hoşgeldinnn çekk
Duduşlara bakmak için albümlere girersen dikkatli ol , başka albümlerde görüyorsun sabah sabah halka açık
kötü o zaman.eski düzene yeni adet getirmesek mi acaba? ben de çok hassaslaştım nedense.
Ben sevmem , 2. kez ayrı düştük canım
Formasyonu da alayım diyorsun yani , ben de plan değişlikği yaptım , yeni bir bölüm daha okurum diyordum ama ııı ıhh .
Hoş buldum ne cici bir smiley
Ayıplıysa ben girmem zaten öyle yerlere
Kocişli albümü ben bile görmüştümlistemden biri yorum yapınca
Sonra albüm gümlemişti
Gerisini görmedim dudiş mudiş
Ahh, yarama parmak bastın, biliyorum bu nickle kimse beni ciddiye almıyor, sırf bdv'de yazmıyorum bu sebepten.Seneler önce hamileyken bir şey araştırmak için aklıma ilk gelen nicki yazma gafletimin sonuçları bunlar hep...
Hoş buldum ne cici bir smiley
Ayıplıysa ben girmem zaten öyle yerlere
ben de şeye gıcık oldum bugün. kızın biri nişanlıymış. kvalide kocasından ayrılmış. ev almış. 15 milyar eksik kalmış. nişanlısı tamamlamış üstünü kredi çekmiş.bizim kız da diyor ki: kadın sağlıklı, dinç çalışsa ya bir yerde..
çok şey okudum bu bdv de ama bu çok gaddar geldi bana.
ozaman kk şu şarkıyı armadağan et. ben sende tutuklu kaldım
bu arada merhaba
Taze ameliyatlıÖteki duduş bu memiş
ben de şeye gıcık oldum bugün. kızın biri nişanlıymış. kvalide kocasından ayrılmış. ev almış. 15 milyar eksik kalmış. nişanlısı tamamlamış üstünü kredi çekmiş.bizim kız da diyor ki: kadın sağlıklı, dinç çalışsa ya bir yerde..
he sen kaşı diyorsun .kızlardan birine yazmıştı kaşlarım doğal diye..ben kaşını aldırdığı bi fotoya denk gelmiştim .hihihihihi
Merhaba :)
Evet, bilseydim bu kadar bağımlı olacağımı, iki kere düşünürdüm gerçekten.:)) Şimdi de nick beğenemiyorum, biraz dersler hafiflesin ona da ayrı bir özen göstereceğim...
Evet, sevmezmişsin ama bana babamdan miras, babam bir tek gün sütsüz içmedi çayını.Ben de onu göre göre sevdim ama normalde hep sütsüz çay içiyorum, arada sütlü takılıyorum.:))
Ben formasyonu imkan varken alayım dedim, şöyle sıraya soktum; önce formasyon, bitince aile danışmanlığı sertifikası alacağım kısmetse. Sonra da belki belki tarih okurum, o anki ruh halime bağlı.
evet sanırım bende o kunuya yorum yapmıştım.bazen çok acımasız olunabiliyor sanırım
Taze ameliyatlıÖteki duduş bu memiş
banlanınca sanırım albümede erişemiyorduk şuan halka açık bi vaziyyete tekrardan
evet çok hoşş
görmemişliğin de bu kadanııı yaa duduş felan bir de o resmi başkası çekiyor
ayy o çok kötüydü sabah sabahh midem bulanmıştı bide göğsünün tamamını çekmiş.pofffff
Kendi annesi olsa verir, damat vermezse vicdansız olur eminim
Ay
Hadi ya kimdi o unuttum, pek rastlamadığım biriydi zaten kanımca
Biriniz bana mesaj atınçıkabilirim her an gelince bakim
ayy o çok kötüydü sabah sabahh midem bulanmıştı bide göğsünün tamamını çekmiş.pofffff