Bizi skype la mi aldatiyorsun . Sildim sildim seni.
Aaaa kim yazmış onu
aaaaaya kuzum çok selam söylee
çıkmam lazım ama şimdi. gece de gelsin sky sildim pcden dolayı. yükleyeyim konusuruz.
pinti hala net bağlatmamış mı eve
Sky da rizeden bir dost var canım bi kere , sen tanımazsın
aaaaaya kuzum çok selam söylee
çıkmam lazım ama şimdi. gece de gelsin sky sildim pcden dolayı. yükleyeyim konusuruz.
pinti hala net bağlatmamış mı eve
Ooooo mutfağa geçtim ,bir yandan tost yapıyorum , bir yandan dizi izliyorum i bir taraftan sky , bir taraftan burası ...
Çok eşlilik iyidir
Bilmem , henüz tanışmadım kendisi ile
Yok daha bağlatmamış , şimdi bayram diye memlekette.
Aaaaaaa üstüme iyilik sağlık, bu sefer ikiniz bir oldunuz ezdiniz, dost kim? Fransız kalacağımız konuda niye kamuya açık alanda yazıyorsunuz, gidin skype'ta yazın.
Gidiyorum, siteyi gezeyim, asayişi sağlayayım, Kankam sen uyma bunlara, dersini çalış
Hoşçakalın
Aaaaaaa üstüme iyilik sağlık, bu sefer ikiniz bir oldunuz ezdiniz, dost kim? Fransız kalacağımız konuda niye kamuya açık alanda yazıyorsunuz, gidin skype'ta yazın.
Gidiyorum, siteyi gezeyim, asayişi sağlayayım, Kankam sen uyma bunlara, dersini çalış
Hoşçakalın
Aşk olsun munecim , ne Fransızı ?
Sen de gel sky adedikodu yaparız
Hem nur yüzümü de görürsün Özal gıdılı
Hadi bakalım sana kolay gelsin , çok banlama , az az bayram tarifesi
Hoşçakalın
Günaydım canım
Nasıl keyifler bakalım
keyifler mitatil dönüşü nasıl olsun ki rahat bir koltuğa oturduğum için iyi , evde işler beni beklediği için tötü
9 gün temizlik yapan birisi için rahat bir koltuk gibisi yok ama
sen nasılsın
Gunaydin gunaydin bugun cok isim var. Kahvaltimi hallederken anca kalabilirim. Kahvalti da yiyesim gelmiyor yoksa kasarli tost yiyecektim.
Dadlucadu giderken butun arkadaslarimla birlikte seni de silmistim. Istersen ekleyeyim. :)
Gunaydin gunaydin bugun cok isim var. Kahvaltimi hallederken anca kalabilirim. Kahvalti da yiyesim gelmiyor yoksa kasarli tost yiyecektim.
Dadlucadu giderken butun arkadaslarimla birlikte seni de silmistim. Istersen ekleyeyim. :)
maşallahRahat bir koltukta yayılıp kahve içmek gibisi hiç yok
Ben de sabahın köründe yemeklerimi pişirdim , evi sildim süpürdüm , çamaşır yıkadım .
Akşama kadar tembel tenekeyim anlayacağın
Tost deme banaaaaaaaa
O gece gözünüz kaldı tostumda , gece 3 e kadar midem yandı , iki soda içtim bana mısın demedi
Ama yine olsa yine yerim
İlk cümle ile son cümlem arasındaki çelişkiyi görmedim sanma , ama gırtlak işte hep galip hep galip
Tost deme banaaaaaaaa
O gece gözünüz kaldı tostumda , gece 3 e kadar midem yandı , iki soda içtim bana mısın demedi
Ama yine olsa yine yerim
İlk cümle ile son cümlem arasındaki çelişkiyi görmedim sanma , ama gırtlak işte hep galip hep galip
Hamarat Aus:)
Kaldiysa benim gozum kalmistir. O gun actim cunku:) Artik tostta durum de yiyemezsin sen.
Kasarli canim istemedi, cay la eti cin yiyecektim. Nasil kahvaltiysa bu. Sonra corbaya gectim. Eti cin de ileriki saatlerde.
muhteşem bi dönüş için ekle güzelim, kırmızı kırmızı dururm profilinde
Oldum bittim o eti cini hiç sevemedim .
Çorba iyiidir , hem tok tutar hem az kalorili.
Ara öğün yaparsın cinini