Gözüm var o avatarında![]()
Benle bütünleşti vermem sana

Nehaber canım

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözüm var o avatarında![]()
aslında eski kızlara bakıyorum kimseler kalmamış pek..sen juli,ikiz abla..gerisi hep yabancı isimler..Hakikaten ya baya sohbet ediyorduk.
Ben iyiyim hala öğrenciyim.
Bi senedir doğru düzgün girmiyorsun evet.
Şimdi makara da öyle olur
Sen nasılsın
aslında eski kızlara bakıyorum kimseler kalmamış pek..sen juli,ikiz abla..gerisi hep yabancı isimler..
bende iyiyim çok şükür..bi kızım oldu zaten birde oğlum vardı..zamanı onlarla geçiriyorum işte...
kız uyumadığı için sabahlıyorumj buralarda...
sen ne yaptın varmı evliliğe doğru bir gelişme..yanlışsam düzellt bir ilişkin vardı sanırım..![]()
Benle bütünleşti vermem sanaBirde ilkkez bukadar uzun aynı avatarı kullanıyorum
Nehaber canım![]()
aslında eski kızlara bakıyorum kimseler kalmamış pek..sen juli,ikiz abla..gerisi hep yabancı isimler..
bende iyiyim çok şükür..bi kızım oldu zaten birde oğlum vardı..zamanı onlarla geçiriyorum işte...
kız uyumadığı için sabahlıyorumj buralarda...
sen ne yaptın varmı evliliğe doğru bir gelişme..yanlışsam düzellt bir ilişkin vardı sanırım..![]()
ikiz abla senmisin kız tanıyamadım..ikiz kızlarım... yazmasa kimbu diyecektim az dahaİkiz ablan geldiNehaber canım
![]()
Gözüm var avatarında derken beğendiğim için söylemedim ki, ilginç ve çirkin bulduğum için demiştim.Aaaa versende almam zaten .
İyidir ablam sen nasılsın yoktun bugun :)
Kıskanıyorsun değil mi
İyidir canım yatmadan bakayım dedimEvet bugün baktım ama yazmadım birşeyler:))
ikiz abla senmisin kız tanıyamadım..ikiz kızlarım... yazmasa kimbu diyecektim az daha
ben çok iyiyim uğraşıyorum yaramazlarla...gece kuşu oldum resmensen nasılsın..yeni imaj yapmışsın yakışmış
![]()
amin cnm sağol...Allah sağlıklı sıhhatli büyütsün. Hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Evet hala var o ilişkim
Şimdi askerde 16 gün sonra dönüyor. Gelince artık nişan olacak inşallah![]()
Yokluğunu belli ediyorsun . Ben seni kıskanır mıyım hiç :) Yerim senin o beyaz yanaklarını![]()
aslında sitedeyim irtibatı kopğarmıyorum ama geyik değil gebe topiklerine takılıyorum daha ziyadeEvet canım benimSağol canım bende bunu sevdim
Bebek olunca öyle bir zaman zor olur canım benim sağlık olsun..Yoksun ortalarda artık takılırsın geyik topiclerine
Canım var eskilerden arkadaşlar ama dediğin gibi çok değil
![]()
Sağol canım benimBiliyorum ben sana sende bana takılıyoruz işte
Nasıl geçti yeni yıl sorun yok inşaallah![]()
oda güzel...hiç değilse kafa dinlemişsinNe sen sor ne ben söyleyeyim hayatımda en bktan geçirdiğim bir yılbaşıydı odamda tek başıma flört ettim yalnızlığımlaa![]()
oda güzel...hiç değilse kafa dinlemişsin
benim gibi olsan ne yapacaktın...![]()
aslında sitedeyim irtibatı kopğarmıyorum ama geyik değil gebe topiklerine takılıyorum daha ziyade
transfer oldum
demekki bizde yine ve yeni arkadaşlıklara açılacağız..
makarada doğurdu..bakalım sahalara ne zaman dönecek![]()
Ne sen sor ne ben söyleyeyim hayatımda en bktan geçirdiğim bir yılbaşıydı odamda tek başıma flört ettim yalnızlığımlaa![]()
Bundan sonra ki yıllarda daha güzel yılbaşılar geçirirsin inşaallahSevdiklerinle beraber
![]()
koridoruma parke döşendi gece 1 e kadar ev temizledim..sonra nce oğlumla uğraştım..sonra kızçem ve totosuyla uğraştım ..sonrada bütün gece sabaha kadar uğraştımda uğraştım...Güzel olmasına güzeldi de istediğim gibi değildi. Geçen senem daha iyiydi.Ama bunada şükür . Bir farkıda yoktu aslında . İstesem yarınıda yılbaşı gibi kutlarım ..
Sen ne yaptın ki ?
koridoruma parke döşendi gece 1 e kadar ev temizledim..sonra nce oğlumla uğraştım..sonra kızçem ve totosuyla uğraştım ..sonrada bütün gece sabaha kadar uğraştımda uğraştım...
yeni yıla ev temizleyerek girdim sanırım bütün yıl temizlik yapacağum![]()