Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Aileden kime çektiysen ona benzemeye devam edersin, ben babama çekmişim, boy boy çikolata yesemde kilom aynı seviyelerde kalır.

35 yaşında çıtır taklidi yapıyor:)) oysa ne demiş şair:" yaş 35 yolun yarısı eder,Dante gibi ortasındayız ömrün." :KK9::KK9:

Sen o Cahit Sıtkıya de ki , kafiye olsun diye element uydurmasın :KK9:

Hadi ben 35 de çıtır değilsem , sen nesin mune :KK53::KK53::KK53:

Bak uykum geldi dedim gidip bi sigara yaktırma bana :KK14:

ben de babama çekmişim ama babamın maaşallahı var:KK9: kime çektim bilmiyorum aslında valla:KK52:

yapsın yapsın kıyamam bu iyi günleri:KK9:

Adı geçince uyuyamıyor Aus:KK9:
Aus iyi uykular bacım, uyu sen, yaşı takma kafana, hepimiz birgün kırışacağız nasılsa:)))

Muhabbet açmamıştır şekerim :KK14: Bensizin gibi öğlene kadar uyumuyordum kuzum , ben sabahın 4 üne kadar çene hem 7 de hadi bilemedin en geç 8 de kalk aus :KK52:

Bu sefer yine klavye başında uyumadan hepinize iyi geceler diliyorum , toz duman olmuş başlığa renk kattınız efendim :KK16:

tabi sarmamıştır uzun uzun ben yazıyordum çünkü.:KK6: bir de sarsa nasıl yazardın:KK14: o kadar ki yazarken uyudun:KK9:
tamam hadi iyi geceler çok öptüm:KK48:

merak ediyorum o günler ne zaman gelir:KK1:

nasıl bir duygu o doymama :KK4:

Normal 2500 -3000 kalori bile alsam kendimi doymus hissetmiyorum. 1500 kalorinin altina dusersem yatamiyorum.

Aileden kime çektiysen ona benzemeye devam edersin, ben babama çekmişim, boy boy çikolata yesemde kilom aynı seviyelerde kalır.

35 yaşında çıtır taklidi yapıyor:)) oysa ne demiş şair:" yaş 35 yolun yarısı eder,Dante gibi ortasındayız ömrün." :KK9::KK9:

35 yasi gectikten sonra butun yaslar ayni geliyor nedense:) 35 ten gun aldim. :KK51:
45 kilosun sen:) Tok tok konusursun. Cudana da ayni. Ohhh ne guzel hayat. Ikinizi bir gun bir kosede sikistirmayi dusunuyorum. :KK1:

Sonra vayy kızlar çok kilo aldım nasıl vercem bunları diye yakına yakına dolanırsın ortalıkta :KK9::KK9:

Evet rengina yi diyet topiklerinden toplariz sonra:))

Bende merak ediyorum bigün gelir dert yakınır mıyız aceb kilodan :KK1:

Ben 2-3 kilo alıyım hemen söyleniyorum gerçi göbeğim çıktııııııııııı diye :KK52: :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
ya ben bir ara 8 kilo aldım hem de ben:KK53: zorla tabi doktor tavsiyesiyle, sırtımda çatlaklar olustu bunlar ne acaba diye soruyordum bir de:KK9: o kadar cahil kalmışım kiloya falan:KK1:
Adı geçince uyuyamıyor Aus:KK9:
Aus iyi uykular bacım, uyu sen, yaşı takma kafana, hepimiz birgün kırışacağız nasılsa:)))

uyumaz o artık yaşlı dedik ya:KK9:

Muhabbet açmamıştır şekerim :KK14: Bensizin gibi öğlene kadar uyumuyordum kuzum , ben sabahın 4 üne kadar çene hem 7 de hadi bilemedin en geç 8 de kalk aus :KK52:

Bu sefer yine klavye başında uyumadan hepinize iyi geceler diliyorum , toz duman olmuş başlığa renk kattınız efendim :KK16:

İyi gecelerr tatlı uykular abla :KK54:

Normal 2500 -3000 kalori bile alsam kendimi doymus hissetmiyorum. 1500 kalorinin altina dusersem yatamiyorum.

35 yasi gectikten sonra butun yaslar ayni geliyor nedense:) 35 ten gun aldim. :KK51:
45 kilosun sen:) Tok tok konusursun. Cudana da ayni. Ohhh ne guzel hayat. Ikinizi bir gun bir kosede sikistirmayi dusunuyorum. :KK1:

Evet rengina yi diyet topiklerinden toplariz sonra:))
ben kaç kalori alıyorum günde acaba:44: hesaplayayım bir ara.
Her ilerleyen dakika , her yeni bir mesaj , gözlerimi yerinden pörtletiyor resmen :KK53:

Uyuya kaldım da yine klavye başında kabus mu görüyorum acaba ?

yok yok gerçek bunlar:KK6:

Benimde güldükçe göbeğim hopluyor mune :KK9::KK9:

Sen bilmezsin tabii bu duyguyu şimdi , 45 kiloda hoplayacak yağ da yoktur :KK36:

Bu sefer gittim , isterseniz arkamdan BDV ye Aus yaşlanınca iyice çekilmez oldu , bunadı mı ne diye konu açın , daha da cevap yok benden :KK1:

Hepinizi :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Sen bilmezsin tabii bu duyguyu şimdi , 45 kiloda hoplayacak yağ da yoktur :KK36:

Bu sefer gittim , isterseniz arkamdan BDV ye Aus yaşlanınca iyice çekilmez oldu , bunadı mı ne diye konu açın , daha da cevap yok benden :KK1:

:))) o hissi birtek hamileyken yaşadım:KK14:
İyi uykularrr:KK54:

Aus, abla dediler bacım:KK51:

Hic yatamaz simdi:)

ben kaç kalori alıyorum günde acaba:44: hesaplayayım bir ara.

yok yok gerçek bunlar:KK6:

Bilmem ki hesapla cok cok 1000 kalori aliyorsundur tatli yemedigine gore. :)

Aus bak sana abla diyen var teyze diyen var. Bence gitme. Gece yeni basliyor de ve kal. :KK1:

Hic yatamaz simdi:)

Bilmem ki hesapla cok cok 1000 kalori aliyorsundur tatli yemedigine gore. :)

Aus bak sana abla diyen var teyze diyen var. Bence gitme. Gece yeni basliyor de ve kal. :KK1:
Bence de en fazla 1000dir benim aldığım. yok tatlı severim de bir tek çıkolatayı yiyemiyorum ağır geliyor.

Bir şey soracağım kızlar.
Bizim yatak odasının pencere kenarına arılar yuva yapmış.
pencereyi açtıgımız zaman içeriye doluyorlar. öldürmek istemiyoruz bir sürüler zaten. nasıl giderler fikriniz var mı?

X