Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Evet canım eylül çeyiz hazırlıklarında , bizde nevresim beğeniyoruz

Ohhh ne güzel bana kadar geldi enerjin

Bugün temizlik yapacağım canım ben , birde kadayıfla poğaça

Bende bi nevrsimkoliğim heralde
Hele havlular konusunda sana katılıyorum ausum ben de çok severim
Bizim apartmanda bi adet bi adet var
Biri hasta olur ameliyat filan olur..
Çok yakın olanlar bi pasta poaça vs.yanı sıra bi havlu ve kolonya koyar..
Pek yakın olmayanlar ya bi havlu ya bi kolonya koyarlar..
Koydukları havlular birbirinden şahane ama
Öyle böyle derken bizde bayağı bi toplandı havlu
Ama benim halen gözüm havlularda
Kadayıflı poaçamı yapıcan o nasıl bişeymiş

o zaman yavaş yavaş hepsi olur. hatta evlenirsin daha 2 yıl almaya devam edersin. sonrasında ben bunları hangi kafayla almışım dersin.cidden bak "nasıl para verdim" dediğim o kadar çok şey var ki evimde.

yaaaa orası öyle sürekli yeni şeyler çıkıyor ama benimde hiç bir şeyim olmadığı için yavaş yavaş bir şeyler almak istiyorum bir heves var şimdi tabii

bir kaç ay önce de keyif tepsisi dondurma kasesi falan almıştım çok erken onlar için ama çok hoşuma gitmişlerdiii

Herkes birbirine günaydın demiş kalmış

Ben satranç oynuyordum

Biberon güzel arkadaşım bugünkü plan programın ne , bana gel kahveye

Ben de oğlanla uğraşıyordum, mucize eseri uyudu şimdi, ama dün akşam çok bölük pörçük uyudu, normaldir. Biraz huysuzluğunu alır en azından.

Geleyim canım arkadaşım, ne iyi olur cidden...

heey dolmaa

nevresim takımımı beğendin mii

heey dolmaa

nevresim takımımı beğendin mii

Benim adı gören sofra kuruyor
Acıktık mı ne
Bu konular biraz göreceli sanki çünkü eylül ben de pek çiçekli sevmem diycem ama öyle bi model çıkarki aa bu çok güzel derim
Çizgi kahramnlılar da çok hoşuma giiyor geçenlerde taçın miki ile mini nevresim takımını gördüm
Bi yastık miki bi yastık miniydi ve güzel bi nevresim takımıydı

Bizim burada da boşnaklar çoktur , onlarda her oturmaya havlu getirir , ama ben öyle işlemeli oyalı havluları sevmiyorum .

Hay dolmam ya kadayıflı poğaça değil , kadayıfLA poğaça

Ben de oğlanla uğraşıyordum, mucize eseri uyudu şimdi, ama dün akşam çok bölük pörçük uyudu, normaldir. Biraz huysuzluğunu alır en azından.

Geleyim canım arkadaşım, ne iyi olur cidden...

Hmmm Yusufta akşam uyumak bilmedi , babası ile tren oynadılar , kızılderililer trene sabotaj yapıyormuş

Sabahta hadi dedim kalk , ııı ıhhh , okula gideceksin kalk dedim . Ama ama daha kahvaltı etmedim ki okula gidemem dedi

valla isim çok cezbediyor

öyle tabii herkesin zevki beğendiği farklı çizgi kahraman mıı onlar sonraki iş sanırım şimdilik çeyiz odaklı bakıyorum

benım az once gosterdiğim nasıl diyorum

Yok ya ausum o işlemeli oymalılarda benim hiiiç hoşuma gitmiyor..
Boşnak dedinde aklıma boşnak böreği geldi
Yengem çok harika yapar o böreği
Ne biliyim ausum bu da değişik bi tariftir diye öyle düşündüm neticede mutfak gurmesisin ya
Poaçaya bayılırım yanınada çay süpper ama sütlü çay olsun

Oooo İngiliz asilzadesi dolma hanım , sütlü çayınız hazır efenim

Bilmem , ilk mutfak deneyimim karpuzlu hamur kızartması idi
Yani benden kadayıflı poğaçada çıkar haklısın

Çeyiz olunca tabiki daha da bi ağır olmalı demi
Sonra çeyiz görmeye gelenler özellikle kayınvalide ekibi
Hevesini kırmamak adına göreceledir filan dedim ama illaki açık ve net bi şekilde duymak istiyorsan
Ben pek beğenemedim eylül yani bızımla dığılsın

sütlü çayı ben de çok severim.
hatta bana okul kantinini hatırlattı şimdi. bir arkadaşım sayesinde ilk denemiştim. o içerken çok tezat geliyordu bana ama müthiş bir tat.

[Q...................................nogay çayı dımı sütlü çay

Son düzenleme:

sorma canım dedikodu yapmamaktan şişti dilim
valla kıralım canım lafın belini bacağını neresi olursa

Oooo İngiliz asilzadesi dolma hanım , sütlü çayınız hazır efenim

Bilmem , ilk mutfak deneyimim karpuzlu hamur kızartması idi
Yani benden kadayıflı poğaçada çıkar haklısın

Biz küçükken bişeyleri bişeylere karıştırmaya o kadar hevesliydikki
Ben de geri kalmam abim ve ablamın peşine takılır deneylerine ortak olurdum :121:
Ve bi gün çayın içine sütü kattık ve çok hoşumuza gittik biz keşfettik diye böbürleniyorduk fakat ingilizler ooo 1800lü yıllarda keşfetmiler bile
Şimdi ablam pek içmez sütlü çay çünkü çayın gerçekte tiryakisi ben içerekn nasıl içebiliyosun der ama arada bir dayanamz o da içer
Ben de sek çay içemiyorum
İllaki ya içine süt ya içine limon ya da portakal
Karpuzlu hamur kızatması mı
Nası oldu peki

amber benim bildiğim nogay çayına biraz yağ koyuluyor. bu bildiğin kupaya az süt ekliyorsun. ingilizler çok sever.

evet birazda karabiber atıyorlar.işyerinde bi arkadaş nogay çok yapıyor.sevemedim ben...normal sade süt çayıda denedim içemdim nedense

evet birazda karabiber atıyorlar.işyerinde bi arkadaş nogay çok yapıyor.sevemedim ben...normal sade süt çayıda denedim içemdim nedense

ben de denemedim o şekilde de çiğ yağ tabakası bana itici geliyor o yüzden. Allah Allah tutkunları var demek ki.
çay tiryakileri zaten pek sevmez sütlü çayı.
ama müthiş tatlı ihtiyacını bastırıyor ve tadı yumuşatıyor. hani diyet dönemlerinde falan mide tam dolu olmadığı zamanlarda sade çay mideyi bozar ya onun önüne geçiyor. tavsiye ederim.

sütlü çayı ben de çok severim.
hatta bana okul kantinini hatırlattı şimdi. bir arkadaşım sayesinde ilk denemiştim. o içerken çok tezat geliyordu bana ama müthiş bir tat.

evet kesinlikle süper bi tat fakat o sütü iyi ayarlamak gerek

Gazelim
Gel gel biz nevresim takımından başladık sütlü çaydan çıktık arada bide ausun karpuzlu hamur kızartması

hahaa o karpuzlu hamur kızartmasına çok gülmüştüm
bende bi kere bi çilekli pasta yaptım ama tekrar anlatmayım şimdi rezaletti....pastadan başka herşeye benziyordu aus iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…