Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

sicil amiri olayı kalktıkii..artık sicil neyin yook olmayıncada amirin durumunu sen düşün artık

Alla alla ne zaman kalktı? iyi olmuş ya memurlara acıyordum valla adamların egolarını törpülüyorlar diye.. sevindim adınıza. ama velakin yine de dikkat ediliyordur sizin orada iyi geçinme kriterleri vardır. ama benim burada mesela kendime ait bir derebeyliğim var. sınırları kendim çizerim..
ay çok kroyum misk ya.. çok alevlendim birden

Ben ingilizce ogrenirken boyle ogrenmedik. Biliyorum ne ogrettiklerini. Sana bir sey sordugumu hatirlamiyorum. Yoksa sordum mu

bana bir şey sorduğunda cevap vermem gerektiğini bilmiyordum. sorry diyelim o halde..
yani topikin ya da kk nın öyle bir kuralı var mı soru sorulunca cevap verilecek diye..
ha onun yerine seninle muhatap değilim desen daha güzel olurdu.stop

bissürükü hem benim mutfak bilgim:44:sayarsam şimdi sayfalar yetmeye bilir olaki tarifleri filan isteyen olur

Şaka bir yana çalışan kadınlardan pratik tarifler almak isterim bir ara , şöyle beş dakkada beşiktaş yemekleriniz

tam yıl olarak hatırlamıyorum ama 2012 olabilir.baya rahatlattı ortamı.... tabi şu aralar çok didişiyorum amirle ama ..rabbim hepimize kolaylık versin iki taraf için zorluklar çok

Son düzenleme:
Bu topik sahibi yaşlı , takma dişli kadının biri arkadaşlar , öyle sana mı sordum falan okuyunca taşikardim geliyor benim ...

eee asalet onaylanması ne geyik peki?
amir bir tek o işe mi yarıyor artık?

Bu topik sahibi yaşlı , takma dişli kadının biri arkadaşlar , öyle sana mı sordum falan okuyunca taşikardim geliyor benim ...

ben de aus normalde pek kırılmam kimseye de durmam gereken yeri de gayet iyi bilirim vesselam da neden öyle dedi anlamadım. gerçekten kötü bir niyetim yoktu. komiklik olsun vs diye de demedim.

Ben çıkıyım artık
Yoksa bu gidişle pijamalarla derse giricem
AUSUM - KADAYIFLI POAÇAM
GAZELİM - ÇİLEKLİ PASTAM
MİSKAMBER -PRATİK VE UĞRAŞMAYI SEVMEYEN YEMEKLER
BENİPEK-KAMU ÖZEL MUHABETTİNDE ÖZEL TARAFI OLAN
Herkese en güzel günler
En en dip not
Ausum sen de gitsen diyorum artık poaçayı akşam isterim unutma sütlü çay eşliğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…