Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Uyku düzenin nasıl?
O da çok tetikler bu söylediğin şeyleri.

olabilir. bazene fazla takılıyorum nette. oyuzden uyku duzenım su ara bozudu dıyebılırım.
ama dun gece iyi uyumustum ya
:44:

Kendilerine önyargılı olduğumuzu zannedenler yönetime önyargıyla yaklaşmış yine.

Az evvel ceza alan arkadaşlarınız Kazen'in açtığı konuya yorum yazdılar diye ceza almadılar. Biz fikrini üslubunu bozmadan yazanlara ipler elimizde diyerek ceza vermeyiz. Vermedikte, sormadan sanki Kazen'in topiği yüzünden-Miş gibi lanse edilmesi tuhaf.

Banlanan arkadaşlarınızla site dışında da görüşüyorsunuzdur, kendilerine niye banlandıklarını sorarsınız.

olabilir. bazene fazla takılıyorum nette. oyuzden uyku duzenım su ara bozudu dıyebılırım.
ama dun gece iyi uyumustum ya
:44:

Normal düzenindan fazla uyku, bağ ağrısı yapıyor.
Dün gece de ben yaşadım bunu, sabaha kadar buz torbalarıyla gezindim evde.
Bugün az uyudum, bir şeyciğim kalmadı.:KK1:

Kendilerine önyargılı olduğumuzu zannedenler yönetime önyargıyla yaklaşmış yine.

Az evvel ceza alan arkadaşlarınız Kazen'in açtığı konuya yorum yazdılar diye ceza almadılar. Biz fikrini üslubunu bozmadan yazanlara ipler elimizde diyerek ceza vermeyiz. Vermedikte, sormadan sanki Kazen'in topiği yüzünden-Miş gibi lanse edilmesi tuhaf.

Banlanan arkadaşlarınızla site dışında da görüşüyorsunuzdur, kendilerine niye banlandıklarını sorarsınız.

Öyle lanse etmiyoruz ki mune ; tam aksine bir an son yazdığı cevap orada olduğu için acaba mı dedik sadece , ardından senin o mesaja cevap yazdığını ,eğer ceza olacak bir mesaj olsa cevap yazmak yerine ceza verecek olduğunu dile getirdim.

Yani anlamadım nasıl bu sonuca vardın , sen hep bana şaşırdım derdin.Şimdi bende bu tavrına şaşırdım.

Benim arkadaşım kendisi... sizede zaten bildirimde bulunmuş okumuşsunuzdur umarım.

Ama bana söylediği kötü bir amacının olmadığı idi. Bence çok sert davrandınız bu sefer fikrim bu.

ben replik topigimizden dolayı almıstır dıye dusunmustum.(doktor konusundan dolayı kib yapılmıstır eski yazdıkları ıle ılgılı dıye.tabi yıne oyle durum yoktu sanırım ama)
yıne kımsenın gunahını alamayz ama dıger konuyla oldugunu hic düşünmedim

Son düzenleyen: Moderatör:
basım agrıyor gözlerim de beraberinde geliyor.
pcden dolayı mı?
sizde de oluyor mu

evet canım ışığı gözüne vurduğu için direk beyninde yoruluyor dogal olarak net küçükmü benim net küçük ondanda oluyor
geçmiş olsunn

evet canım ışığı gözüne vurduğu için direk beyninde yoruluyor dogal olarak net küçükmü benim net küçük ondanda oluyor
geçmiş olsunn

yok canım kücük degıl de ısık, uyku duzenı derken olablır.
teskkur ederım

Mune Hanım; yorumların devamında orada bir şey söylemediğini, o sebeple oradan ceza alacağı düşünülmediği de dile getirilmiştir.
Aradan cımbızla laf çekip önyargılı duruşunuz diyorsunuz, ama bu bahsettiğinizi şimdi siz yapmış olmadınız mı?
Kimse yine yönetimle ilgili hele de Kazen Bey ile alakalı bir cümle kurmadı ya da benzeri bir imada bulunmadı.
Aksine sempatisi olmayan üyelerin buna zemin oluşturmuş olabileceği ima edildi.
Ha bir de ben yine kuralların flu olmasına dem vurdum...

Her fikrimize dipnotlar düşüp, şu konu dışıdır, bunun bahsi bile değildir gibi açıklamalar mı yapmamız gerekiyor illa ki?
Ya da bu konularla alakalı her konuşmamıza yetkili tarafından bir ikaz tadında açıklama mı yapılacaktır?
Fikrimizi söylemeye korkar olduk, panoptikon ruhuyla yaşıyorum...
Ha bir de yasak mı değil mi bilemem ama onca cümle söylemişsiniz, ben banlanan arkadaşlarla kendi hayatımda görüşmüyorum da neden banlandılar onu söylememişsiniz.
Yasak değilse elbet duymak isterim, yerli ya da yersiz bir istektir orası sizin takdiriniz ama ben her türlü bilgilenme özgürlüğümden faydalanmak adına soruyorum sadece...

yok canım kücük degıl de ısık, uyku duzenı derken olablır.
teskkur ederım

çok fazla takıldınmı öyle oluyor ablam editör benim bilgisayar başında olduğu için sürekli onunda sık olur

Son düzenleme:
Arkangel,

Sayın Mune'ye attığı özel mesajdan dolayı banlanmıştır. ve o mesajda muneye karşı hiçbir hakaret aşağılayıcı bir uslupta kullanmamıştır.

Mune, konuyu kapatın demiş, Arkda özelden o konuyla ilgili birşey yazınca banlamış... konu budur.

bu arada ben sadece melodiyle site dısında görüşüyorum.
angelın msnı vardı ama kendıme ait olmayan msnden bir ara görüştük sonra mesajlardan msn adresını yanlıslıkla silince onunla da gorusemedım.

Benim arkadaşım kendisi... sizede zaten bildirimde bulunmuş okumuşsunuzdur umarım.

Ama bana söylediği kötü bir amacının olmadığı idi. Bence çok sert davrandınız bu sefer fikrim bu.

Arkangel,

Sayın Mune'ye attığı özel mesajdan dolayı banlanmıştır. ve o mesajda muneye karşı hiçbir hakaret aşağılayıcı bir uslupta kullanmamıştır.

Mune, konuyu kapatın demiş, Arkda özelden o konuyla ilgili birşey yazınca banlamış... konu budur.

SayınEppurSiMuove,
Özel mesaj vs. değil, bilip bilmeden konuşmamalısınız.

Üyeler niye ceza aldı, üyelerin kendileri sorarsa açıklarım, siz ArkAngel mısınız?

X