- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.227
işte ben böyle uğrştırıcı şeyleri seviyorum.benim kriterlerim arasında pratik ,çabuk pişen ve lezzetli yemekler var
hee hepsini bir arada bulabileceğin kaç yemeğe sahip mutfak bilgin
hadi bakalım söyle bir kaç dene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte ben böyle uğrştırıcı şeyleri seviyorum.benim kriterlerim arasında pratik ,çabuk pişen ve lezzetli yemekler var
Yok öyle kaytarmak 3 kelime ile , 3 paragraf geliyor akşama
valla tek kaldım. ben de şimdi size özelin en bomba avantajlarını söylersem eğerrrr
benim de özelde sicil amirim yok. herkese meydan okurum
Yok ya nerde Anca uyurlar
hakket son zamanlarda bir sürü açılıyor. kısa zamanda duruluyor. biz de yan topikten geldik zaten
9:00-18:00
Aksama fransizca kursum var cicim. Ne ogretiyorlarsa o. Yol tarifleri var bugun. Ben adam gibi konusayim yolu tarif etmesem de olur. Ilgincler.
Dürtükleyeyim ben onları hele , rengoyu gıdıklayayım uyanır hemen
benim de özelde sicil amirim yok. herkese meydan okurum
Kamuda artık Ali Babanın Çiftliği oldu
Dürtükleyeyim ben onları hele , rengoyu gıdıklayayım uyanır hemen
sicil amiri olayı kalktıkii..artık sicil neyin yook olmayıncada amirin durumunu sen düşün artık
hee hepsini bir arada bulabileceğin kaç yemeğe sahip mutfak bilgin
hadi bakalım söyle bir kaç dene
ama yol tarifleri ilk level da verilir hep. o zaman adam gibi konuşmuş olmuyorsun zannımca
Ben ingilizce ogrenirken boyle ogrenmedik. Biliyorum ne ogrettiklerini. Sana bir sey sordugumu hatirlamiyorum. Yoksa sordum mu
bissürükü hem benim mutfak bilgim:44:sayarsam şimdi sayfalar yetmeye bilir olaki tarifleri filan isteyen olur
Alla alla ne zaman kalktı? iyi olmuş ya memurlara acıyordum valla adamların egolarını törpülüyorlar diye.. sevindim adınıza. ama velakin yine de dikkat ediliyordur sizin orada iyi geçinme kriterleri vardır. ama benim burada mesela kendime ait bir derebeyliğim var. sınırları kendim çizerim..
ay çok kroyum misk ya.. çok alevlendim birden
tam yıl olarak hatırlamıyorum ama 2012 olabilir.baya rahatlattı tabi şu aralar çok didişiyorum ama amirle .biraz daha rahatlattı ortamı sicilin kalkması .rabbim hepimize kolaylık versin iki taraf için zorluklar çok
Bu topik sahibi yaşlı , takma dişli kadının biri arkadaşlar , öyle sana mı sordum falan okuyunca taşikardim geliyor benim ...