Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Aradaki dengeyi tutturup hayatim boyunca diyet yapmamayi dusunuyorum. 5 gram cikolata gibi...

Iki kelime yerli mi yabanci mi :)

Iyi bayramlar Mune :) Geyik olmaz mi her zaman.

Yerli değil canım , kaçak mülteci 15 kilosu , anında sınır dışı edeceğim tez vakit

Alistim cnm benim
pekte severim kendisini

Dur bakayım sende gizli dolaşmaya başladın mı yoksaaa Hiç sevmiyorum öyle ben , yeşil ışıklarınız her daim yansın yahu .

Geyikte varmis,ama yatak beni bekler,bol muhabbetler size
sağol canım. seni hep oy verdiğim ilk kazanan olarak hatırlayacağım
Aradaki dengeyi tutturup hayatim boyunca diyet yapmamayi dusunuyorum. 5 gram cikolata gibi...

Iki kelime yerli mi yabanci mi :)

Iyi bayramlar Mune :) Geyik olmaz mi her zaman.

yaparsın canım metabolizmayı hızlandırmak gerek

Son düzenleme:

Kacak multeci kilosu bunu sevdim :)

sağol canım. seni hep oy verdiğim ilk kazanan olarak hatırlayacağım

yaparsın canım metabolizmayı hızlandırmak gerek

5 gram cikolatalar uretip tarihe gecmeyi dusunuyorum.

Geyikte varmis,ama yatak beni bekler,bol muhabbetler size

Benimde gözler kapanıyor canım yaaa ,

Bak bir gece bu kızlara uydum her zaman ki msn de sabahlıyoruz , ben tam yazarken uyumuşum

Elim tuşta ya , renginalar yazıyor bana auuus destan mı yazıyorsun hadi bitiremedin diye , oooooo ooooo benim içim geçmiş klavye başında .

Anam kendi kendimin kuyusunu kazıyorum resmen , cıks cıks gencim dinamiğim

unutur muyum
zorla uyandırmıştık bir de. sen biraz yaşlandın mı ne

Eskiden odev yaparken sabahlardim simdi cikkk iki saat bile fazla kalamam. Her gidi gunler.

kota koy kendine o zaman. çikolatayı hiç yemesem aklıma gelmez benim ya

doğru aslında büyük konuşmamak gerek:18:

Olur mu tatliya aramda ozel bir bag var benim ama bana kilo aldiran tatli degil. Kalibimi basarim. Benim sorunum doyma duygumun olmamasi:)

unutur muyum

Muhabbet açmamıştır şekerim Bensizin gibi öğlene kadar uyumuyordum kuzum , ben sabahın 4 üne kadar çene hem 7 de hadi bilemedin en geç 8 de kalk aus

Bu sefer yine klavye başında uyumadan hepinize iyi geceler diliyorum , toz duman olmuş başlığa renk kattınız efendim

kota koy kendine o zaman. çikolatayı hiç yemesem aklıma gelmez benim ya

doğru aslında büyük konuşmamak gerek:18:
Aileden kime çektiysen ona benzemeye devam edersin, ben babama çekmişim, boy boy çikolata yesemde kilom aynı seviyelerde kalır.

unutur muyum

35 yaşında çıtır taklidi yapıyor:)) oysa ne demiş şair:" yaş 35 yolun yarısı eder,Dante gibi ortasındayız ömrün."

Sonra vayy kızlar çok kilo aldım nasıl vercem bunları diye yakına yakına dolanırsın ortalıkta
merak ediyorum o günler ne zaman gelir

Eskiden odev yaparken sabahlardim simdi cikkk iki saat bile fazla kalamam. Her gidi gunler.

Olur mu tatliya aramda ozel bir bag var benim ama bana kilo aldiran tatli degil. Kalibimi basarim. Benim sorunum doyma duygumun olmamasi:)

nasıl bir duygu o doymama

ben de babama çekmişim ama babamın maaşallahı var kime çektim bilmiyorum aslında valla

yapsın yapsın kıyamam bu iyi günleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…