Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Gunaydin. En azindan benim icin gunaydin :KK1:

Ahhh ahhh ancak gördüm işte , düşün işte o kadar işlevsel bir başlık ...

Bir zamanlar neydi burası beee heee heeeyt :KK14:

Şimdi artık özel mesaj kullanmadan , hal hatır sorma yerimiz oldu . Öyle bir ihtiyacın hasıl olursa 7/24 canım :KK34:

Ahhh ahhh ancak gördüm işte , düşün işte o kadar işlevsel bir başlık ...

Bir zamanlar neydi burası beee heee heeeyt :KK14:

Şimdi artık özel mesaj kullanmadan , hal hatır sorma yerimiz oldu . Öyle bir ihtiyacın hasıl olursa 7/24 canım :KK34:

Topigini boslamissin cik cik . :KK19: Bir zamanlar sen yoktun hep yesillik miydi diyorsun yani. :KK1: Hepsi olur da, benimde sinavlarim var artik onlara konsantre oluyorum. 1 aylik KK gezisi yeter :KK9: Onlar gecsin sohbette yapariz , canlandiririz da burayi. :KK51:

Topigini boslamissin cik cik . :KK19: Bir zamanlar sen yoktun hep yesillik miydi diyorsun yani. :KK1: Hepsi olur da, benimde sinavlarim var artik onlara konsantre oluyorum. 1 aylik KK gezisi yeter :KK9: Onlar gecsin sohbette yapariz , canlandiririz da burayi. :KK51:

Aman aman iyi böyle .

Fazla canlılık bol grilik , ekşının dibi derken :KK52::KK52::KK52:

Bende de sınavlar var ama kitap yüzü açan ausencia başka boyutlarda .

Kamp dönemim yaklaşıyor , sohbete her daim varım ama. Artık spontane ne önümüze gelirse :KK34:

Aman aman iyi böyle .

Fazla canlılık bol grilik , ekşının dibi derken :KK52::KK52::KK52:

Bende de sınavlar var ama kitap yüzü açan ausencia başka boyutlarda .

Kamp dönemim yaklaşıyor , sohbete her daim varım ama. Artık spontane ne önümüze gelirse :KK34:

:KK1: Bazen kime cevap verecegini sasiriyorsun bazende kimse yok konusacak. Herkesin ayri ayri isleri var ondan oyle. :KK76:

Derslerine calis aman , sohbet her zaman edilir de zaman geriye gelmiyor. :KK52:

hiççç yakınma ahretim yakınması gerekenler biziz bence
bi aralar sohbet gırla gidiyordu burda ama hiç uğramaz oldun maşallah, havalar ısınınca sana bi haller oldu...sen olmayınca topiklerin tadı yokki :KK43:

hiççç yakınma ahretim yakınması gerekenler biziz bence
bi aralar sohbet gırla gidiyordu burda ama hiç uğramaz oldun maşallah, havalar ısınınca sana bi haller oldu...sen olmayınca topiklerin tadı yokki :KK43:

Oyyy benim gazelime , gelirmişte tribini atar gidermişde , gzdky hanımlarda gizliden gizliye bu yorumu beğenirlermiş de ...

Sabahtan beri buradayım yahu , siz yoktunuz bir kere :63:

Miskin bir gün yaşadım , yarın ben gezerim siz aus nerelerde acep dersiniz ?

Hadi uyuduysan kalkta lak lak edelim azıcık :KK8:

İyi geceler kankam , geldiğinde ne çalıştığınıda söyle , az merak ettim de :KK6:

geldim ahretim sen çağırırsın da ben gelmezmiyim heç :KK9::KK9:
bugün güya ders çalışacaktım temziliğe bi giriştim bütün vakit geçiverdi..az öncede duşumu aldım dinlendm biraz...:KK8::KK8:
bi bakayım dedim kimler var kimler yok...:KK34:

Oracle veritabani. Cok ilginc bir konu degil yani. :KK6: Ya su corek otu yagini kullanan var mi cevrende. Ise yariyor mu acaba. Hep reklami cikiyor da.

Allah zihin açıklığı versin :KK6:

Yok canım , çok yararlı olduğunu biliyorum ama yağını kullanmadım

geldim ahretim sen çağırırsın da ben gelmezmiyim heç :KK9::KK9:
bugün güya ders çalışacaktım temziliğe bi giriştim bütün vakit geçiverdi..az öncede duşumu aldım dinlendm biraz...:KK8::KK8:
bi bakayım dedim kimler var kimler yok...:KK34:

Hiissettin mi gazelim sesimi ?

Ben hiç çalışmıyorum , aslında o çeyrek ünite çalıştığım dersi çokta sevdim ama ıııı ıııhhh olmuyor.

Allah zihin açıklığı versin :KK6:

Yok canım , çok yararlı olduğunu biliyorum ama yağını kullanmadım

Hiissettin mi gazelim sesimi ?

Ben hiç çalışmıyorum , aslında o çeyrek ünite çalıştığım dersi çokta sevdim ama ıııı ıııhhh olmuyor.

ahretim valla bakma çalışmıyorum diye rahat rahat söylüyorum ama içim hiç rahat değil...annem babam başta olmak üzere çevremde birçok kişi nekadar sevinmişti okumaya devam etmeme....
oğlum okudu öğretmen olacak kızımda hoca olacak inşallah diye annem nasıl seviniyor bi bilsen...:KK43:
bunları bugün yine konuştuk annemle aman kızım bırakma benim gibi olma, hayatını eline al, sen hep aklı başındaydın ve okula devam etmen en aklı başında hareketindir kızım vs gibi şeyler söyledi :KK43:
insan etkileniyor...ilk dönem bi hevesle derleri yaladım yuttum şükür çok da güzel sonuç aldım...ama bu dönem bilmiyorum noldu bana...
nazarmıdır nedir hiç iştah istek yok..sabır yok..iki satır okumadan bıkıyorum atıyorum kitabı :KK43:
geçen dönem sınava 20 gün kala üniteler bitmiş testler çözüyor oluyordum ama şuan sadece 9 ünite bitirebildim...
şaka makaya vurup geçiyorum ama bu meslek benim hayalim..allah izin verirse bunun için çabaladım ve çabalayacam...
ama son zamanlarda nedense hiç çalışamıyorum, strateji eksikliği motive olamama adını sen koy....ben bulamadım ama inan toparlanmam lazım yüzümü yere eğmeden bitirip görevime başlamak istiyorum...çok moralim bozuk...:KK14::KK14::KK14:

Son düzenleme:
ahretim valla bakma çalışmıyorum diye rahat rahat söylüyorum ama içim hiç rahat değil...annem babam başta olmak üzere çevremde birçok kişi nekadar sevinmişti okumaya devam etmeme....
oğlum okudu öğretmen olacak kızımda hoca olacak inşallah diye annem nasıl seviniyor bi bilsen...:KK43:
bunları bugün yine konuştuk annemle aman kızım bırakma benim gibi olma, hayatını eline al, sen hep aklı başındaydın ve okula devam etmen en aklı başında hareketindir kızım vs gibi şeyler söyledi :KK43:
insan etkileniyor...ilk dönem bi hevesle derleri yaladım yuttum şükür çok da güzel sonuç aldım...ama bu dönem bilmiyorum noldu bana...
nazarmıdır nedir hiç iştah istek yok..sabır yok..iki satır okumadan bıkıyorum atıyorum kitabı :KK43:
geçen dönem sınava 20 gün kala üniteler bitmiş testler çözüyor oluyordum ama şuan sadece 9 ünite bitirebildim...
şaka makaya vurup geçiyorum ama bu meslek benim hayalim..allah izin verirse bunun için çabaladım ve çabalayacam...
ama son zamanlarda nedense hiç çalışamıyorum, strsteji eksikliği motive olamama adını sen koy....ben bulamadım ama inan toparlanmam lazım yüzümü yere eğmeden bitirip görevime başlamak istiyorum...çok moralim bozuk...:KK14::KK14::KK14:

O zaman ne yapıyorsun önce ?
Bozuk olan moralini düzeltiyorsun değil mi canım ?
Sonra ne yapıyorsun ?
Hemen önünde 22 gün olduğunu hatırlıyorsun . Geçen dönem sen ara ara günde 3 ünite bitiriyordun . Düşün yani yine aynı motivasyonu yakalasan , önünde geri dönmek ve test çözmek için zamanın kalacak.
O zaman ne yapıyorsun gazelim ...
Şİmdi gidip bir güzel uykunu alıyorsun , sabah çok geç kalkıp günün yarısını yemiyorsun , işin , eşin , oğlunun ne varsa ilgilenip ; sonra 2 gündüz , 1 gece ünite bitiriyorsun .
Bunları yapmadan da bana selam vermiyorsun yarın gece :KK52:

Gördüğüm topikte kovarım seni valla :KK14:

Sen kendini en iyi bilensin , son dakika çalışmak yetmez diyorsan , son dakikaya bırakmayacaksın ki hayallerine biran önce kavuşasın.

Anlaştık umarım :KK34:

Son düzenleme:
O zaman ne yapıyorsun önce ?
Bozuk olan moralini düzeltiyorsun değil mi canım ?
Sonra ne yapıyorsun ?
Hemen önünde 22 gün olduğunu hatırlıyorsun . Geçen dönem sen ara ara günde 3 ünite bitiriyordun . Düşün yani yine aynı motivasyonu yakalasan , önünde geri dönmek ve test çözmek için zamanın kalacak.
O zaman ne yapıyorsun gazelim ...
Şİmdi gidip bir güzel uykunu alıyorsun , sabah çok geç kalkıp günün yarısını yemiyorsun , işin , eşin , oğlunun ne varsa ilgilenip ; sonra 2 gündüz , 1 gece ünite bitiriyorsun .
Bunları yapmadan da bana selam vermiyorsun yarın gece :KK52:

Gördüğüm topikte kovarım seni valla :KK14:

Sen kendini en iyi bilensin , son dakika çalışmak yetmez diyorsan , son dakikaya bırakmayacaksın ki hayallerine biran önce kavuşasın.

Anlaştık umarım :KK34:

ahretim çok ağır bi program oldu yaaa :KK53::KK53::KK53:
günde 3 ünitemi :18::18::18:
valla bu kk konusunda haklısın, burası çok oyalıyor beni...:26:
yarın sabah erkenden kalkmak için gece yatar yamaz uyumam lazım ahretim uyuyamıyorummmmmm ben yaaa... :KK14:
uyku sorunum var uyuyamıyorum sabah ezanı okunuyor çoğu zaman ben yatakta dönerken...
ama sabah ne olursa olsun allah izin verirse erkenden kalkıcam...bir ünite sabah bitireyim, eşim yarın izinli ve alışverişe gidecektik :KK43:
öğlen almaya gelecekti beni...o gelene kadar bi tane bitirirm oğlum uyurken...
sonra gider geliriz akşama doğru...gelince yemek çay derken gece olur..yatmadan bi tane daha çalışırım ama 3 ünite zor be ausum :26:
neyse ben tekrar bi bismillah diyim sabah da...bakalım hayırlısı allahtan...
çok sağol ahretim gerçekten moral verdin....en azından daha vaktimin olduğunu idrak edemiyordum bi türlü sanki zaman kalmamış gecikmişim gibi bi moddaydım :26:
ama 22 gün az değil dimi..? zaten 2 ders full bitti..tevekkülü elden bırakmıyım ben...:KK30:

X