Ben kaçtım
Hepinize bol muhabbetler
fırsatım olursa gelirim yine
Bu gerçekten acımasızca olmuş. Bulup bir okuyayım, merak ettim yapılan yorumları da...Genelde yorumlar olayın kendisinden daha bomba oluyor ya..:)
Midem kalktı çayımı içemedim ya aaaaa :113:
Benim estetik topiğinde yazan bir arkadaşım varı listemde , hiç aklıma gelmemişti girip bakayım albümü falan var mı diye
Bir gece hafif gözlerim kapanıyor , uyudum uyayacağım , arkadaşın resmine biri yorum yazınca profilime düştü foto
Her şey dahil ameliyat , alt üst
Biz akşam konuştuk eşimle , hafta sonu onun proje sunumu vardı , tezsiz lisansta doktora yapamama , o başladıktan sonra geldi , o yüzden kazanılmış hakka dayalı son şanslılardanmış.
Haftada bir gün gitse yeterli olabilirmiş hem de , sunumdan sonra konuşmuş hocası ile . Sende yüksek yap o sürede dedi, yeni bir bölüme kayıt olma , diyordum ya yeniden mi bir bölüm bitirsem diye :44:
o albüm kaldırılmış mı göremedim şimdi
Çok iyi olmuş gerçekten ausum, çok sevindim gerçekten...Hem vaktini de çok almayacakmış o da ayrıca iyi...Bence sen de yükseği düşün ausum, nasıl olsa bir bölüm daha okuma şansın her zaman var 2.üniversite kapsamında, sıcağı sıcağına yüksek daha iyi olur gibi geldi bana da...
konu neee :26::26:
konu neee :26::26:
Özel olmuştur belki .
Sanırım öyle olacak canım . Yani asıl düşüncem okul trafiğimiz başladı artık , böyle devam edecek , çalışmaya geri dönüş yapmak .
Yusuf evdeyken her şey güzeldi de şimdi cidden sıkılıyorum
onu biliyorumkociş..... öpişş....... dudişşş........
Hangi konu eylülcüm ?
Bir kısım albüm konuşuyor , bir kısım maaşlı bir konu ...
Doğru, okula da başlayınca iyiden iyiye, evde uzun saatler canı sıkılıyor insanın...Ben de belki öğretmenlik yaparım hayali kuruyorum; sen nasıl bir şey düşünüyorsun canım?
Hangi konu?? Ekşın mı var?
olmammıHangi konu?? Ekşın mı var?
Maaşlı bir konu varmış , benipeğin mesajları üzerinden iz sürebilirsin galiba
Dardayim eyy aney aney. Zordayim ey aney aneyy. Nerdeyim eyy
albüm deil mübarek instagram
olmammı
Hiç bir fikrim yok
Bilmiyorum canım ya , turizme dönemem , dönmem , döndürülmem