Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

selam çek.. ben de nerelerde ki diyordum. bdvde de rastlaşmadık.
senin kadar iyi özet yapamam da idare ediverecektim işte sen gelene kadar

As. İpek beni iki yorum atıp kapıyorum
Bu aralar çok yoğunum
Şimdi de yemekten geldim, birazdan yine işe gömülürüm
Çene kemikleri kuvvetli olan Elmayra yok ya 9-18 topiği o yüzden tenhalaştı
Teşekkür ederim

selam kızlar

miskamber hatuna yazdığın yorumları okudum. şuan unuttum ama çok güldüm hani şu kocasıyla dudiş dudişe foto çeken hatun

slm canım.. o nedir yaa kadın teeee biriktirmiş biriktirmiş 2010 dan bu yana olan fotolarını yayınlıyor.demnin baktım biri yazmış kayak merkezlerinde niden foto yok ..haklı yani

Son düzenleme:
slm canım.. o nedir yaa kadın teeee biriktirmiş biriktirmiş 2010 dan bu yana olan fotolarını yayınlıyor.demnin baktım biri yazmış kayak merkezlerinde niden foto yok ..haklı yani

hangi konu ya bize de link atın da aydınlamış olalım. bakalım bir şu dudiş dudiş resimler nasılmış.

Biberooooooooooooooon seni görüyorum aşağıda canım

Geldimm geldimmmmm

Formasyon araştırmalarına daldım, eee benim gibi 40 yaşına yakın meslek değiştirmek isteyenler için malum yaş haddi önemli.. Ucundan yakalıyorum gibi, mezuniyetin hemen arkasından formasyonu alabilirsem tabii...

Kahveye gelecektim, sütlü çay muhabbeti olmuş, çok severim...Hatta özendirdiniz şimdi bir tane içeyim...

olabilir üzüldüm şimdi

dolma , biberon

Bizim arkadaşların isimleri hep en orjinalinden

aus senin topikinden toprak talep ediyoruz galiba. bu da aynen osmanlının torunlarının topraklarını istemesi gibi türkiyeden
biz yerleştik galiba buraya. çok tepeden inme olmadı demi:26:

Gelenler yanlış geldik diyerek dönebilir ondan korkarım

Yok kendi imkanlarıyla kaçak giriyo ondan pek duramıyo
Aklı burda demek

Hoş buldum ablamlar da bana bi yerde durduğun yok der

galiba burada aklı. ilk konuya didaktik bir yorum patlattı sonra görünmedi..
akşam falan da mı girmiyor ki..

Son düzenleme:
Dudişi görmedim
Bende şeye bakıyodum
Monotonlaşan bi konu sahibi var da, meğer 5 aylık evliymiş
Ohoo ben 5 ayda daha evime alışamamıştım, millet alışıyo da bi de üstüne monotonlaşıyo

bide kaç muhabetti vardı

Yok kendi imkanlarıyla kaçak giriyo ondan pek duramıyo
Aklı burda demek

Hoş buldum ablamlar da bana bi yerde durduğun yok der

çok iyi diyorlar nasılsın kuzum iyimisin

Ahh, yarama parmak bastın, biliyorum bu nickle kimse beni ciddiye almıyor, sırf bdv'de yazmıyorum bu sebepten. Seneler önce hamileyken bir şey araştırmak için aklıma ilk gelen nicki yazma gafletimin sonuçları bunlar hep...

Ben sevmem , 2. kez ayrı düştük canım

Formasyonu da alayım diyorsun yani , ben de plan değişlikği yaptım , yeni bir bölüm daha okurum diyordum ama ııı ıhh .

hangi konu ya bize de link atın da aydınlamış olalım. bakalım bir şu dudiş dudiş resimler nasılmış.

konu değilde album var.hatunun teki foto atıyo durmadan kocişimden hedayeler...kocişimde çiçekelr filan en sonda işte arkadaşın dediği gibi dudiş dudişe.isim vermeden topği varya oraya yazmıştım ben .albumlere gir zaten direk dikkatini çeker

Bizim arkadaşların isimleri hep en orjinalinden

Gelenler yanlış geldik diyerek dönebilir ondan korkarım

öyle gerçekten de
Dudişi görmedim
Bende şeye bakıyodum
Ohoo ben 5 ayda daha evime alışamamıştım, millet alışıyo da bi de üstüne monotonlaşıyo

hoşgeldinnn çekk

ahaha

ismini değiştir o zmannn

Dudişi görmedim
Bende şeye bakıyodum

Duduşlara bakmak için albümlere girersen dikkatli ol , başka albümlerde görüyorsun sabah sabah halka açık

Kocişli albümü ben bile görmüştüm listemden biri yorum yapınca
Sonra albüm gümlemişti
Gerisini görmedim dudiş mudiş

Dudişi görmedim
Bende şeye bakıyodum

ben de şeye gıcık oldum bugün. kızın biri nişanlıymış. kvalide kocasından ayrılmış. ev almış. 15 milyar eksik kalmış. nişanlısı tamamlamış üstünü kredi çekmiş.bizim kız da diyor ki: kadın sağlıklı, dinç çalışsa ya bir yerde..
çok şey okudum bu bdv de ama bu çok gaddar geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…