basım agrıyor gözlerim de beraberinde geliyor.
pcden dolayı mı?
sizde de oluyor mu
pcden dolayı mı?
sizde de oluyor mu
Uyku düzenin nasıl?
O da çok tetikler bu söylediğin şeyleri.
Benimkide ağrıyor ama sinirden.
Sen çok uyudun ya bugün o yüzdendir
sanada merhaba canım yenisin herhalde hoşgeldin
olabilir. bazene fazla takılıyorum nette. oyuzden uyku duzenım su ara bozudu dıyebılırım.
ama dun gece iyi uyumustum ya:44:
Kendilerine önyargılı olduğumuzu zannedenler yönetime önyargıyla yaklaşmış yine.
Az evvel ceza alan arkadaşlarınız Kazen'in açtığı konuya yorum yazdılar diye ceza almadılar. Biz fikrini üslubunu bozmadan yazanlara ipler elimizde diyerek ceza vermeyiz. Vermedikte, sormadan sanki Kazen'in topiği yüzünden-Miş gibi lanse edilmesi tuhaf.
Banlanan arkadaşlarınızla site dışında da görüşüyorsunuzdur, kendilerine niye banlandıklarını sorarsınız.
Kendilerine önyargılı olduğumuzu zannedenler yönetime önyargıyla yaklaşmış yine.
Az evvel ceza alan arkadaşlarınız Kazen'in açtığı konuya yorum yazdılar diye ceza almadılar. Biz fikrini üslubunu bozmadan yazanlara ipler elimizde diyerek ceza vermeyiz. Vermedikte, sormadan sanki Kazen'in topiği yüzünden-Miş gibi lanse edilmesi tuhaf.
Banlanan arkadaşlarınızla site dışında da görüşüyorsunuzdur, kendilerine niye banlandıklarını sorarsınız.
pcden dolayı mı?
sizde de oluyor mu
evet canım ışığı gözüne vurduğu için direk beyninde yoruluyor dogal olarak net küçükmü benim net küçük ondanda oluyor
geçmiş olsunn
Evet ya o arkadaş tam olayların üzerine gelince ; selam sabahı havada kaldı.
yok canım kücük degıl de ısık, uyku duzenı derken olablır.
teskkur ederım
çok fazla takıldınmı öyle oluyor ablam editör benim onunda sık olur
:126::126::
Benim arkadaşım kendisi... sizede zaten bildirimde bulunmuş okumuşsunuzdur umarım.
Ama bana söylediği kötü bir amacının olmadığı idi. Bence çok sert davrandınız bu sefer fikrim bu.
Arkangel,
Sayın Mune'ye attığı özel mesajdan dolayı banlanmıştır. ve o mesajda muneye karşı hiçbir hakaret aşağılayıcı bir uslupta kullanmamıştır.
Mune, konuyu kapatın demiş, Arkda özelden o konuyla ilgili birşey yazınca banlamış... konu budur.