Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Bu gerçekten acımasızca olmuş. Bulup bir okuyayım, merak ettim yapılan yorumları da...Genelde yorumlar olayın kendisinden daha bomba oluyor ya..:)

oku oku. nişanlısı da 4 milyar maaş alıyormuş. ha kadın biraz anlayışlı olup bütçesine göre ev alsaymış iyi olurmuş ama kızın mantalitesi beni şok etti.

o albüm kaldırılmış mı göremedim şimdi

Çok iyi olmuş gerçekten ausum, çok sevindim gerçekten... Hem vaktini de çok almayacakmış o da ayrıca iyi...Bence sen de yükseği düşün ausum, nasıl olsa bir bölüm daha okuma şansın her zaman var 2.üniversite kapsamında, sıcağı sıcağına yüksek daha iyi olur gibi geldi bana da...

o albüm kaldırılmış mı göremedim şimdi

Özel olmuştur belki .

Sanırım öyle olacak canım . Yani asıl düşüncem okul trafiğimiz başladı artık , böyle devam edecek , çalışmaya geri dönüş yapmak .

Yusuf evdeyken her şey güzeldi de şimdi cidden sıkılıyorum

Doğru, okula da başlayınca iyiden iyiye, evde uzun saatler canı sıkılıyor insanın...Ben de belki öğretmenlik yaparım hayali kuruyorum; sen nasıl bir şey düşünüyorsun canım?

Doğru, okula da başlayınca iyiden iyiye, evde uzun saatler canı sıkılıyor insanın...Ben de belki öğretmenlik yaparım hayali kuruyorum; sen nasıl bir şey düşünüyorsun canım?

Hiç bir fikrim yok

Bilmiyorum canım ya , turizme dönemem , dönmem , döndürülmem

Hiç bir fikrim yok

Bilmiyorum canım ya , turizme dönemem , dönmem , döndürülmem

Neyse, önünde düşünmek için bayağı vakit var. Bence de turizm olmasın, uluslararası ilişkilerle ilgili olsun. Önce yüksek yap şöyle güzel güzel, sonrasında seni havada kapacak firmaların arasından seçim yaparsın canım arkadaşım benim...

Beni kovun artık; akşama çoluk çocuk yemek bekler, mutfağa girmem lazım, çamaşır yıkamam lazım, lazım da lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…