- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
İpek İpek
Bana zıp zıp dersiniz bi de :122::122:
Ben yoğunum diye bayrağı sen devraldın galiba
Selam herkese
selam çek.. ben de nerelerde ki diyordum. bdvde de rastlaşmadık.
senin kadar iyi özet yapamam da idare ediverecektim işte sen gelene kadar
selam kızlar
miskamber hatuna yazdığın yorumları okudum. şuan unuttum ama çok güldümhani şu kocasıyla dudiş dudişe foto çeken hatun
slm canım.. o nedir yaa kadın teeee biriktirmiş biriktirmiş 2010 dan bu yana olan fotolarını yayınlıyor.demnin baktım biri yazmış kayak merkezlerinde niden foto yok ..haklı yani
çek
elmy nerde bugün 9 gibi online gördüm. sonra buharlaştı.
dedim acaba yine kandırdı mı IT leri
çekkkhoşgeldin... bu smile senin için yapılmış
Biberooooooooooooooon seni görüyorum aşağıda canım
olabilir üzüldüm şimdi
dolma , biberon
aus senin topikinden toprak talep ediyoruz galiba. bu da aynen osmanlının torunlarının topraklarını istemesi gibi türkiyeden
biz yerleştik galiba buraya. çok tepeden inme olmadı demi:26:
Yok kendi imkanlarıyla kaçak giriyo ondan pek duramıyo
Aklı burda demek
Hoş buldumablamlar da bana bi yerde durduğun yok der
slm canım.. o nedir yaa kadın teeee biriktirmiş biriktirmiş 2010 dan bu yana olan fotolarını yayınlıyor.demnin baktım biri yazmış kayak merkezlerinde niden foto yok ..haklı yani
Yok kendi imkanlarıyla kaçak giriyo ondan pek duramıyo
Aklı burda demek
Hoş buldumablamlar da bana bi yerde durduğun yok der
dolma , biberon
Geldimm geldimmmmm
Formasyon araştırmalarına daldım, eee benim gibi 40 yaşına yakın meslek değiştirmek isteyenler için malum yaş haddi önemli..Ucundan yakalıyorum gibi, mezuniyetin hemen arkasından formasyonu alabilirsem tabii...
Kahveye gelecektim, sütlü çay muhabbeti olmuş, çok severim...Hatta özendirdiniz şimdi bir tane içeyim...
hangi konu ya bize de link atın da aydınlamış olalım. bakalım bir şu dudiş dudiş resimler nasılmış.
Bizim arkadaşların isimleri hep en orjinalinden
Gelenler yanlış geldik diyerek dönebilir ondan korkarım
öyle gerçekten deBizim arkadaşların isimleri hep en orjinalinden
Gelenler yanlış geldik diyerek dönebilir ondan korkarım
Dudişi görmedim
Bende şeye bakıyodum
Monotonlaşan bi konu sahibi var da, meğer 5 aylık evliymiş
Ohoo ben 5 ayda daha evime alışamamıştım, millet alışıyo da bi de üstüne monotonlaşıyo
Ahh, yarama parmak bastın, biliyorum bu nickle kimse beni ciddiye almıyor, sırf bdv'de yazmıyorum bu sebepten.Seneler önce hamileyken bir şey araştırmak için aklıma ilk gelen nicki yazma gafletimin sonuçları bunlar hep...
Dudişi görmedim
Bende şeye bakıyodum
Ohoo ben 5 ayda daha evime alışamamıştım, millet alışıyo da bi de üstüne monotonlaşıyo
konu değilde album var.hatunun teki foto atıyo durmadan kocişimden hedayeler...kocişimde çiçekelr filan en sonda işte arkadaşın dediği gibi dudiş dudişe.isim vermeden topği varya oraya yazmıştım ben .albumlere gir zaten direk dikkatini çeker
bide kaç muhabetti vardı
çok iyi diyorlarnasılsın kuzum iyimisin
Dudişi görmedim
Bende şeye bakıyodum