Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Sinirlerim boşaldı ya .

Geçen gün kaz tüyü ile ilgili bir konu açtım , onun hakkında bilgin var mı ?

Birde burada bir konu paylaştı arkadaş '' Markanı kendin seç '' orada da deney hayvanları kullanan markalar deşifre ediliyor.

Senin konunu görmedim canım, diğer markaları da merak ettim, hemen bakıyorum şimdi ikisine de... Eğer aralarında kullandığım bir marka varsa hemen bırakırım, çok hassasım bu konuda gerçekten...

Senin konunu görmedim canım, diğer markaları da merak ettim, hemen bakıyorum şimdi ikisine de... Eğer aralarında kullandığım bir marka varsa hemen bırakırım, çok hassasım bu konuda gerçekten...

Baktın mı şekerparem

Baktın mı şekerparem

Baktım tatlımcım senin konuna, yazdım da hatta ama şok oldum gerçekten. Ben nedense o zavallılar öldükten sonra böyle bir işlem yapılıyor diye düşünüyordum, yani kurban gibi eti için kesildikten sonra derileri de değerleniyor ya, kazların da tüylerini o yolla alıyorlar gibi düşündüm bu zamana dek...Ne kadar naifmişim onu anladım.

Diğer konuya da baktım, ama genelde kozmetik ürünleriyle ilgili sanırım, markalara tam ulaşamadım çünkü, yazılanlardan çıkarttım...Ben çok kozmetik kullanmıyorum, makyaj desen o da yok bende, ne biçim kadınsın deme :)) gerçekten bir aralar (gençliğimde) çok meraklıydım, şimdi sadece deodorant ve parfümle sınırlı bir ilişkim var kozmetik sektörüyle.:)) Onları da alırken genelde dikkat ederek alıyorum, üzerindeki ibareleri okuyorum mutlaka, hayvanlar üzerinde test yapmadığını açıklayan firmalardan almaya gayret ediyorum...

Aynen canım ben hatta eceli gelip ölenlerden yapıldığını düşünecek kadar salakmışım .

Kozmetik haricinde , temizlik ürünleri de var , unılever ürünleri özellikle .

Makyaj yaparım ben ama üç ürünle sadece , bb krem , rimel ve göz kalemi.

Onun dışında fondöten , allık , far , ruj sevmiyorum ben . Eskiden çok yapardım ama .

Offf bugün aklımda iş yok , boşum böyle .

Hmm, temizlik doğru bak hiç aklıma gelmemişti. Bakayım bende hiç var mı, varsa kullanmam...

Ben de eğer çok yapılması icap ederse aynen, rimel, göz kalemi kullanırım, genelde çok kullanmadığım için gerekli olduğunda mutlaka o rimeller kurumuş olur.:)) Ben de eskiden çok yapardım, benzemese şaşırırdım zaten.:))

Ben de öyle geziniyorum, bir süpürge yapmam lazım başka işim yok, ama sabah çok çalıştım, şimdi sallayıp duruyorum, tembellik mode on oldu bir anda.

Bdv'ye takılıyorum ufak ufak; birazdan bütün kocalardan dert yanan konulara girip "benim kocişim aslaaaaaaaaa yapmaz" diye başlayan yazılar yazacağım...

Benim bugün nihayet oturma odası koltuklarım gidecek , adam salladı durdu , gerçi tavrını baştan koydu eşim , koltukları evden erkenden almana gerek yok , önemli olan aldıktan sonra işi çabuk bitir , elinde sürükleme dedi.

Koltuklar gidince bu odaya girerim boşken , duvarlar , camlar falan ...

BUgün ütüm bile yok , yemeğim de var

Bir puzzle vardı ona başlayayım dedim , eşim beni bekle dedi

Hayırlısı olsun canımcım, güle güle gitsin, yepisyeni gelsin.:)) İyi demiş eşin de, bu ustaların her türlüsünün peşinde koşmak bir eziyet cidden...

Benim de yemeğim var (hayret :)), ütüm 3 parça o nedenle biraz daha biriksin koca ütü masasını ve ütüyü onun için çıkarmayayım dedim. Çamaşır desen bir kazancık, gün içinde hallolur o da.

Edebiyat grubunda puzzle yapanlar vardı, ben de özendim, evde de yapmam gereken birkaç puzzle var ama oğlandan çekiniyorum şimdi, parçalarını bir kaybederse ben deliririm kesin.:))) Yapmayı çok istediğim halde elimi atamıyorum, ne yapsam cidden canım da sıkıldı, kitap mı okusam yine acaba??

Eeeee yapmaz ama yalan mı

Beğenebildim de bunu, ekstra hoşuma gitti o nedenle.:))) Genelde seninkileri beğenmeme izin vermiyor, en çok seninle konuşuyorum ya, demek 5 kişi dolaşabilmişim.:)) Artık uğraşmıyorum o nedenle o butonla; eskiden ne güzeldi buraları dutlukken...

Tabii, şöhretin iyisi kötüsü olmaz diye bir düşünceye sahip olsam; hiç durmam. Bayağı tanınırım fena mı olur??

Canım bu aldığım puzzle kutusunu yeni açtım , içinde şöyle bir not vardı , daha önce aldığım markalarda yoktu , her parçanın bir kodu var internet sitesinde , kaybettiğin parçanın kodunu siteden buluyorsun ve sana ücretsiz gönderiyorlar .

Evet yusufta dün gördü , oooooo bu kimin anne dedi ? Kendi gözüne çok geldi ya parçalar , kendisi elini bile sürmedi

O daha 25 parçalılarda

Buldum ne yapacağımızı biberon , e-kitaptan bahar dönemi derslerine çalışalım

Ben netten satranç oynayayım biraz bakayım

Buraları dutlukken mi

Oyyy ne güldüm ya

Hemi de nasıl hemi de nasıl , topa tutula tutula bir hal olursun , hele hele ''aaaa ben gider saatlerce ders çalışırım eşim oğluma yedirir içirir , seninki ne düşüncesiz adammış öyle '' yazarsın , birde koçişim eklersin

Aaa, bak o güzelmiş, ama bizde birden fazla parça kayıp olur kesin, adamlar gidin yenisini alın kardeşim derler...

Yerim ben o çaydanlığı, bizimkine de 200'lük alayım dedim, babası "yok artık, istersen yavaş yavaş öğrensin çocuk müsaadenle" dedi.:26: Biz de daha 50'lerdeyiz, ama kafaya koydum, yakında alıp kendime benzeteceğim.

Ausum, bahar dönemi e-kitapları diyorsun, güzel diyorsun da; ben daha bütünlememi halletmeden o kitaplara elimi sürmem. Nasıl bahane ama? Mazaallah, kafam falan karışır sonra, 3 saat telefonda beni dinlersin.

Ben de okey 101 oynayayım bari, sonra da aileler yarışıyoru izlerim...

Sandalyeden yuvarlanıyordum valla; gerçekten yazsam olay olur. Evi pislik götürür sınav zamanlarımda, hiçbir şey demez kocişim diye eklerim mesela, nasıl?

Son düzenleme:
Sandalyeden yuvarlanıyordum valla; gerçekten yazsam olay olur. Evi pislik götürür sınav zamanlarımda, hiçbir şey demez kocişim diye eklerim mesela, nasıl?

Olmaz mı bir sonuna yemekler hep pratik , sebzeler superfresten bir gün demez hanım fasulye ayıkla da göreyim

Off y
a dilini ısır , popunu kaşı mazAllah dost var düşman var

Olmaz mı bir sonuna yemekler hep pratik , sebzeler superfresten bir gün demez hanım fasulye ayıkla da göreyim

Off y
a dilini ısır , popunu kaşı mazAllah dost var düşman var

Canım benim, doğru diyorsun, ısırdım hemen...

O fasulyeye hala aklıma geldikçe gülüyorum, seneler geçse de unutmayacağım bir anı kazandırdın bana canımın içi...

Canım benim, doğru diyorsun, ısırdım hemen...

O fasulyeye hala aklıma geldikçe gülüyorum, seneler geçse de unutmayacağım bir anı kazandırdın bana canımın içi...

Bende ne zaman dondurucu reyonu görsem sen geliyorsun aklıma

ben geldim beeennnn :124::124::124:
ausa yakalandım da kuyruğumu kıstırıp geldim...
aus valla hiç suçum yok, dün gece eşimin arkadaşları bizdeydi, birlikte düzelttiler bağlantı sorununu, format attılar vs ama düzelmedi..sorun modemdeymiş...sabah eşim götürdü geldi, ayarlatmış....
artık sizlerleyim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…