Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Kamuda artık Ali Babanın Çiftliği oldu

Dürtükleyeyim ben onları hele , rengoyu gıdıklayayım uyanır hemen
gıdıklanınca içimdeki canavar ortaya cıkıyor tekme tokat giriyorum Allah ne verdiyse
o yüzden rengo üstünde denemeyiniz

iyi dersler sana da..
en kısa zamanda biberli dolma yemem lazım ayrıca

Şaka bir yana çalışan kadınlardan pratik tarifler almak isterim bir ara , şöyle beş dakkada beşiktaş yemekleriniz

aslında öyle geniş bilgim yok mutfakta deneme yanılma yöntemiyle olur yemeklerim. sürekli pratik tarif arayışındayım bende söylemesi ayıptr

Son düzenleme:

gıdıklanınca içimdeki canavar ortaya cıkıyor tekme tokat giriyorum Allah ne verdiyse
o yüzden rengo üstünde denemeyiniz

Ama bak işe yaramış rengom , uzaktan gıdıklamanın lafını duyunca uyanmışsın balım .

Eşimde öyle adama seslen uyan diye , 3. dünya savaşı çıkmış gibi fırlıyor yataktan

ben de aus normalde pek kırılmam kimseye de durmam gereken yeri de gayet iyi bilirim vesselam da neden öyle dedi anlamadım. gerçekten kötü bir niyetim yoktu. komiklik olsun vs diye de demedim.

oluyor arada böyle yanlış anlamalar...banada geçenelrde olmuştu bi kaç defa...boşvermek lazım

İyi dersler dolmam .

Tamam tamam gidiyorum bende ufak ufak

Ama bak işe yaramış rengom , uzaktan gıdıklamanın lafını duyunca uyanmışsın balım .

Eşimde öyle adama seslen uyan diye , 3. dünya savaşı çıkmış gibi fırlıyor yataktan

öyle valla babam olsa tanımam dalarım

ya şaka maka tesadüfen gördüm yazdıgını bak demek ki Allah gösteriyor takma dişlerini fırlattıgın yerde buldun mu yardıma geleyim mi

evet kv ekibi çok mühim sonuçta

yaa neden ama sızınlayım ben :

alacağımm banane

Merakımdan çıkamadımda
Şu iyi dersler çok iyi geldi sanki
Akşama kafam çorum olmuş şekilde dönerim :111::111:
Ayıp ettin yakala atıyorum biberli dolmayı

artık bunun üstüne benim de yemeğe gitmem lazım. çıkayım bari az sonra.
senin branş neydi? ben de bunu çok merake ettim.

oluyor arada böyle yanlış anlamalar...banada geçenelrde olmuştu bi kaç defa...boşvermek lazım

kasıtlı laf sokma gibi bir derdim olsa ohhh ok hedefe ulaştı derim de yoktu öyle bir şey. bir de üyeye de bir kastım yok..
neyse yanlış anlaşılma dediğin gibi

öyle valla babam olsa tanımam dalarım

ya şaka maka tesadüfen gördüm yazdıgını bak demek ki Allah gösteriyor takma dişlerini fırlattıgın yerde buldun mu yardıma geleyim mi

Hayır onlar hala yunus yıldırımın kafasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…