Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

allah bağışlasın canım benim torunda 2,5 yaşında ama emziği bıraktıramadık ne yapacağız bilmiyorum

Sağol canım . Bende oğlum asla bırakmaz sanıyordum .2 yaşına kadar hiç bırakmazdı ağzından , hele onsuz uyuması imkansızdı.
2 yaşında bir kere oyunla çöpe attık , atış o atış bir daha aramadı . Sizin yakışıklıda bırakır yakında

Gunaydin iyi bayramlar ,
Aman da oglusun krese mi baslamis. Topigi cok bos birakmissin olmaz boyle Aus arada sahip cik. An itibariyle acim Aus. Ciktim simdilik

Aöf ve mutfak topiği yoğun geçiyor kankam , buralara uğramıyorum o yüzden .

Evet canım , başladı kreşe ...Çokta alıştı .

Açsan demek ki diyettesin , diyetteysen yeni kilolar mı geldi

Seninde bayramin kutlu olsun cnm

Sağol canım arkadaşım

Alıştın mı kırmızılığa

Sen bana yaşlısın ve erken yatıyorsun mu diyorsuuun

Unuttun msn de sabahladığımız günleri heralde

Ancak oturabildim canım ya i bakayım dedim ne var ne yok

Ay yok yok
Girmiyorsun ya artık gec saatlerde ne bileyim kısa süreli şaşkınlık yaşadım

Hayir canim , 70-75 arasi oynuyor ya. 75 oluyorum o tavan kilom sonra 70 e dusuyorum sonra yine 75. Bir 70 de kalsam zaten gelecek arkasi:))

Ay yok yok
Girmiyorsun ya artık gec saatlerde ne bileyim kısa süreli şaşkınlık yaşadım

Hmmm peki o zaman

Gidip yatacağım zaten şimdi , yoğun geçti bugün , sabah erkenden uyanıyor Yusuf .

Sonra geç yattığıma pişman oluyorum .

Hayir canim , 70-75 arasi oynuyor ya. 75 oluyorum o tavan kilom sonra 70 e dusuyorum sonra yine 75. Bir 70 de kalsam zaten gelecek arkasi:))

Benim kurallar gereği takımlara tekrar girmeme 2 ay var , sende gelsene , orada ayrı bir motive oluyor insan . Cidden bak epey işe yarıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…