Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Insan bir gunaydin der. O onemli konu neyse hic merak etmedim. Yeni avatarini sevmedim ayrica eskisi daha guzeldi.

Efenim günaydınlarrrr
Ya hu sana da dün dedim ya onu ausa da anlatacağım. Ay ne bileyim bir hışımla geldim yazdım ausu açık bulmuşken kaçırmayım dedim
Beğenmedin mi cidden:26:

Ben gıgımı çıkarmam çünkü benimde UI olduğumda başıma geldi , bir döndüm liste bom boş .

Neyse iyi olmuştu o dönem , zahmetsiz eleme

Aus Aus nerelerdesiniz acabbaa
Önemli bir konu hakkında fikirleşmek istedimdi Skype gell

Efenim günaydınlarrrr
Ya hu sana da dün dedim ya onu ausa da anlatacağım. Ay ne bileyim bir hışımla geldim yazdım ausu açık bulmuşken kaçırmayım dedim

Oteki daha guzeldi bence. Evet acaip daldin sanki ben burada yokum, datlucadu yok bir tek AUS var

Efenim günaydınlarrrr

Bende beğenmedimmmmmmmmmmmmmmm.

Dün ne oldu

Aaaaa arada konu atlamayın

Bende sevmedim yenisini

Çok önemli , o kadar öenmli ki heyecandan gidip iki tost yaptım şimdi
Len laf yetiştireceğine cevap atsana skypee
Oteki daha guzeldi bence. Evet acaip daldin sanki ben burada yokum, datlucadu yok bir tek AUS var

Siz benim gönlümün ta derinindesiniz
Sabah sabah yağcılık yaptırmayın len barışın gali

Len laf yetiştireceğine cevap atsana skypee

Siz benim gönlümün ta derinindesiniz
Sabah sabah yağcılık yaptırmayın len barışın gali

Ben kendi adima kusmedim ama Datlucadu aldi basini gitti.

Hala burda bak hele bak
Ay bana avatar bulun o zaman en afillisinden Cok sıkıldım eskisinden

Benim avatari vereyim. Bana havadan takanlar sana taksin. Ayyy cok hos olur. Nasil olsa her an takacak birini buluyorlar.

Bende sevmedim yenisini

Çok önemli , o kadar öenmli ki heyecandan gidip iki tost yaptım şimdi

Gaza gel gaza. Hemde iki tane biri insallah oglunundur.

Ben kendi adima kusmedim ama Datlucadu aldi basini gitti.

Benim avatari vereyim. Bana havadan takanlar sana taksin. Ayyy cok hos olur. Nasil olsa her an takacak birini buluyorlar.

Gaza gel gaza. Hemde iki tane biri insallah oglunundur.

Cıks , oğlum okulda .

Ama sabahın 7 sinden bu saate kadar , bir fincan kahve ve iki lokma peynir ekmek attım ağzıma .

Birde 3 adet sarma kadayıf

Yani o iki tostu hakkettim ben bi kere

He zaten az takan vardı bana seninkiler de eklensin. Hatta ausunkiler de Alışkınım ne olsa

Sağol

Bir noktadan sonra etkilemiyor zaten guldugunle kaliyorsun. Komik olan isleri yok mu. Bu kadar bosluk iyi degil yani.
Birde yazdiklari mesajlar tam kendilerini tarif ediyor insan kendini hic mi tanimaz yahu. :) ya da bu kadar iyi tanir ve karsindakiyle kendini ozlestirir.

Aus 25 yasindaki kiza buldugun avatar bu mu. Hadi kendine alsan anliycam yasin musait ama rengina ihh olmamis.

Son düzenleme:

gitmedik kıs burdayım, telefon trafiği vardı, iki işi aynı anda yapamıyom

Gel ağzını öpeceğim gell

Dedikodu yapmayın bee , gıybetsiz topik burası

Hıhhhhhhhh , halt etmişsin sen , benim avatarım olsa olsa ;

Bu olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…