Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Bizi skype la mi aldatiyorsun . Sildim sildim seni.

Ooooo mutfağa geçtim ,bir yandan tost yapıyorum , bir yandan dizi izliyorum i bir taraftan sky , bir taraftan burası ...

Çok eşlilik iyidir

Aaaa kim yazmış onu

Bilmem , henüz tanışmadım kendisi ile

aaaaa ya kuzum çok selam söylee
çıkmam lazım ama şimdi. gece de gelsin sky sildim pcden dolayı. yükleyeyim konusuruz.
pinti hala net bağlatmamış mı eve

Yok daha bağlatmamış , şimdi bayram diye memlekette.

Sky da rizeden bir dost var canım bi kere , sen tanımazsın

aaaaa ya kuzum çok selam söylee
çıkmam lazım ama şimdi. gece de gelsin sky sildim pcden dolayı. yükleyeyim konusuruz.
pinti hala net bağlatmamış mı eve

Aaaaaaa üstüme iyilik sağlık, bu sefer ikiniz bir oldunuz ezdiniz, dost kim? Fransız kalacağımız konuda niye kamuya açık alanda yazıyorsunuz, gidin skype'ta yazın.
Gidiyorum, siteyi gezeyim, asayişi sağlayayım, Kankam sen uyma bunlara, dersini çalış

Hoşçakalın

Cok yonlu kadin diye buna derler.

Muhtesem yuzyil neden gelmedi bu hafta. Ben Meryem ciktiktan sonra izlemeye basladim ne ilgincim:)

Aşk olsun munecim , ne Fransızı ?

Sen de gel sky a dedikodu yaparız

Hem nur yüzümü de görürsün Özal gıdılı

Hadi bakalım sana kolay gelsin , çok banlama , az az bayram tarifesi

BDV ye otomatik mesaj atalim kacinnnn Mune geliyor diye. Eskiden gorunuyordun iyiydi.

Opuyoruz toplu her yerinden. (Aus senin bunu anlaman lazim)

Aşk olsun munecim , ne Fransızı ?

Sen de gel sky a dedikodu yaparız

Hem nur yüzümü de görürsün Özal gıdılı

Hadi bakalım sana kolay gelsin , çok banlama , az az bayram tarifesi

Aklımı çelmeye çalışma dostun badminton topunu biliyor mu
Bak bu sefer cidden kaçtım, tarifeyi bayram dozuna ayarladım, ne kadar sabırlıyım fark etmiyor musun
Görüşürüzzzz

Hep Aus benim aklımı çeldi
Skype gel kim olduğunu öğren Mune

Günaydım canım

Nasıl keyifler bakalım

keyifler mi tatil dönüşü nasıl olsun ki rahat bir koltuğa oturduğum için iyi , evde işler beni beklediği için tötü
9 gün temizlik yapan birisi için rahat bir koltuk gibisi yok ama
sen nasılsın

Son düzenleme:
Gunaydin gunaydin bugun cok isim var. Kahvaltimi hallederken anca kalabilirim. Kahvalti da yiyesim gelmiyor yoksa kasarli tost yiyecektim.

Dadlucadu giderken butun arkadaslarimla birlikte seni de silmistim. Istersen ekleyeyim. :)

keyifler mi tatil dönüşü nasıl olsun ki rahat bir koltuğa oturduğum için iyi , evde işler beni beklediği için tötü
9 gün temizlik yapan birisi için rahat bir koltuk gibisi yok ama
sen nasılsın

Rahat bir koltukta yayılıp kahve içmek gibisi hiç yok

Ben de sabahın köründe yemeklerimi pişirdim , evi sildim süpürdüm , çamaşır yıkadım .

Akşama kadar tembel tenekeyim anlayacağın

Gunaydin gunaydin bugun cok isim var. Kahvaltimi hallederken anca kalabilirim. Kahvalti da yiyesim gelmiyor yoksa kasarli tost yiyecektim.

Dadlucadu giderken butun arkadaslarimla birlikte seni de silmistim. Istersen ekleyeyim. :)

Tost deme banaaaaaaaa

O gece gözünüz kaldı tostumda , gece 3 e kadar midem yandı , iki soda içtim bana mısın demedi

Ama yine olsa yine yerim

İlk cümle ile son cümlem arasındaki çelişkiyi görmedim sanma , ama gırtlak işte hep galip hep galip

muhteşem bi dönüş için ekle güzelim, kırmızı kırmızı dururm profilinde

maşallah

Hamarat Aus:)

Kaldiysa benim gozum kalmistir. O gun actim cunku:) Artik tostta durum de yiyemezsin sen.

Kasarli canim istemedi, cay la eti cin yiyecektim. Nasil kahvaltiysa bu. Sonra corbaya gectim. Eti cin de ileriki saatlerde.

Hamarat Aus:)

Kaldiysa benim gozum kalmistir. O gun actim cunku:) Artik tostta durum de yiyemezsin sen.

Kasarli canim istemedi, cay la eti cin yiyecektim. Nasil kahvaltiysa bu. Sonra corbaya gectim. Eti cin de ileriki saatlerde.

Oldum bittim o eti cini hiç sevemedim .

Çorba iyiidir , hem tok tutar hem az kalorili.

Ara öğün yaparsın cinini

muhteşem bi dönüş için ekle güzelim, kırmızı kırmızı dururm profilinde

Ekledim. Hayir niye sildin diyorlar arada kusenler olmus. Ben niye sileyim durup dururken birde aciklama yapiyorum boyle :) Aksiyonlu oluyor. Aus u da silmistim gikini cikarmadi.

Oldum bittim o eti cini hiç sevemedim .

Çorba iyiidir , hem tok tutar hem az kalorili.

Ara öğün yaparsın cinini

Eti cin bir yana dunya bir yana. Cok severim kendisini. Ara ogun dedigin 15 dakika filan sonra:)

Aus Aus nerelerdesiniz acabbaa
Önemli bir konu hakkında fikirleşmek istedimdi Skype gell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…