- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
merak ediyorum o günler ne zaman gelir
nasıl bir duygu o doymama
Bende merak ediyorum bigün gelir dert yakınır mıyız aceb kilodan
Ben 2-3 kilo alıyım hemen söyleniyorum gerçi göbeğim çıktııııııııııı diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aileden kime çektiysen ona benzemeye devam edersin, ben babama çekmişim, boy boy çikolata yesemde kilom aynı seviyelerde kalır.
35 yaşında çıtır taklidi yapıyor:)) oysa ne demiş şair:" yaş 35 yolun yarısı eder,Dante gibi ortasındayız ömrün."
ben de babama çekmişim ama babamın maaşallahı var kime çektim bilmiyorum aslında valla
yapsın yapsın kıyamam bu iyi günleri
Muhabbet açmamıştır şekerim Bensizin gibi öğlene kadar uyumuyordum kuzum , ben sabahın 4 üne kadar çene hem 7 de hadi bilemedin en geç 8 de kalk aus
Bu sefer yine klavye başında uyumadan hepinize iyi geceler diliyorum , toz duman olmuş başlığa renk kattınız efendim
Aileden kime çektiysen ona benzemeye devam edersin, ben babama çekmişim, boy boy çikolata yesemde kilom aynı seviyelerde kalır.
35 yaşında çıtır taklidi yapıyor:)) oysa ne demiş şair:" yaş 35 yolun yarısı eder,Dante gibi ortasındayız ömrün."
Sonra vayy kızlar çok kilo aldım nasıl vercem bunları diye yakına yakına dolanırsın ortalıkta
yapsın yapsın kıyamam bu iyi günleri
Her ilerleyen dakika , her yeni bir mesaj , gözlerimi yerinden pörtletiyor resmen
Uyuya kaldım da yine klavye başında kabus mu görüyorum acaba ?
ya ben bir ara 8 kilo aldım hem de ben zorla tabi doktor tavsiyesiyle, sırtımda çatlaklar olustu bunlar ne acaba diye soruyordum bir de o kadar cahil kalmışım kiloya falanBende merak ediyorum bigün gelir dert yakınır mıyız aceb kilodan
Ben 2-3 kilo alıyım hemen söyleniyorum gerçi göbeğim çıktııııııııııı diye
Adı geçince uyuyamıyor Aus
Aus iyi uykular bacım, uyu sen, yaşı takma kafana, hepimiz birgün kırışacağız nasılsa:)))
Muhabbet açmamıştır şekerim Bensizin gibi öğlene kadar uyumuyordum kuzum , ben sabahın 4 üne kadar çene hem 7 de hadi bilemedin en geç 8 de kalk aus
Bu sefer yine klavye başında uyumadan hepinize iyi geceler diliyorum , toz duman olmuş başlığa renk kattınız efendim
Sen o Cahit Sıtkıya de ki , kafiye olsun diye element uydurmasın
Hadi ben 35 de çıtır değilsem , sen nesin mune
Bak uykum geldi dedim gidip bi sigara yaktırma bana
İyi gecelerr tatlı uykular abla
ben kaç kalori alıyorum günde acaba:44: hesaplayayım bir ara.Normal 2500 -3000 kalori bile alsam kendimi doymus hissetmiyorum. 1500 kalorinin altina dusersem yatamiyorum.
35 yasi gectikten sonra butun yaslar ayni geliyor nedense:) 35 ten gun aldim.
45 kilosun sen:) Tok tok konusursun. Cudana da ayni. Ohhh ne guzel hayat. Ikinizi bir gun bir kosede sikistirmayi dusunuyorum.
Evet rengina yi diyet topiklerinden toplariz sonra:))
Her ilerleyen dakika , her yeni bir mesaj , gözlerimi yerinden pörtletiyor resmen
Uyuya kaldım da yine klavye başında kabus mu görüyorum acaba ?
Benimde güldükçe göbeğim hopluyor mune
Sen bilmezsin tabii bu duyguyu şimdi , 45 kiloda hoplayacak yağ da yoktur
Bu sefer gittim , isterseniz arkamdan BDV ye Aus yaşlanınca iyice çekilmez oldu , bunadı mı ne diye konu açın , daha da cevap yok benden
Hepinizi
Aus, abla dediler bacım
ben kaç kalori alıyorum günde acaba:44: hesaplayayım bir ara.
yok yok gerçek bunlar
Benimde güldükçe göbeğim hopluyor mune
Sen bilmezsin tabii bu duyguyu şimdi , 45 kiloda hoplayacak yağ da yoktur
Bu sefer gittim , isterseniz arkamdan BDV ye Aus yaşlanınca iyice çekilmez oldu , bunadı mı ne diye konu açın , daha da cevap yok benden
Hepinizi
Bence de en fazla 1000dir benim aldığım. yok tatlı severim de bir tek çıkolatayı yiyemiyorum ağır geliyor.Hic yatamaz simdi:)
Bilmem ki hesapla cok cok 1000 kalori aliyorsundur tatli yemedigine gore. :)
Aus bak sana abla diyen var teyze diyen var. Bence gitme. Gece yeni basliyor de ve kal.
ya ben bir ara 8 kilo aldım hem de ben zorla tabi doktor tavsiyesiyle, sırtımda çatlaklar olustu bunlar ne acaba diye soruyordum bir de o kadar cahil kalmışım kiloya falan
uyumaz o artık yaşlı dedik ya
Aus, abla dediler bacım
heyy allahım
:18::18::18:
eyvahhhhh demiye miydim :26:
Yok canımmmm abla de tabii