Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

hahahaa doğru diyorsun cidden yemeği zor yetiştiryorum ki ben fincana sıra gelmiyor

Bidiğimiz çilekli kek lafını geri alıyorum
Sen resmen çilekli pastada da çığır açmışın gazelim

her şeyi geçtim de uğraş dur yani.
fincanlarda minik minik. muffinin suyu mu çıktıtat olarak fark var mı fincan kekinin peki?Neden diyorum biliyor musun? Güveç kapları var ya topraktan olan. Onun içinde pişen her yemek mutlaka normal tencerede pişenden daha lezzetli oluyor. Hani diyorum fincanda da böyle bir keramet var mı

Aaa oyle mi bilmiyordum. Je ne sais pas :)

Yok öyle kaytarmak 3 kelime ile , 3 paragraf geliyor akşama

sağlam süreklilik sağlayacağım bi geyik topiği aryorum bende maalesef yok şu sıralar

Süreklilik olan geyikler var evet , burası bazen mahmutpaşa gibi dolar bazen cinlerle cinler top oynar Yine de dolu görünce beklerim her vakit

O da doğru bizim muhabbet takımı da olmayınca canı sıkılıyor insanın ama seni gördüm aus yabancı değil dedim

Aynen canım , daha uyanamadılar mı tayfa

Fincan keki daha çabuk ve daha pratik oluşundan rağabeti yüksek
Ama lezzet açısından diyorum ya fırın kekini tercih ederim fincan keki biraz sıvık geldi içi ama yapan kişiye bağlı içindeki suyunu ayarlayamış olabilir

işte ben böyle uğrştırıcı şeyleri seviyorum.benim kriterlerim arasında pratik ,çabuk pişen ve lezzetli yemekler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…