Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

peki abla safran olmadan vücudunda negibi aksilikler oluyor sen hissediyor musun ki ? ya ben ameliyattan çok korkuyorum...
Yok canım bir sıkıntı yaşanmıyor sadece bazı yiyecekler rahatsızlık verebiliyor dikkat gerektiriyor.Birde sürekli kontrol

Evet tek çizgi yapmak gerekiyor
Sağol canım hikayem çok kötü hatırlamak bile istemiyorum bu hikaye anlattığım kısım sadece küçük bir kısmı

teşekkür ederim inşallah öyle olur.. ya zaten kana iğneye korkum var hastane diiyince ruhum çekiliyor sanki

Canım operasyonda sıkıntı yaşamadım ama öncesinde çok yaşadımSadece safra kesesi değil aynı ayda bir sürü sorun çıkmıştı2 yıl çektim o yüzden doktora gitmekten çok korkuyorum

anladım ablacım çok geçmiş olsun olanlara.. inşallah kolaylıkla olur allah büyüktür..

Öyle canım belki düşündüğün kadar bir sıkıntı yoktur sadece mide sorunu vardır oda ilaçla tedavi

zaten aklımda bi ton soru işaretleri var o yüzden daha çok hasta hissediyorum kendimi bi tanı knsa rabbim kolaylık verir geçer inşallah.. biraz da pimpirik biriyim

tAHMİN EDEBİLİYORUM NEVRESTECİM BENİM BÜYÜK ABLAMINDA BAYAĞI Bİ SORUN OLMUŞTU SAFRA KESESİ..
BEN HEP DİYORUM HASTANENİN DOKTORUN ALLAH EKSİKLİĞİNİ VERMESİN FAKAT ALLAH DÜŞMANIMI BİLE DÜŞÜRMESİN..
YAKIN ÇEVREMİN HASTANE HİKAYELERİ BAYAĞI Bİ KABARIK O YÜZDEN BEN DE KORKARIM HASTANEYE GİTMEKTEN HASTANE DENDİMİ İÇİME Bİ ÜRPERTİ VE GERİ GERİ GİDER AYAKLARIM..

teşekkür ederim Inşallah öyle olur.. Ya zaten kana iğneye korkum var hastane diiyince ruhum çekiliyor sanki

rica ederim
Kimin ruhu çekilmiyorki
Ama sen yinede iyi şeyler düşün olacağın operasyon ufak bi operasyon allah daha büyük hastalıklardan korusun içini ferah tut..

selam kızlar, nasılsınız, bilgisayarımı bi düzene sokamadık, sanırım garantiye gidecek yine hiç gelemiyorum, hepinizi çok özledim...geçmiş sayfalara da bakamıyorum takılıp kalıyor ne var ne yok, herkes iyidir inşallah...

Selamlar keyifli pazarlar herkese.

Bizimkiler baba-oğul tamir günü ilan ettiler bugünü Her yer her yerde evdeki tamirleri yapıyorlar , yusuf yardım mı ediyor daha mı bozuyor belli değil ama

Herkese merhabalar, hafta sonu şehir dışındaydım. Minik bir tatil yaptık ailecek, yeni döndüm...Hepinizi öpüyorum...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…