Prensipli çocuk
Eeee ne demişler fazla muhabbet tez ayrılık , bakalım gün içinde biz ne savaşlar yaşarız bugün . Demin dış macununu olduğu gibi sıvı sabunluğun içine sıkmışTabii bende ki sabır takdire şayandı .
Gazel döndü gördün mü ? Seni çekiştirdik azıcıkBiberon için 90 altı her sonuç kötüdür dedik , (ben demedim gazel dedi )
Ben de sabrına hayran kaldım, çünkü artık bende her daim atıyor şalterler...
Gazelim döndü mü?? Hemen merhaba diyeyim, bir de çekiştirdiniz demek ondan yanıyordu kulaklarım...Yok bu sefer abartmıyorum, Osmanlıcadan muhtemelen 50'nin altını göreceğim ilk kez, ama nedense hiç rahatsız etmedi bu durum beni... Aramızda kalsın, ben yine istediğim ortalamayı tutturuyorum, ondan herhalde...
Hayırlı olsun topiğin canımEskiden açılmış ama ben yeni gördüm
Tamam kesinlikle aramızda canımBu arada galiba bende
Eki Görüntüle 953023
Çok yoruldum arkadaşım , biraz önceki aktivitemizdi bu resimHızlı bir müzük eşliğinde hoplarken çizgileri geçmeden yerdekileri topluyor , kulağı müzikte olmalı , hem kaba hem ince motoru geliştirirken aynı zamanda dikkati ölçüyor , ve tabii zıplayan çocuk yorgunluktan yaramazlık faaliyetlerine bir müddet ara veriyor
Sağol canım , evet oldukça eski aslında ama nadasa bırakmıştım burayı
Aöf zamanı o topikte , ramazanda mutfak topiğini , boş zamanlarda da burayı devreye sokuyorum , selamlar sana da
Tamam kesinlikle aramızda canımBu arada galiba bende
Eki Görüntüle 953023
Çok yoruldum arkadaşım , biraz önceki aktivitemizdi bu resimHızlı bir müzük eşliğinde hoplarken çizgileri geçmeden yerdekileri topluyor , kulağı müzikte olmalı , hem kaba hem ince motoru geliştirirken aynı zamanda dikkati ölçüyor , ve tabii zıplayan çocuk yorgunluktan yaramazlık faaliyetlerine bir müddet ara veriyor
Sağol canım , evet oldukça eski aslında ama nadasa bırakmıştım burayı
Aöf zamanı o topikte , ramazanda mutfak topiğini , boş zamanlarda da burayı devreye sokuyorum , selamlar sana da
Ausum merhabalar
Gıngın paşayla naapmışınız öyle
Maşaallah valla güzel ve faydalı bi oyunmuş
Ben de bi ara motorlarımı çalıştırmak adına oynasammı ki
Ramazanı iple çekiyorum bu ramazan eminim sizinle çok eğlenceli geçecek
Ahahahahhaha ara motorlar mı
Daha neler neler yapmadık ki bugün , pek eğlenceliydi.
Ramazanda sahurda bile tarif ekliyoruz tatlım sahurluk
Aöf cevap anahtarlarını açıkladı canım bu arada
her döneme bir topik faal yani
He ya ara dip ara motorlar
Hadi deme ausum sahurda bile yemek tarifleri oh oh ne güzelmiş kilo açısından olmasada mide açısından güzelmiş
Cvp anahtarları mı açıklanmış
Yok ya hiç strese girmiyeyim :18:
En iyisi sonuçları bekliyim :44:
Aynen öyleÇeşit sunmak lazım değil mi ama ?
Bu arada gözüme takılır adın hep sen yeni değilsin değil mi
Bi bakem aöf topiğineBende şaşırdım canım , baktım hemen doğrularımı ve notlarımı çıkardım aöf topiğinde
Ooooo gazel hele bir çoşuyor ramazanda , sürekli sini başında hamur açıyor
Ağustosta üye olmuştum da eski adım rmrgn idi. Eskide sayılmam aslında ama çabuk kaynaştım
Bi bakem aöf topiğine
pEKİ AUSUM RAMAZAN BU TARİFLER BU GAZELİN SİNİ BAŞINDA YAPTIKLARI FİLAN EVLERE SERVİSİNİZ VAR MI MOTORİZETÖR
Yok servis mervis , gelip bizzat katılıyorsun iftar soframıza hatta yatıya kalıyorsun ve sahura da dahil oluyorsun
İleğen kardeşim katılırız katılırız e tabiki katılacazda
O mamalara nasıl ulaşacaz nasıl yiyecez onu diyorum
Gelip yiyeceksin yahu , masamıza açık davet var
Bu dediğine yusuf bile inanmaz pehh
Sanal masa sanal mama
Tamam o adını da hatırlıyorum
İyi yapmışsın canım , güzel dostluklar kuruluyor burada
Ben diyorum atla Kocaeline soframa gel sen diyorsun illa sanal masa
Tamam sana sanalınıda kurarız .