Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Diyet yapmıyor musun sen Aus? Ne tostu bu saatte, git biraz meyve ye, yoğurt ye, tost yiyecekmiş

Şimdi Aus beni ezdi dimi badminton topu dedi, bilirsin değil mi dedi

Aaaaaa üstüme iyilik sağlık , bilmez bilmezsin canım , senin zamanında badminton topu mu vardı

Ben 70 olmusum onun gaziyla 3 gun daha ac kalirim. :))

​Bu saatte tost olmaz git corba filan ic.

Sen git çorbayı , ben tost yiyeceğim 69.9 olursan da gözüme gözükme

Aaaaaa üstüme iyilik sağlık , bilmez bilmezsin canım , senin zamanında badminton topu mu vardı

Rengina,
Aus beni yaştanda ezdi galiba, oku bakayım mesajı, senin ordan da öyle gözüküyor mu

Diyet yapmıyor musun sen Aus? Ne tostu bu saatte, git biraz meyve ye, yoğurt ye, tost yiyecekmiş

Diyet mi o da neee ?

4. takımı bırakalı beri nerdeyse 20 kilo aldım ben , bildiğin tosuncuk gibiyim yani

Ama kilo yakışıyor bana

Ben bu hizla gidersem haftaya 65 olurum. Gor bak :))

Bir formulum var Aus. Gunde iki kere aci corba ic ama bol acili olacak. Metabolizman asiri hizlaniyor. Gobegim baya indi hemde dolunay oncesi.

Bir formulum var Aus. Gunde iki kere aci corba ic ama bol acili olacak. Metabolizman asiri hizlaniyor. Gobegim baya indi hemde dolunay oncesi.

Ben acı biberin kırıntısını yesem soluğu 100 numarada alıyorum

Seni takıma şikayet edeceğim kapısından sokmasınlar bu sefer.
Bu saatte tost, diyet yapan var acıkan var

Ben daha takım oyuncusu değilim ki , Aralıkta girebiliyorum bir daha kural gereği.

Şimdilik sadece boş boş çene yapmaya geliyorum oralara bi kere

Senin tesellini seveyim

Teselli değil , valla bak , yüzümün nuru çıkıyor meydana

Galibası mı kaldı Mune

Bilmem kaldı mı renginaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ooooooo dolunay öncesi evresi önemli mi ki ? Bende ilk dördünde bir şişiyor göbek indirebilene aşk olsun

Ooooo ooooo oooo tehdit de etmeye başladı
[/B]

Son düzenleme:

Ben acı biberin kırıntısını yesem soluğu 100 numarada alıyorum

Alerjisi olmayanlar tabi. Burada curry denen bir sey var. Ben ondan aliyorum onu iciyorum. Yoksa aci biber koydugum yok. O da yetiyor bana, tek bildigim baya ise yaradi bende. Aci da yemezdim ben eskiden ama alistim, :))

Galibası mı kaldı Mune

Fena eziklenmişsin mune
Ben olsam kalmam bunun altında

Şahitsiniz üstüme geliyor, bana yaşlı dedi

Yüzünün nuru çıkıyormuş:))) ayol ona gıdı diyorlar bizim orda,başın üstündeki harenin boyun bölgesine düşmüş haşi

Ooooo ooooo oooo tehdit de etmeye başladı

O çiğnediğin sakız falımsa , aç bak bakalım ne yazıyor içinde ....Dur dur ben okuyayım sana sen zahmet etme kuzum .

Gece gece çoşma , çoşturma

Muneyi arkamdan koşturma

Aus bacı der ki sana ;

Tatlı yiyelim tatlı konuşalım

Aus dolunay once kilo alirsin , dolunay bugun yarin hatta Koc burcunda. Mune nin ve Renginanin coskusu bundan kaynaklaniyor. Yarindan itibaren daha hizli kilo vermeye baslarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…