Yok canım bir sıkıntı yaşanmıyor sadece bazı yiyecekler rahatsızlık verebiliyor dikkat gerektiriyor.peki abla safran olmadan vücudunda negibi aksilikler oluyor sen hissediyor musun ki ? ya ben ameliyattan çok korkuyorum...
Nefret edilmez mi resmen çin işkencesi o gömleği hele kumaş pantolonu ütülemek
Tek çizgi yapabilmek büyük yetenektir
Ben fii tarihinde ütülediğimde 5 çizgi yapmıştım
Bu arada geçmiş olsun nevrestecim seninde bi safra kesesi hikayen olmuş..
Çok geçmiş olsun nevrestenin dediği gibi tıp gerçekten her konuda çok gelişti hiç korkma Allahın izniyle onuda atlatırsın..
Bizim ailede ben ve abimin dışındakilerin hep safra keseleri alındı..
Eskilerde daha zor operasyonlar oluyormuş ablam oldu lazerle çokta rahat geçmiş..
Devir lazer devri hiiç merak etme sen
Çok geçmiş olsun nevrestenin dediği gibi tıp gerçekten her konuda çok gelişti hiç korkma Allahın izniyle onuda atlatırsın..
Bizim ailede ben ve abimin dışındakilerin hep safra keseleri alındı..
Eskilerde daha zor operasyonlar oluyormuş ablam oldu lazerle çokta rahat geçmiş..
Devir lazer devri hiiç merak etme sen
Yok canım bir sıkıntı yaşanmıyor sadece bazı yiyecekler rahatsızlık verebiliyor dikkat gerektiriyor.Birde sürekli kontrol
Evet tek çizgi yapmak gerekiyor
Sağol canım hikayem çok kötü hatırlamak bile istemiyorum bu hikaye anlattığım kısım sadece küçük bir kısmı
teşekkür ederiminşallah öyle olur.. ya zaten kana iğneye korkum var hastane diiyince ruhum çekiliyor sanki
Korkma canım şimdi herşey biraz daha kolay
anladım ablacım çok geçmiş olsun olanlara.. inşallah kolaylıkla olurallah büyüktür..
Öyle canım belki düşündüğün kadar bir sıkıntı yoktur sadece mide sorunu vardır oda ilaçla tedavi
zaten aklımda bi ton soru işaretleri var o yüzden daha çok hasta hissediyorum kendimibi tanı knsa rabbim kolaylık verir geçer inşallah.. biraz da pimpirik biriyim
Canım benim de senden farkım yokSeni çok iyi anlıyorum Bunlarda geçer inşaallah
umarım ablacım ..
hadi hepinizi öpüyorum... ben çıkcam şimdi kendinize iyi bakın beni özleyin :26:
Yok canım bir sıkıntı yaşanmıyor sadece bazı yiyecekler rahatsızlık verebiliyor dikkat gerektiriyor.Birde sürekli kontrol
Evet tek çizgi yapmak gerekiyor
Sağol canım hikayem çok kötü hatırlamak bile istemiyorum bu hikaye anlattığım kısım sadece küçük bir kısmı
teşekkür ederimInşallah öyle olur.. Ya zaten kana iğneye korkum var hastane diiyince ruhum çekiliyor sanki