Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ausum
Hevim
Nevestecim
ve diğer konuşamadığım topik arkadaşlarım
Ben çıkaro
Öpüyorum dodaman en tatlı rüyalar olsun

dolmaaaaaa nerdesinnnnn

Ben de tam çıkıyodum hevim
Ahanda aşağıdaki msjımda kanıtımdır
Diyorumki hevim bne çıkam artık biraz tv sonrada uyumuk güzel olur hani bi de biliyosun benim müzelik bilgisayar sesinden dolayı kulaklarım uğuldamaya başladı

Buraya bir günaydın en kocamanından

Aus bugün oğlu ile faaliyet günü düzenlendi , hem tatil ödevlerine de yoğunlaşmak lazım

Buraya bir günaydın en kocamanından

Aus bugün oğlu ile faaliyet günü düzenlendi , hem tatil ödevlerine de yoğunlaşmak lazım

Günaydınnn :))

Bizde sabahtan beri oyunlar, kovalamacalar, bir şenlik ev hali... Oğlum beni özlemiş anlaşılan...

Günaydınnn :))

Bizde sabahtan beri oyunlar, kovalamacalar, bir şenlik ev hali... Oğlum beni özlemiş anlaşılan...

Günaydın canım

Aynen ya Kahvaltıda beraber krep yaptık , tavsiye ederim çok zevkli , içine ne bulursa doldurdu gerçi , yemesi biraz zor oldu

Dün evi toparlamıştım , ince temizliğe girmeden , yemeğimde var . Bugün kısmetse huzurla miskinlemeyi düşünüyorum Yusufla .

Ohhh mis gibi...:))) Ben de erken konuşmuşum, kavga ettik şimdi, içerden bağırıyor annneeee gelir misin diye, özür dileyecek...Nevi şahsına münhasır çocuk, özür dilemek için bile ayağına çağırıyor...

Prensipli çocuk

Eeee ne demişler fazla muhabbet tez ayrılık , bakalım gün içinde biz ne savaşlar yaşarız bugün . Demin dış macununu olduğu gibi sıvı sabunluğun içine sıkmış Tabii bende ki sabır takdire şayandı .

Gazel döndü gördün mü ? Seni çekiştirdik azıcık Biberon için 90 altı her sonuç kötüdür dedik , (ben demedim gazel dedi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…