Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Benim de kepli resmim annemde hiç alıp evime getirmeyi aklıma bile getirmediğim geldi şimdi siz öyle konuşurken :KK52: Neyse artık taşındıktan sonra alırım evime. Bu arada içinizde Ankara da oturan var mı aranızda?

İyim tatlım senden naber temizliğe sardım bu ara her gün temizlik yapıyorum:KK52: Bir de bizim yemek topiği olacaktı o ne oldu ne güzel yemekler yapar eklerdik :KK52:

valla adacım aus unuttu onu sanırım :)
dur bi dürtelim ahretliği :)

gazel ve adadan aus'a sevgilerle :KK60:
ahretlik unuttun sanırım kuzum yemek topiğimiz olacaktı....:KK53:

İyim tatlım senden naber temizliğe sardım bu ara her gün temizlik yapıyorum:KK52: Bir de bizim yemek topiği olacaktı o ne oldu ne güzel yemekler yapar eklerdik :KK52:

valla adacım aus unuttu onu sanırım :)
dur bi dürtelim ahretliği :)

gazel ve adadan aus'a sevgilerle :KK60:
ahretlik unuttun sanırım kuzum yemek topiğimiz olacaktı....:KK53:

Ya ne fena bir imajım oldu değil mi ?

Görende bu kadın hiççççç yemek yapmıyor heralde diyecek:KK52:

Bugün mönümde tavuk pilav var valla , onları yapayım akşama doğru da hemen açayım konuyu canlarım :KK76:

Tekrar altını çizeyim entresan tariflerden çok bugün ne pişirdiysek fikir olsun diye paylaşalım .

Ben başladım geçen hafta okula, şimdilik iyi gidiyor haftada 3 gün dersim var. :KK31:
Ya işte okul bitti iş bulmak lazım psikolojisiyle söylenmiş ve gayet de haklı olduğum bir söz :KK70: Hala iş arıyorum görüyorsunuz.

Ya ne fena bir imajım oldu değil mi ?

Görende bu kadın hiççççç yemek yapmıyor heralde diyecek:KK52:

Bugün mönümde tavuk pilav var valla , onları yapayım akşama doğru da hemen açayım konuyu canlarım :KK76:

Tekrar altını çizeyim entresan tariflerden çok bugün ne pişirdiysek fikir olsun diye paylaşalım .
zaten öyle olması en mantıklısı ahretliğim, eğer enteresan şeyler paylaşacaksak sadece ayda yılda bir eklerim ben falan :KK60:
mesele karnını neyle doyurduğun yani :) örneğin ben dün akşam patates kızartması yaptım çok enteresan dimi :KK60:

Ben başladım geçen hafta okula, şimdilik iyi gidiyor haftada 3 gün dersim var. :KK31:
Ya işte okul bitti iş bulmak lazım psikolojisiyle söylenmiş ve gayet de haklı olduğum bir söz :KK70: Hala iş arıyorum görüyorsunuz.
canım valla müneccim gibi geleceği görmüşsün demekki :) o günden anlamışsın durumun vehametini :)
hayırlısı olsun canım üzülme, allah bir kapı kaparsa diğerini açarmış....nasip...bekle bakalım...

Slm hanımlar daha yeni uyandım yuuhh diyorum kendime :KK53::KK53::KK53: Ama ne güzel rüya görüyordum yaaa :KK52:

günaydın değil tünaydın diyecez o zaman sana dacım :)
bu arada ya bende bu gece rüyamda ata biniyordum :KK53:
çok garip geldi, hemde öyle bi biniyorum ki ata sanki kırk yıllık jokeyim :)
çok güzel sürüyordum atı..:) hayırlara gelsin inşallah...

günaydın değil tünaydın diyecez o zaman sana dacım :)
bu arada ya bende bu gece rüyamda ata biniyordum :KK53:
çok garip geldi, hemde öyle bi biniyorum ki ata sanki kırk yıllık jokeyim :)
çok güzel sürüyordum atı..:) hayırlara gelsin inşallah...

Ben tıkınıyordum yemek yerken bulgur pilavının üzerinde kuzu eti ama nasıl güzel duruyor bir güzel yiyorum. Sonra üzerine 5 büyük baklava dilimi ama bol fıstıklı ve 3 dilim biri kivili biri çilekli biri çikolatalı pasta yiyorum hayatta yiyemem bu kadar şeyi ama rüyamda bir güzel yiyordum kiiii canım çekti valla :KK52:

Selamlaaar :KK16:

Bu aralar az giriyorum diye sizde iyice boşlamışsınız buraları :KK19:

Evdeyim bugün , tez uyuyanlar uyansın , uyanmışlar pc ye geçsin , pc dekiler KK açsınlar , KK dakiler buraya gelsin :KK52::KK52::KK52:

Selam kızlar, kayıt yaptırıp kitaplarını alan var mı? :KK52:

Valla canım sen onu bana da değil biberona sor . Çoktan özet çıkarmaya başlamıştı :KK52:

Kayıt yerim bana epey uzak bu hafta içi giderim heralde , geçen sefer son güne kalmıştım , eşimle kuyrukta 8 saat nöbetleşmiştik:KK52:

Valla canım sen onu bana da değil biberona sor . Çoktan özet çıkarmaya başlamıştı :KK52:

Kayıt yerim bana epey uzak bu hafta içi giderim heralde , geçen sefer son güne kalmıştım , eşimle kuyrukta 8 saat nöbetleşmiştik:KK52:

Benimki çok yakın da ben üşeniyorum. :KK53:

Kızlar tecrübelerinizden ve bilgilerinizden yararlanmak için soruyorum: Dualar kabul olur mu? Çok isteyerek, yakınarak ettiğimiz bir dua bir istek kabul edilir mi? Son zamanlarda epey sıkıntılıyım ve dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor. Ama diyorum ya duyulmuyorsa.? :18: Siz böyle bir şey deneyimlediniz mi hiç?

Kızlar tecrübelerinizden ve bilgilerinizden yararlanmak için soruyorum: Dualar kabul olur mu? Çok isteyerek, yakınarak ettiğimiz bir dua bir istek kabul edilir mi? Son zamanlarda epey sıkıntılıyım ve dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor. Ama diyorum ya duyulmuyorsa.? :18: Siz böyle bir şey deneyimlediniz mi hiç?

Duyulmaz olur mu garengcim , aklından bile geçirme duanın ulaşmadığını canım.

İstediğin şey her ne ise ; senin için henüz vakti olabilir , hakkında hayırlı olmayabilir , nasibin olmayabilir ... İstemeye devam ama isterken hayırlı ise nasip et demeyi unutma bence.

Mucize bekliyoruz bazen hayattan , ben geçen gün elimdeki egzamanın çıldırtan kaşıntısından sonra elime baktım ve Allahım istersen şimdi pamuk gibi yaparsın şu avucumu , beni de bu sıkıntıdan kurtarırsın dedim.Öyle avucumun içine bakıyorum , sanki bir anda yok olacak diye. Pazarlıksız dua etmek gerek canım , inşallah gönlündeki senin için hayırlıdır ve vakti gelince gerçekleşir.

Duyulmaz olur mu garengcim , aklından bile geçirme duanın ulaşmadığını canım.

İstediğin şey her ne ise ; senin için henüz vakti olabilir , hakkında hayırlı olmayabilir , nasibin olmayabilir ... İstemeye devam ama isterken hayırlı ise nasip et demeyi unutma bence.

Mucize bekliyoruz bazen hayattan , ben geçen gün elimdeki egzamanın çıldırtan kaşıntısından sonra elime baktım ve Allahım istersen şimdi pamuk gibi yaparsın şu avucumu , beni de bu sıkıntıdan kurtarırsın dedim.Öyle avucumun içine bakıyorum , sanki bir anda yok olacak diye. Pazarlıksız dua etmek gerek canım , inşallah gönlündeki senin için hayırlıdır ve vakti gelince gerçekleşir.

Sağol ablacım, benimki bir dilek bişeyin olmasını istemekten çok, içimin huzur bulması ve başıma gelmesinden korktuğum bir şeyden korunma isteği aslında. Bu durumda da ondan başka koruyabilecek yok beni umarım işe yaramıştır çok çok içten dua ettim çünkü.

Sağol ablacım, benimki bir dilek bişeyin olmasını istemekten çok, içimin huzur bulması ve başıma gelmesinden korktuğum bir şeyden korunma isteği aslında. Bu durumda da ondan başka koruyabilecek yok beni umarım işe yaramıştır çok çok içten dua ettim çünkü.

Ya canım benim , hemen istiyoruz işte mesele o .Duayı ettik ve hadi sonuç nerede ? Hemen görmek istiyoruz , mucize dediğim o.

Rabbim yürekten ettiğin bu duaları kabul edecektir gör bak. Onun kanatları altında dua etmekten daha huzur verici ne olabilir zaten kulu için.

Ya canım benim , hemen istiyoruz işte mesele o .Duayı ettik ve hadi sonuç nerede ? Hemen görmek istiyoruz , mucize dediğim o.

Rabbim yürekten ettiğin bu duaları kabul edecektir gör bak. Onun kanatları altında dua etmekten daha huzur verici ne olabilir zaten kulu için.

İşte kabul olup olmadığını görebileceğim bir şey değil. İnşallah kabul olur tabi inanmaktan başka çarem yok. Şey, rica etsem sen de benim için dua edebilir misin? :KK17: Huzursuzluğu ve kaygıları bitsin, korktuğu şey başına gelmesin desen yeter. :KK17:

İşte kabul olup olmadığını görebileceğim bir şey değil. İnşallah kabul olur tabi inanmaktan başka çarem yok. Şey, rica etsem sen de benim için dua edebilir misin? :KK17: Huzursuzluğu ve kaygıları bitsin, korktuğu şey başına gelmesin desen yeter. :KK17:

Etmez miyim canım ? :KK16:

Rabbim inşallah içindeki kaygılardan , huzursuzluklardan , karamsarlıktan çıkarır seni ... huzur dolu , için rahat bir yol açar.Korkularınla da , başedemeyeceğini düşündüğün dertlerlede ömür boyu karşılaşmazsın dilerim Allahtan.

Ederim canım , aklıma geldikçe ederim :KK34:

Etmez miyim canım ? :KK16:

Rabbim inşallah içindeki kaygılardan , huzursuzluklardan , karamsarlıktan çıkarır seni ... huzur dolu , için rahat bir yol açar.Korkularınla da , başedemeyeceğini düşündüğün dertlerlede ömür boyu karşılaşmazsın dilerim Allahtan.

Ederim canım , aklıma geldikçe ederim :KK34:

Çok çok teşekkür ederim. :KK16: Allah razı olsun, sen daha da çok dualar alırsın inşallah. :KK16:

Slm hanımlar keyifleriniz nasıl ? Bu ara ben de çok dua ediyorum. Birincisi tek ders sınavı olsun diye, ikincisi tayinimiz Ankara'ya çıkmasın diye (2. için daha çok ediyorum siz de edin çıkmasın:KK52:) Bakalım iki duamın zamanına da var kabul olur mu olmaz mı ama şimdiye kadar ettiğim dualar kabul olmadı niyeyse :KK50::KK50:

X