Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

selam kızlar nasılsınız?
yine ban yaşanmış.

o kadar uyardık arkadaşları
değmez kimse için ban yemeye

SayınEppurSiMuove,
Özel mesaj vs. değil, bilip bilmeden konuşmamalısınız.

Üyeler niye ceza aldı, üyelerin kendileri sorarsa açıklarım, siz ArkAngel mısınız?

3 günmü beklemesi gerekiyor neden ceza aldığını öğrenmesi için? size özelden sordum zaten ben arkadaşıyım...

afo niye gtti ki bir kontrol edeyım onun profili

selam kızlar nasılsınız?
yine ban yaşanmış.

o kadar uyardık arkadaşları
değmez kimse için ban yemeye

hoşgeldin canım nasılsın iyimisin biri ceza almış alma anlayamadım neden banlandığı söylenmiyorr

Sevgili Mune ;

Ben şimdi biraz uzun yazacağım.Ben yazarken sen çoktan cevap vermiş olabilirsin , şimdiden belirteyim.

Arkangel , forumda en son '' bahsi geçen '' konuya yorum yaptığı için acaba mı ? dedik ; der demez kendi kendimizi tekzip ettik.

Sonra arkadaşımın forumda son yazdıklarına baktım , zaten yeni gelmişti ; başka da birşey göremedim.

Eğer size özelden mesaj yazıp , hakaret ettiyse bizim bunu bilme şansımız olmadığı gibi ; özel mesajda yazılanlara gelecek ceza sisteminide sitenin bir üyesi olarak bilmek isterim.

Ha , size değilde bir arkadaşı ile özelde fikirlerini paylaştı ise ; o zaman özel mesajlarımızda gözetim altında mı , o zaman neden özel adını almış bilmek isterim.

Bunların hiçbiri değilse , forumda yazmadığı bir yazıdan neden forumda ceza alır yine öğrenmekten mutluluk duyarım.

Ben bu siteye ilk üye olduğumda , kendi kendime takılıp yorumlar yaptığımda en çok buradaki gruplaşmalar dikkatimi çekerdi.Grup psikolojisinin insanları sanal bir dünyada nelere süreklediğini izlerdim.Bazen site yönetimi ile polemikleri olan gruplara içten içe sinir olurdum.İnsanların bu kimlik arayışı gibi sanal bir platformda '' aşiret reisliğine '' soyunmalarına gülerdim.
Şimdi benimde bir grubum var.Yazarken komik gelse de...var işte.Niyetim ele başı kesilmek asla değil.Ama insan birşeyler paylaştığı , evet biraz önce bahsettiğin gibi burasının dışında da artık görüştüğü insanların başına gelenlere ister istemez müdahil oluyor(muş)

Merak içinde arkadaşımız neden ceza aldığını konuştuk.Biri ile dinlediği müziği konuşurken birden grileşiyor ise ; hiçbirşey olmamış gibi kaldığım yerden devam edemiyorum pek tabii.Soruyorum ne oldu diye?

Tekrarlama gereği duyuyorum ki ; bir zamanlar gülerek izlediğim...hurraaaa omuz omuza önümüze gelene bir tekme anlayışında değilim.Sadece yaşananların içinde biri olarak sorgu halindeyim.

Teşekkürler...

3 günmü beklemesi gerekiyor neden ceza aldığını öğrenmesi için? size özelden sordum zaten ben arkadaşıyım...

canım ben ban konusunda bayağı ban yedım
ama hiç uyarı alıp, ardından ban yemedım
dırekt ban yedım, sürem bitince öğrendım nedenını

normal yani .

Arkadaşlar sizlerde bakarmısınız? Geldiğinden beri nerede ne yazmış kime atıf yapmış?...

Bir burada birde diğer geyik topiğinde ve Kazenin açtığı konuda msj yazmış.

Ceza almayı gerektirecek ne var diye bakmanızı rica ediyorum...

Bana atılan özel msjdan almadı diyor, Kazenin konuya yaptığı yorumdan almadı diyor... eee zaten bir burada yorumlar yapmış zaten?

Ha özel msj kutularına bakılıyorda ona göre cezalar veriliyorsa onuda bilelim gerçekten...

Ben özelden sorum hala cevap bekliyorum... Haksızlık olduğu aşikar ortada daha neden ban aldığını bilmiyor ve bilmiyoruz...

yine kafam durdu .
dünden beri ben iyi degılım
:44:

canım hoşbulduk :)

banın sebebi söylenılıyor mu ki?:26:

''kk'' yeni üye olduğumda bende ceza almıştım cevap veriirken yeni konu açtan veriyordum yeni olduğum için bilmiyordum 3 gün giremedim:''kk Birde 30 puanım var o ne oluyor biliyormusun sen.

''kk'' yeni üye olduğumda bende ceza almıştım cevap veriirken yeni konu açtan veriyordum yeni olduğum için bilmiyordum 3 gün giremedim:''kk Birde 30 puanım var o ne oluyor biliyormusun sen.

30 ceza puanın var işte canım
ban yemişsin ceza puanı verilmiş.

Gece gece güldürdünüz hakikaten.
Çok sevimli bir anıymış.
Böyle cezaya can kurban.

Ausencia,
özel mesajlar gözetim altında değil, eğer özel mesajla birine hakaret etmişseniz, reklam yapmışsanız, başka bir siteye yönlendirmişseniz, satış yapmaya kalkışmışsanız özel mesajı gönderdiğiniz üyenin şikayet etme hakkı var, şikayet edilen özel mesaj incelenir, bunun dışında özel mesajlar kişilerin özel alanıdır, yönetim özel mesajlara bakmaz, görmez.

Ayrıca ArkAngel'ın arkadaşı ArkAngel'ın pro üye olduğunu söyledi, pro üyelere kurallar konusunda esneklik gösterilmez, zira diğer üyelere haksızlıktır bu.

Ben bugüne kadar o kadar hakaret işittim ki hiçbiri için kimseye ceza vermedim, konu özel mesaj değil. ArkAngel'ın bana özelden hakaret etmişliği de yoktur.

Ausencia Replikte bi başlık bulamadık. Peesss'' diyenler buyrun içeri. topiğinde geçen gece siz yoktunuz sanırım ama reptomim oradaydı, bir konuda yorum yapmayın artık, konuyu kapatın demiştim kendilerine, reptomim biliyor konuyu.
İşte o konuda 2 kere uyarı yazdım hatta sonra onlarla sohbette ettim fakat malesef ben gittikten sonra mevzu devam etmiş, işte o yüzden ArkAngel ve birkaç kişi ceza aldı. Mevzu bu. ArkAngel 3 gün banlı 3 gün toplam ceza puanları yüzünden belirlenen bir süre, günü ben belirlemiyorum bunu defalarca dile getirmiştim.

mune , özel msj kib yapılıyor diyorsun
bir üye bana ağıza alınmayacak hakaretler etmişti (özel mesajla) ve ben cevap bıle vermeden kib yaptım
ama nedense o üye banlanmadı? nedenı nedır acaba?

evet oradaydım tahmin ettim o yüzden olabılecegını.
şimdi tekrar bakayım ne yazmıs diye.
hatta ben de gidebilirim yazdım sız yazmadan önce.
yıne o konudan oldugunu dusundugum icin yazdım.
demek ki kimsenın gunahını almamısım.

Gece gece güldürdünüz hakikaten.
Çok sevimli bir anıymış.
Böyle cezaya can kurban.

gülmene sevindim canım 30 puan ne oluyor peki banlanmaktan konuşulunca yazdım ilk girdiğimde başıma gelmişti ısrarla neden yeni konu açıyorsunuz diye uyardılar başkada bir sorunum olmadı
Allaha şükür

Ben pro üye diye esneklik gösterilsin demedim... Hayır o mevzu devam etmedi ki? neden bahsediyorsunuz siz? bu ceza haksızdır. orası bir geyik topiği şimdi baktım bende sadece geyik yapılmış kimsenin adı verilmemiş kişilere saldırıda bulunulmamış...

Neyse siz haklıyım diyorsunuz, ama haksızsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…