Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

199 tl ama ben internetten 179 tl ye buldum :KK9::KK9:

çok hoş duruyor çeyiizime alsam mi kı yaaa :21::21::21: özdilek kalitesi vazgeçilmez tabikiii :KK6::KK6:

Özdileğe girdiğimde ben kendimi kaybediyorum , hele havlularda :KK1:

reklam gibi olmasın da ben 5 yıldır nevresimlerini kullanıyorum. değiştirmek için neden arıyorum sıkıldım hani. ama düğmeleri bile gevşemedi. renkleri ilk günkü gibi.
pamuklular biraz kırışıyor ama satenlere ütü bile gerekmiyor.

reklam gibi olmasın da ben 5 yıldır nevresimlerini kullanıyorum. değiştirmek için neden arıyorum sıkıldım hani. ama düğmeleri bile gevşemedi. renkleri ilk günkü gibi.
pamuklular biraz kırışıyor ama satenlere ütü bile gerekmiyor.

Biraz reklam olacak ama :KK52: bende çok memnunum .

Bir de bana yakın iki özdileğin ortasında oturuyorum kaçışım yok yani :KK1:

179 a özdilek sarev falan buralarda çok rahat bulursun. karaca nasıl biliyor musun? ben hiç kullanmadım.

bilmem ki iyi diyorlar :KK1: modelini çok beğendim özdileğin ürünlerini zaten çok beğeniyorum diğer takımlarımı ondan alabilirim de bunu kaçırmak istemiyorum :21::21:

fiyatı fazla mı diyorsun :26:

iyiyim şükür kuzum, hepinizi çok özledim..:KK16:
benimde dilim şişti dedikodu yapamamaktan :KK60:
iki lafın belini kırarız artık yine sınavda bitti oh ohh gelsin çeneler....:KK60:

İyiyim demişsinde gazelim ama ben seni pek iyi görmedim :KK53:
Bak dilin şişmiş bu pek iyilik işareti değil :KK60:
Bizde seni özledik :KK16::KK16:
Gel bi sarılıp öpem seni :KK48:
Üzerimizden bi yük kalkmış gibi oldu artık lafın neresini bulursak kırarız gazelim bizde ayar yok Allah ne verdiyse artık :KK1::KK1:

bilmem ki iyi diyorlar :KK1: modelini çok beğendim özdileğin ürünlerini zaten çok beğeniyorum diğer takımlarımı ondan alabilirim de bunu kaçırmak istemiyorum :21::21:

fiyatı fazla mı diyorsun :26:

ben nevresim takıntılı biriyim. birinin doğum günü mü hemen özdilek'e giderim.
özel bir gün hemen tek hediyem vardır: özdilek nevresim:d
içine de bir değiştirme kartı tamamdır.
o yüzden fiyatları aşağı yukarı biliyorum.
bu fiyata çok rahat çok güzel modeller bulabilirsin özdilekte hem de çok daha fazla çeşit içinden.
sen beğendiysen al tabi de yine nasıl olsa şimdi düğün nişan alış verişi diye geziyorsundur. hem kampanyaları var artık tüm markaların onları da görürsün. benceee yani.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK3:

Günaydınnnnnn:KK16:

Günaydın :KK19:

Bu sabah yetişebildim nihayetinde :KK55::KK55:
En süperinden günaydıııııınnnnnllllaaarrrr AUSUM :KK16::KK16::KK19:
VEEEE
HEVİCİM
BETÜLCÜM
GAZELCİM
GÖZDECİM
BİBERONCUM
VEEE
DİĞER TOPİKÇİK ARKADAŞLARIM
:119::119::119::119::119::119:

VEEEE
HEVİCİM
BETÜLCÜM
GAZELCİM
GÖZDECİM
BİBERONCUM
VEEE

Günaydınnn bu ne enerji :119:

Naber dolmam ?

VEEEE
HEVİCİM
BETÜLCÜM
GAZELCİM
GÖZDECİM
BİBERONCUM
VEEE

seni görünce gözümde kocaman üstünde kırmızı bir domates dilimi olan biber dolması canlandı. eski topikte bir arkadaş vardı. yaprak sarması diye. tüm hamileliğim boyunca her gün onu görmek eziyet olmuştu.:KK1:

ben nevresim takıntılı biriyim. birinin doğum günü mü hemen özdilek'e giderim.
özel bir gün hemen tek hediyem vardır: özdilek nevresim:d
içine de bir değiştirme kartı tamamdır.
o yüzden fiyatları aşağı yukarı biliyorum.
bu fiyata çok rahat çok güzel modeller bulabilirsin özdilekte hem de çok daha fazla çeşit içinden.
sen beğendiysen al tabi de yine nasıl olsa şimdi düğün nişan alış verişi diye geziyorsundur. hem kampanyaları var artık tüm markaların onları da görürsün. benceee yani.

ohh ne güzell biri de bana hediye getirseymiş yaa hııh :KK19::KK9::KK9:

doğru diyorsun aslında ben pek bilmedğim için şimdi bir hevesle modellerine bakıyorum sadece :KK17::KK17::KK17:

Günaydınnn bu ne enerji :119:

Naber dolmam ?

Uzun zamandır sabahları girip bi enerjimi yaymıyorum dedim ve bi zengin kalkışı yapıp geldim :KK52::KK52:
İyidir ne olsun ausum öğlen dersim var yine o zaman kadar oyalanıyorum :KK6:
Senden naber auscum canım :KK16:
Nevresim takımları havlular bugün bayağı bi hoş konulara giriş yapılmış bakıyorumda :KK52::KK52:

seni görünce gözümde kocaman üstünde kırmızı bir domates dilimi olan biber dolması canlandı. eski topikte bir arkadaş vardı. yaprak sarması diye. tüm hamileliğim boyunca her gün onu görmek eziyet olmuştu.:KK1:

HIIIMM :44:
Allahtan yaprak sarması değilmişim o zaman :KK1::KK1:

yok maleseff erkek kardeşim var liseye giden o kadarrr :2::2::2:

o zaman yavaş yavaş hepsi olur. hatta evlenirsin daha 2 yıl almaya devam edersin. sonrasında ben bunları hangi kafayla almışım dersin.:KK1:cidden bak "nasıl para verdim" dediğim o kadar çok şey var ki evimde.

Uzun zamandır sabahları girip bi enerjimi yaymıyorum dedim ve bi zengin kalkışı yapıp geldim :KK52::KK52:
İyidir ne olsun ausum öğlen dersim var yine o zaman kadar oyalanıyorum :KK6:
Senden naber auscum canım :KK16:
Nevresim takımları havlular bugün bayağı bi hoş konulara giriş yapılmış bakıyorumda :KK52::KK52:

Evet canım eylül çeyiz hazırlıklarında , bizde nevresim beğeniyoruz :KK31:

Ohhh ne güzel bana kadar geldi enerjin :21::21:

Bugün temizlik yapacağım canım ben , birde kadayıfla poğaça :KK56:

X