ise tam tersi çok iyi 2 farklı insanla berabermişim gibi o kadar farklı ki bilmiyorum sabrediyorum kaç yıldır bu sene son senesi diye sabretmeye çalışıyorum ama o kadar kırıcı ki :26: beni en ufak şeyde yalan söylemekle suçluyo hakaret ediyor kırıcı sözler falan
ne konuşştum bee:18::18:
Arzucum şimdiye bir sıkıntın kalmamıştır umarım ama hayırdır kim sıktı canını
babannem düşmüş abdest alırken banyoda totoyu kırmış yaşı 84 ameliyat dedi doktor ama riskliymiş yaştan ötürü ameliyat olmassa yürüyemez bidaha dedi bi süre sonra yaralar çıkmaya başlar astımı var bide nefes alması hepten zorlaşır sirklasyonmu ne bişi olur dedi anlamadığım kelimeler falan filan ameliyattada ölüm riski yüksek... iki ucu b..lu değnek yani.. ameliyata karar verdik bugün olcak işte bakalım inşallah bişey olmaz dualarınızı eksik etmeyin olur mu ya..gidiyom şimdi dükkana babamı yollıcam hastaneye bakalım nolcak
Zor. Görmediği için seni , ne yapıyorsun , nereye kaçta gittin , kiminle gittin , ne giydine kadar soruyordur sanki
Ben yanlış buluyorum bu kadar baskıcı ilişkileri ama sen muhtemelen bekleyeceksin 1 sene , geldiğinde hareketlerine bakacaksın . Umarım düzelir , her şey .
yaa öyle değil nasıl desem saplantılı gibi bir yere gitsem nereye gidiyosun kim bilir , bişey yapsam yok şöyle yok böyle o kadar kırıcı kelimeler söylüyo ki unutamıyorum söylediklerini
kuzenımle bir resim çektirsem vay efendim yanında hiç gülmedğim kadar gülüyomuşum mutluymuşum ona ihtiyacım yokmuş vs :26: çok kırıyo benii hakaret ediyo falan
son dönemi kaldı zaten o kadar konuştuk gitmeden ama gidince 2 gün geçmedi aynı oldu
özellikle internet konusunda da çok sorun çıkıyo :2: kuzenlerime karışıyo
Eee karıştırma sende bu kadar . Ne hakla ? Hele de hakaret etmek ne demek eylülcüm , sana saygı duymasını sağla lütfen . Ne yaparsa yapsın , eylül nasıl olsa orada beni bekliyor dedirtme .
işte bu seneye kadar hep alttan aldım sabrettim ama bu sene dişimi gösterdim artık tepkimi koydum çok sert cevabını veriyorum ben karşı geldikçe o daha beter yapıyo alışmış tabi alttan almama :2:
beni kaybedecğini bile bile böyle yapıyor işte sonra da pişman olup sen benı yaptıkalrmı haketmiyosun ama elimde değil lütfen dikkate alma falan diyo tmam da bu da kalp sonuçta 2,5 yıldır üzüntüden hasta oldum mesela pko başlangıcı vardı dr üzüntü stres sıkıntıdan dedi neye bu kadar sıkıntı yapıyosun dedibunları biliyo ama iştee ben altta kalmadıkça o iyice kırıyo şurda okulunun bitmesine 3-4 ay kaldı ama yook aynıı