Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

auscum gereksiz kelime kullanmışım anlatım bozukluğu olmuş..
sürekli lazım lazım nedir ya hu...:KK1::KK1:

Son düzenleme:
dolmaaa beni beklemeden mi gettin kızzzz....:KK55::KK55::KK9:

bende severim canım.. ellerine sağlık..:KK34:

ooo seni misafirler ağır misafir canım haklısın masada bir kuş sütü eksik olsun..
çünkü sen gelmeyin ders çalışıyorum dediysen :KK52:
gönüllerini alıp herşeyi hazırlaman lazım..:21:

aslında sitem etmemeleri lazım seninle ne güzel okuyor deyip gurur duymaları lazım canım ama zaman zaman olmuyor bu değil mi ben kendi anneme bile bunu anlatamıyorkenn...:KK53::KK53:

Sen sor bir hele , aus umurunda mı o sistemler ? Zerre kadar değil :KK52::KK52:

9 seneyi devirdim evlilikte , yaş 35 , bildiğim tek şey kalp kırmadan kendi bildiğini okuyacaksın :KK24::KK24:

Aman o darılır , aman bu kırılır dedikçe bir bakıyorsun ki hayatta sen mutlu eden şeyleri değil de başkalarını mutlu eden şeyleri yapar olmuşsun :KK31:

Çok geçmiş olsun biberoncum yaaa .

Hiç yorma kendini . Sarpta senin kadar ağır mı geçiriyor ?

Sağol ausum benim...:KK16::KK16::KK16: Sarp 2 gün calpolü içti kendine geldi, bana atıverdi.:KK1: Sadece anne su geliyor burnumdan diyor.:)) Ben de ilaç almadan atlatmaya uğraşıyorum, umarım başarılı olurum...

9 seneyi devirdim evlilikte , yaş 35 , bildiğim tek şey kalp kırmadan kendi bildiğini okuyacaksın :KK24::KK24:

Aman o darılır , aman bu kırılır dedikçe bir bakıyorsun ki hayatta sen mutlu eden şeyleri değil de başkalarını mutlu eden şeyleri yapar olmuşsun :KK31:

+1 :))))))))))))))))))))))))

aynen auscum çok haklısın..:KK31:
o ne der dinle yok bunu dinle derken..
bir bakıyorsun sen kendi hayatını yaşıyamıyorsun ve mutsuz oluyorsun
senin dediğin gibi kalp kırmadan bu işi sürdürmek en iyisi canım ablam..:21:

benim çıkmam lazım...
yarın bizede 2 tabak koyuver..:KK34:
kocaman öpüyorum seni kolay gelsinn...:KK16::KK54:

Sağol ausum benim...:KK16::KK16::KK16: Sarp 2 gün calpolü içti kendine geldi, bana atıverdi.:KK1: Sadece anne su geliyor burnumdan diyor.:)) Ben de ilaç almadan atlatmaya uğraşıyorum, umarım başarılı olurum...

Aman iyi bari Sarp iyi olsun bari , oyyy kıyamam ona sümüklü mü oldu :KK1:

Tamam tamam seni de seviyorum sende iyi ol :KK19:

+1 :))))))))))))))))))))))))

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

aynen auscum çok haklısın..:KK31:
o ne der dinle yok bunu dinle derken..
bir bakıyorsun sen kendi hayatını yaşıyamıyorsun ve mutsuz oluyorsun
senin dediğin gibi kalp kırmadan bu işi sürdürmek en iyisi canım ablam..:21:

benim çıkmam lazım...
yarın bizede 2 tabak koyuver..:KK34:
kocaman öpüyorum seni kolay gelsinn...:KK16::KK54:

Tamam canım benim bende yavaş yavaş mutfağa doğru yol alıyorum zaten :KK55::KK55:

Siz gelin yeter , tabak koymak kolay .

ablammmm nasılsın ne yapmaktasın sınav bitti ben yok oldum gene :KK53: çok mu hayırsızım ne :26:

Merhaba herkese :)

Oğlan şifayı kaptı, en normalinden bana da geçti tabii, her tarafım ağrıyor, boğazım acıyor ve çok üşüyorum...

Sizler umarım iyisinizdir, ausum, siyaset topiğinde rastlaşıyoruz, ben yine sadece okuyucu olarak katılıyorum...:KK1: Ben biraz ısınıp geleyim, nasıl ısınacaksam zaten lahana gibiyim...:KK43:

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BİBERONCUM :KK16:
Lahana gbiyim demişsin üstüne austa lahana sarması yapmış :KK9::KK9:ne güzel bi takım olmuş öyle :KK52:

herkese iyi akşamlar hanımlar...:KK3:

nasılsnız tatil nasıl gidiyor..:KK34:

auscum..(konu sahibemiz nasıllar acaba..):KK16:

gazelcim(hoşgeldin canım.. nasıl geçti sınavlar?):KK34:

dolmacım (nerdesin yine gözükmüyorsun..):KK51:

biberoncum(küçük paşaya ve sana çok geçmiş olsun.. acil şifalar hemen iyileşin inş canım..):KK16::KK55:

betülcüm(ne zzaman geleceksin buralara..):KK31:

Vay vay hevime bak ne de güzel şenledirici yazmış (hüsnü şenlendirici :KK52:)
Perşembe kuzenim geldi sabahtan :KK55: ancak öğleden sonra gitti..
Ben de çıktım biraz alışveriş yaptım cuma gününe hani demiştim ya bi arkadaşım gecek diye oğlu hastaydı diye fian..
Neyse annesiyle brucha gelcekti annem saolsun tüm çeşitleri yaptı ama kahvaltılık alıncaklar vardı onun için gittim..
Cuma günü arkadaşımla annesi geldi oğlunuda babasına bırakmış iyi oldu zaten oğlda misafirliklere gitmeyi istemiyor..
Bücürük ya 7 yaşında ama cin ötesi :KK9:
Benden oyucaklar çikolatalar geldiğini bilse bile imkanı yok komşuculuk sevmiyo :KK52:
Bruch yaptıta kuş gibi yediler hele annesi arkadaşımdan daha az yedi ikisini toplasan 50 kilo etmez :KK9:(çokta abatmışım :KK53:) ama çok zayıflar..
Benim diğer arkadaşlarım yemekle haşır neşirler :KK19:
Sen olsaydın altından girip üstünden çıkardık:KK53:
Bayağı yorucu iki gündü hevim ondan giremedim..
Sen neler yaptın bakem :KK15:

Sağol tatlım , eeee aşk nelere kadir , insanı böyle rengarenk yapıveriyor :KK1:

Bak bizim içimiz geçmiş , hep siyah hep siyah :KK1:

Evet canım bende bu tatil fırsatını ertelediğim misafirlerimi çağırarak değerlendireyim dedim , sınav zamanı kimselerle görüşemiyorum .

Şimdi girip dolma saracağım önce , yaprak ve lahana karışık zeytinyağlı , sonra barbunyamı pişiririm , bir gece bekleyince tadı daha güzel oluyor (öğren bunları sende evlilik yakın:KK8: ) tatlıda profiterol yapacağım hevim onu da geceden yapacağım , sosu falan yarına kalır sadece .

Efendime söyleyeyim , yarında çorbamı yaparım , kürdan kebabı , pilav , salata , paçanga böreği yapacağım bir de ..Daha ne olsun .

Hadi al dolmayı da gel , o şimdi okurken karnı acıkır zaten :KK9::KK9:

Ah profitrol ah ausum ah ah :KK52::KK52::KK56::KK39:
Şu an söylemesi ayıp reglm vee datlı isteği had safhada :KK53:

:KK69::KK69::KK69: yaaa ausssss:KK17::KK17:

evet canım en iyisini yapmışsın arkadaş ve akrabalarla görüşmekle sonra sitem ediyorlar yüzünü göremiyoruz diye..

ayyyy auscummm nasılda tanıyıvermişsin bizi dolma mı saracaksın ohhh ohh:KK52::KK52::KK52:(dolmammm:KK9::KK9::KK9:)

annemde demişti barbunya için bir gece bekletince tadı daha çok çıkıyormuş daha güzel oluyormuş
auscum hepsini yazıyorum ben..
zaten ileride bir sorun olursa senin yemek topiğine yazıveririm sen hemen cevaplarsın heviciğini canım benim hem o zman yemek topiğine yaptığım yemekleri de koyarım ohhh misss...:KK12::KK12:

aslında saydığın bütün yemekleri severim ama....
paçanga böreğine ,profiterolle, lahana sarmasına bayılırım auscumm...
ama şimdi dolmaya da hak vermek lazım menüye baksana tok olan insanın iştahı kabarıyor ister istemez tatlılar sarmalar börekler vee profiteroller ayyyy ayyy:21:
dolmam gel gel bize yol göründüüüüüü:KK55::KK55:

Hevim yutkuna yutkuna harap oldum valla sensiz boğazımdan geçmez diye sensizde gitmedim :KK19:
İvedi şekide gitmemiz gerek hevim haydıı de haydıı :KK55:

günaydın :KK16:

Güzel , keyifli hafta sonları herkese :KK19:

[sıze=3]topik topik geziyorum ausum kutlama msjlarıyla :KK9::KK9:
Bide yanlış hatırlıyormuşum tam züpir olur :KK76::KK35:
Tam 12 de kutlama adetim vardır :KK52:
Sırf senin için nete girdim şu an :KK54:
[/sıze]

$cake1297.jpg

[sıze=3]en güzel yıl değil ömür geçir ausum :KK54:
Doğum günün olsun tüüüm dileklerin gerçek olsun :KK48:
Herşey gönlünce olsun canım ausum :KK76::KK76:
Ankaradan dodaman sevgiler :KK16::KK16:
[/sıze]

Dolma canım benim , çok çok çok teşekkürler :KK17:

Hatırlaman beni o kadar mutlu etti ki, hem de sırf kutlamak için girmişsin :KK16::KK16::KK16:

Evet canım benim doğru hatırlıyorsun .

02 02 2014
02 02 1979

Ya nasıl mutlu oldum anlatamam sana , eşime bile dedim hemen , gece gece doğum günümü kutlamış bizim çılgın dolma diye :KK9:

Tatlım benim yeni yaşımda yine başınızdayım kısmetse :KK52:

Öpüyorum çok çok çok , senin deyiminle ennnnnn dodamanından :KK19:

Dolma canım benim , çok çok çok teşekkürler :KK17:

Hatırlaman beni o kadar mutlu etti ki, hem de sırf kutlamak için girmişsin :KK16::KK16::KK16:

Evet canım benim doğru hatırlıyorsun .

02 02 2014
02 02 1979

Ya nasıl mutlu oldum anlatamam sana , eşime bile dedim hemen , gece gece doğum günümü kutlamış bizim çılgın dolma diye :KK9:

Tatlım benim yeni yaşımda yine başınızdayım kısmetse :KK52:

Öpüyorum çok çok çok , senin deyiminle ennnnnn dodamanından :KK19:

Ausum iyi doğdun , iyi ki tanıdım seni :KK16: ALLAH(C.C) ömrününün her gününü bir önceki günden güzel eylesin , ailen ve sevdiklerinle olasın hep emi :KK9: inşaALLAH(C.C)... (aminn...):KK16::KK16::KK16::KK16:

herkese iyi akşamlar hanımlar...:KK3:

nasılsnız tatil nasıl gidiyor..:KK34:

auscum..(konu sahibemiz nasıllar acaba..):KK16:

gazelcim(hoşgeldin canım.. nasıl geçti sınavlar?):KK34:

dolmacım (nerdesin yine gözükmüyorsun..):KK51:

biberoncum(küçük paşaya ve sana çok geçmiş olsun.. acil şifalar hemen iyileşin inş canım..):KK16::KK55:

betülcüm(ne zzaman geleceksin buralara..):KK31:

İyi tatiler benim cıvıl cıvıl hevim :KK16: Geldim ama kimse yok :KK50: Hala düzelemedim ben , rahatsızım :2:
Ausum :KK16:

Gazelim :21: (Hoşgeldin gazelim...)

Dolmam :KK12:

Biberoncum :21: (Oğluna ve sana Acil şifalar olsun inşaALLAH(C.C)..(aminn) ) :16.

Veeeee Hevimmm :KK16::KK16::KK16: Hepinizi öpüyorum çok :KK54::KK54::KK54: :KK19::KK19::KK19:

Son düzenleme:
Ausum bugün senin doğum günün :124:
iyi ki doğdun fındıkım :KK19:

sen her yaşınla güzelsin balım :KK48: doğum günün kutlu olsunn :119::119::119::119:

$fisek1.gif
$fisek1.gif

Son düzenleme:
Dogum gunun kutlu olsun Aus. Kac oldun sen simdi. 18.5 mu. :KK55:

Serefine hem diyete baslayip hem yas pastami da yemis bulunmaktayim.

Bir dost :)

X