Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ben sevmem , 2. kez ayrı düştük canım

Formasyonu da alayım diyorsun yani , ben de plan değişlikği yaptım , yeni bir bölüm daha okurum diyordum ama ııı ıhh .

Evet, sevmezmişsin ama bana babamdan miras, babam bir tek gün sütsüz içmedi çayını. Ben de onu göre göre sevdim ama normalde hep sütsüz çay içiyorum, arada sütlü takılıyorum.:))

Ben formasyonu imkan varken alayım dedim, şöyle sıraya soktum; önce formasyon, bitince aile danışmanlığı sertifikası alacağım kısmetse. Sonra da belki belki tarih okurum, o anki ruh halime bağlı.

ozaman kk şu şarkıyı armadağan et. ben sende tutuklu kaldım
bu arada merhaba

evet sanırım bende o kunuya yorum yapmıştım.bazen çok acımasız olunabiliyor sanırım

Son düzenleme:
ozaman kk şu şarkıyı armadağan et. ben sende tutuklu kaldım
bu arada merhaba

Merhaba :)

Evet, bilseydim bu kadar bağımlı olacağımı, iki kere düşünürdüm gerçekten.:)) Şimdi de nick beğenemiyorum, biraz dersler hafiflesin ona da ayrı bir özen göstereceğim...

Bu gerçekten acımasızca olmuş. Bulup bir okuyayım, merak ettim yapılan yorumları da...Genelde yorumlar olayın kendisinden daha bomba oluyor ya..:)

he sen kaşı diyorsun .kızlardan birine yazmıştı kaşlarım doğal diye..ben kaşını aldırdığı bi fotoya denk gelmiştim .hihihihihi

ben hepsine diyorum
biride baya estetikliydi. başka bir hatun
estetiğe karşı değilim. ama estetik yapıp ben sizden güzelim demeleri yokmu
Merhaba :)

Evet, bilseydim bu kadar bağımlı olacağımı, iki kere düşünürdüm gerçekten.:)) Şimdi de nick beğenemiyorum, biraz dersler hafiflesin ona da ayrı bir özen göstereceğim...

beklemedeyiz bebek

Biz akşam konuştuk eşimle , hafta sonu onun proje sunumu vardı , tezsiz lisansta doktora yapamama , o başladıktan sonra geldi , o yüzden kazanılmış hakka dayalı son şanslılardanmış.

Haftada bir gün gitse yeterli olabilirmiş hem de , sunumdan sonra konuşmuş hocası ile . Sende yüksek yap o sürede dedi, yeni bir bölüme kayıt olma , diyordum ya yeniden mi bir bölüm bitirsem diye :44:

evet sanırım bende o kunuya yorum yapmıştım.bazen çok acımasız olunabiliyor sanırım

vermesinden hoşnut olmayabilir ama gitsin çalışsın demesi.. Allah o kadını umarım bunun eline düşürmez. düşünsene kendi annesi olsa gelinleri abisine öyle dese "annen gitsin çalışsın dinç" diye. Allah muhafaza diyorum.

Kendi annesi olsa verir, damat vermezse vicdansız olur eminim
Taze ameliyatlı Öteki duduş bu memiş

Ay

banlanınca sanırım albümede erişemiyorduk şuan halka açık bi vaziyyete tekrardan

Hadi ya kimdi o unuttum, pek rastlamadığım biriydi zaten kanımca

evet çok hoşş

görmemişliğin de bu kadanııı yaa duduş felan bir de o resmi başkası çekiyor

Biriniz bana mesaj atın çıkabilirim her an gelince bakim

ayy o çok kötüydü sabah sabahh midem bulanmıştı bide göğsünün tamamını çekmiş.pofffff

Benim estetik topiğinde yazan bir arkadaşım varı listemde , hiç aklıma gelmemişti girip bakayım albümü falan var mı diye

Bir gece hafif gözlerim kapanıyor , uyudum uyayacağım , arkadaşın resmine biri yorum yazınca profilime düştü foto

Her şey dahil ameliyat , alt üst

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…