Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ben de sebişmeli ve ayıplı fotolarımı koyıcam..:KK53:

Özel albüm yapma ama kamuya açık olsun , bizde faydalanalım :KK1:

Neyse, önünde düşünmek için bayağı vakit var. Bence de turizm olmasın, uluslararası ilişkilerle ilgili olsun. Önce yüksek yap şöyle güzel güzel, sonrasında seni havada kapacak firmaların arasından seçim yaparsın canım arkadaşım benim...:KK16:

40 ında beni havada değil , olsa olsa buyur teyze adres mi soracaktın diye kaparlar :KK52::KK52:

Beni kovun artık; akşama çoluk çocuk yemek bekler, mutfağa girmem lazım, çamaşır yıkamam lazım, lazım da lazım...

Bende dolma kurstan gelene kadar poğaça yapacağım :KK1:

Bakar mısın yalnız kriterime dolmanın kurstan gelmesi :KK52:

Kovamam ben günü birlik istifa dilekçeni ver :KK16:

Kızlar :KK3:

Çok özledim sizleri , giremiyorum bu aralar yoğunluk var... :KK16:

Ausum :KK16:

Dolmam :KK16:

Hevim :KK54:

Biberonum :21:

Gözdem :KK16:

Gazelim :KK16:

Burada yokum , bir kaç gün Ankara'da olacağım , Yeğenimi çok özledim , onu sevmeye gideceğim nasipse :KK16::KK16: :KK55::KK55::KK55::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Sizleri haberdar edeyim , dedim... Girmeye çalışırım ordanda ama zor elimde bir sürü kitapla gidiyorum zaten vakit olursa yazarım :nazar:

ALLAH(C.C)'a emanet olun... :KK54::KK54::KK54:

Son düzenleme:
herkes çıkmış..
ben de yeni tanıştıklarımı tanımaktan memnun oldum.
görüşmek üzere kızlar.:KK3:

Bende dolma kurstan gelene kadar poğaça yapacağım :KK1:

Bakar mısın yalnız kriterime dolmanın kurstan gelmesi :KK52:

Kovamam ben günü birlik istifa dilekçeni ver :KK16:

Şu cümlen ah cümlen var ya ausum görünce beni mahvettin :KK14::KK14:
O kriterde eşin bile oğlunun önüne geçmişim vay bee :KK53::KK53:

Şu cümlen ah cümlen var ya ausum görünce beni mahvettin :KK14::KK14:
O kriterde eşin bile oğlunun önüne geçmişim vay bee :KK53::KK53:

Canım ya de hele aus yaptın mı :KK53::KK53::KK53:

Cıks .

Hep kuru gürültü :KK1:

Şaka bir yana akşam üstü içime bir öküz oturdu sanki , eski bir hastalığım var geçti diye yıllardır önemsemiyordum , bugün yeniden başladı gibi. İçim sıkıldı öyle işte , çıktım dışarı , yusufu okuldan aldım , yürüdük biraz ... Böyle sanki bir şey olacakmış gibi gelir ya insana kötü bir şey , heh öyle oldu içim işte .

Canım ya de hele aus yaptın mı :KK53::KK53::KK53:

Cıks .

Hep kuru gürültü :KK1:

Şaka bir yana akşam üstü içime bir öküz oturdu sanki , eski bir hastalığım var geçti diye yıllardır önemsemiyordum , bugün yeniden başladı gibi. İçim sıkıldı öyle işte , çıktım dışarı , yusufu okuldan aldım , yürüdük biraz ... Böyle sanki bir şey olacakmış gibi gelir ya insana kötü bir şey , heh öyle oldu içim işte .

En önemlisi sağlık ausum..
Çok ama çok geçmiş olsun canım ausum..
Hayırdır bu geçti deyipte yeniden başlayan :26:

En önemlisi sağlık ausum..
Çok ama çok geçmiş olsun canım ausum..
Hayırdır bu geçti deyipte yeniden başlayan :26:

Tatlım ben her sene düzenli kolonoskopiye giriyorum , hatta ilk zamanlar 6 ayda bir . Patolojiye parça gönderiliyordu , kontrol sebebi ülseratfi kolitim var , yani bağırsağım %97 si yara idi , kanamam oluyordu sürekli , 10 yıl sonunda bu kanama ile devam ederse kanser riski vardı ama doktorlarında şaşırdığı bir hızla bağırsağımın tamamı iyileşti . 2 senedir de kanamam yoktu , bende ihmal ettim hiç kolonoskopiye girmedim bir daha , bugün akşam ağrım geldi baktım sonra kanama .

Ona canım sıkıldı canım ya , Yusuf olmasa takmam da hiç. İşte öyle salak salak ona bakıp ağladım .Sanki bırakıp gidecekmişim gibi geldi onu .

Üffff , hadi güzel şeylerden konuşalım

Tatlım ben her sene düzenli kolonoskopiye giriyorum , hatta ilk zamanlar 6 ayda bir . Patolojiye parça gönderiliyordu , kontrol sebebi ülseratfi kolitim var , yani bağırsağım %97 si yara idi , kanamam oluyordu sürekli , 10 yıl sonunda bu kanama ile devam ederse kanser riski vardı ama doktorlarında şaşırdığı bir hızla bağırsağımın tamamı iyileşti . 2 senedir de kanamam yoktu , bende ihmal ettim hiç kolonoskopiye girmedim bir daha , bugün akşam ağrım geldi baktım sonra kanama .

Ona canım sıkıldı canım ya , Yusuf olmasa takmam da hiç. İşte öyle salak salak ona bakıp ağladım .Sanki bırakıp gidecekmişim gibi geldi onu .

Üffff , hadi güzel şeylerden konuşalım

canım benim tabiki güzel şeylerden konuşalım sen konuştukça odaklanıp dahada bi üzülüyorsun tabiki..
Fakat hiç öyle şeyler aklına getirme ausum hep şu ihmalkarlığı yapıyoruz işte bi takım şeyleri düşünüp ki senin yaptığın şey ve erteliyoruz boş boşuna da kuruntular kurup üzülüyoruz..
Hiç zaman kaybetmeden git hastaneye buralarda bizi de üzme merakta bırakma :KK20::KK20:
En güzel haberler alacağına da eminim iyileşip daha sonrada böyle birşeyin olması demek illaki....
neyse dediğini yapıp konuyu da değiştiriyorum ama bu unutacağım anlamına gelmiyor takipteyim ona göre..
Kaç zamandır canım kek istiyo aus ya :KK52:
Kalkıp kendim yapmakta işime gelmiyor :KK9:
Ablam geldi onun keki süperdir ona yaptırıyım dedim o da olmadı :KK53:
Bugünde sen yapmadın :KK8:
Ah aha ne şansız kızım ben bi kek yiyemiycekmiyim :KK52::KK52:
Nasıl güzel konu değiştirmece oldu mu :KK52::KK52:

canım benim tabiki güzel şeylerden konuşalım sen konuştukça odaklanıp dahada bi üzülüyorsun tabiki..
Fakat hiç öyle şeyler aklına getirme ausum hep şu ihmalkarlığı yapıyoruz işte bi takım şeyleri düşünüp ki senin yaptığın şey ve erteliyoruz boş boşuna da kuruntular kurup üzülüyoruz..
Hiç zaman kaybetmeden git hastaneye buralarda bizi de üzme merakta bırakma :KK20::KK20:
En güzel haberler alacağına da eminim iyileşip daha sonrada böyle birşeyin olması demek illaki....
neyse dediğini yapıp konuyu da değiştiriyorum ama bu unutacağım anlamına gelmiyor takipteyim ona göre..

Kek yapmanın nesi içine gelmiyor yahu , 10 dakika hepi topu .

Hemde senin elinden ne lezzetli olur kim bilir ,:KK56::KK56:

Ben yaparım gece sağım solum belli olmaz , hem sabah yusuf kahvaltıda seviyor kek , poğaça .

Bir bakmışsın gece 12 de koyarım resim sana :KK1:

Cnacun (yanlış yazmış olabilirim :KK1: ) sayfasına baktım bugün , ne güzel şeyler yapıyor :KK31:

Dolmaaa napiyosunnn :KK3::KK3:

X