Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ausencia,
özel mesajlar gözetim altında değil, eğer özel mesajla birine hakaret etmişseniz, reklam yapmışsanız, başka bir siteye yönlendirmişseniz, satış yapmaya kalkışmışsanız özel mesajı gönderdiğiniz üyenin şikayet etme hakkı var, şikayet edilen özel mesaj incelenir, bunun dışında özel mesajlar kişilerin özel alanıdır, yönetim özel mesajlara bakmaz, görmez.

Ayrıca ArkAngel'ın arkadaşı ArkAngel'ın pro üye olduğunu söyledi, pro üyelere kurallar konusunda esneklik gösterilmez, zira diğer üyelere haksızlıktır bu.

Ben bugüne kadar o kadar hakaret işittim ki hiçbiri için kimseye ceza vermedim, konu özel mesaj değil. ArkAngel'ın bana özelden hakaret etmişliği de yoktur.

Ausencia Replikte bi başlık bulamadık. Peesss'' diyenler buyrun içeri. topiğinde geçen gece siz yoktunuz sanırım ama reptomim oradaydı, bir konuda yorum yapmayın artık, konuyu kapatın demiştim kendilerine, reptomim biliyor konuyu.
İşte o konuda 2 kere uyarı yazdım hatta sonra onlarla sohbette ettim fakat malesef ben gittikten sonra mevzu devam etmiş, işte o yüzden ArkAngel ve birkaç kişi ceza aldı. Mevzu bu. ArkAngel 3 gün banlı 3 gün toplam ceza puanları yüzünden belirlenen bir süre, günü ben belirlemiyorum bunu defalarca dile getirmiştim.

Anladım.
Açıklama için teşekkürler.Bahsettiğin konu hakkında çok bilgim yok , ne diyorsan odur.

Burada bir önyargı yoktu ; üst üste gelen olayların kafa karışılığı vardı sadece.Şimdi kendi adıma aydınlanmış oldum.

Tekrar teşekkürler.

gülmene sevindim canım 30 puan ne oluyor peki banlanmaktan konuşulunca yazdım ilk girdiğimde başıma gelmişti ısrarla neden yeni konu açıyorsunuz diye uyardılar başkada bir sorunum olmadı :KK52::KK52::KK52::KK52:
Allaha şükür

Hala gülüyorum, yemin ederim....
Çok yaşayın siz, ben de nereden konu açacağımı bulamamıştım.
Bulmam 4-5 günümü almıştı da siz anında nasıl buldunuz yeni konuyu maşallah.:KK1:
Bildiğim kadarıyla yapılan eylemin ağırlığna göre bu ceza puanları ve 100 olduğunda (yanılmıyorsam) üyelik askıya alınıyor.
Uzun süre önceki ceza puanlarının silinmesi diğer açılan konuda gündemdeydi, sonuç ne oldu bilmiyorum ama varsa bir gelişme mutlaka uyarılara eklenir.
Bekleyip görelim.:KK49:

mune gercekten sinir oluyorum.
yani bu göz hapsi neden?
resmen bizi göz hapsine aldı orada sabaha kadar bekledi.
dıger gun ara ara gırdım sıteye baktım hala orada.
yani ne soylenecekse soylesın.

onun gözetlemesi hosuma gıtmedi hala da gitmiyor.
bazı uyeler var ki nerede acık yakalaam da kib yapsam diye ugrasıyor.

ama biz oyle yapmıyoruz.
derdin ne ıse gel konus
banlanmaktan mı korktu ki?
nedir bu yani

yani eminim ki bu yorumuma da kib yapılmıstır.

banlanan arkadaş birdaha giremiyecekmi kk ne inşallah haksız bir suçlama yokturr konu neden açık ca söylenmiyor ki bizlerde daha dikkatli oluruz hiç olmassa konu inşallah ilgililer tarafından aydınlığa çıkar

Ayrıca geyik topiğinde espriden ceza alanıda ilk defa duydum...

Okudum hepsini. Kiblemiş belliki. Ama elinde bir kanıt varmı onun üzerine yapıldığına dair? yok.

iyi bizde gidelim her espriyi kibleyelim olsun bitsin. böyle bir mantık yoktur.

Hala gülüyorum, yemin ederim....
Çok yaşayın siz, ben de nereden konu açacağımı bulamamıştım.
Bulmam 4-5 günümü almıştı da siz anında nasıl buldunuz yeni konuyu maşallah.:KK1:
Bildiğim kadarıyla yapılan eylemin ağırlığna göre bu ceza puanları ve 100 olduğunda (yanılmıyorsam) üyelik askıya alınıyor.
Uzun süre önceki ceza puanlarının silinmesi diğer açılan konuda gündemdeydi, sonuç ne oldu bilmiyorum ama varsa bir gelişme mutlaka uyarılara eklenir.
Bekleyip görelim.:KK49:

üye olduğum gün onaylandıktan sonra baktım yorup yaptım hatta tuvalet eğitimi konusunda konu açtım ne olduysa sonra oldu işte şimdi öğrendik de bu tür sorunlara yorum yapıyoruz insanların birbirini üzme si gerçek tende çok üzücü
insanlar birbirini kırmaktansa keşke gülünüp mutlu olunacak olaylar yaşansa değilmi

Herkese iyi geceler diliyorum...
Normalde konuşmalarınıza katılmazdım, izlemek ve okumak ayrı bir keyif, inanın.
Böyle suskunluklar sizlere yakışmıyor, bunu da bilin.
Bazılarımız susturulmuşsa onun yerine de konuşmak gerekmez mi?
Yarın konularınızı açtığımda güzel ve eğlenceli muhabbetinizi eskik arkadaşların da deyişleri ile, çayım, sigaram ve çikolatam eşliğinde keyifle okumak istiyorum.
Çok mu şey istedim, bilmiyorum ama iyi ve mutlu olun...
Tabi siz de, şuan online olamayan ama izleyiciden merakla takip eden koğuşların hanımağaları...:KK16:

Yarın konularınızı açtığımda güzel ve eğlenceli muhabbetinizi eskik arkadaşların da deyişleri ile, çayım, sigaram ve çikolatam eşliğinde keyifle okumak istiyorum.
Tabi siz de, şuan online olamayan ama izleyiciden merakla takip eden koğuşların hanımağaları...:KK16:

Sanada iyi geceler canım hayat gülebilecegin mutluluklar la karşılaştırsın hepimizi inşallah bende çıkıyım herkeze iyi uykularr

Yok yahu susmadık...Sadece detaylı inceleme yapıyorum bahsi geçen topikleri.Büyütecimi elime aldım , hala arıyorummmm.
Bakalım , ne çıkacak geyik topiğinde geyikten başka diye:KK34:

Sen her zaman yorumlarınla da katıl lütfen , büyük keyif kendi adıma

Son düzenleme:
Temizzzz:KK14:

Ve komik sadece :KK24:

Sevgili mune ; diye başlasam şimdi çok mu olurum :KK52::KK52::KK52:

X