Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ohh yarasın kuzuma

Tünaydın...İdda oynadım, tutsun artık

Hangi lig oynadın kuzum ; doğru düzgün maç yok ki bu ara.
Bekle dedim ya ben sana.
Neyse ; bu tutmazsa tutturacağım ben sana.Eski kumarbazlardan kim kaldı ki bir ben bir de kahveci hüsnü

şu yeni yılın ilk günündeki tek düşüncem kaşlarımın neden istedigim tarz olmaması

Hangi lig oynadın kuzum ; doğru düzgün maç yok ki bu ara.
Bekle dedim ya ben sana.
Neyse ; bu tutmazsa tutturacağım ben sana.Eski kumarbazlardan kim kaldı ki bir ben bir de kahveci hüsnü

Yabancı lig kuzum, arsenal falan işte hangi lig oluyor bilmiyorum da epey maç vardı, çok anlarmışım gibi oynadım hepsini

melodicimm mutlu yıllar cnm diğer kızlar size de mutlu mutlu umutlu yıllar

Huzurlu yıllar canım sana da

Sana da mutlu yıllaaaar...

Melodicim ha ; hıh

Bize de diğer kızlar ; hıh

Bu selonun kıskançlığı sana da bulaştı

ama snein ismin çok zor söleyemiom napim kolay bişi bulsaydın

Aaa açık olabilirsin canım, onlar alışkın bozulmazlar...Rahat rahat söyle yani bu topikte bir tek benim dikkat çektiğimi

şu yeni yılın ilk günündeki tek düşüncem kaşlarımın neden istedigim tarz olmaması

Ben de sağ kaşımda biraz bonkör davranmışım

Melodim ; oynadığın İngiltre ligi...Baktım da beraber yapabilirmişiz ; güzel maçlar varmış.
Neyse ; bir dahakine ıslık çal

Yeni yılın ilk gününden hepinize selaaammm

Şans oyunlarına devam bakıyorumda.

Bize dün bu çıktı size?

İngiltere ligi maçlarına genelde üst oynuyorum kızlar ben maşallah bol gollü geçiyor maçlar

afo cok güldüm len
bize de amorti çıktı kısa günün karı

Selam ahali
Yeni yılınız kutlu olsun

Maximacım ; sanada çooook güzel bir yıl diliyorum canım.
Evladını hayırlısı ile kucağına alacağın ; huzurlu , keyifli bir yıl geçirirsin umarım

Arada gel ; sohbetini özletme

Maximacım ; sanada çooook güzel bir yıl diliyorum canım.
Evladını hayırlısı ile kucağına alacağın ; huzurlu , keyifli bir yıl geçirirsin umarım

Arada gel ; sohbetini özletme

Amiiiin inşallah
Hepimize güzel bir yıl olsun 2013.
Hmm.Gelirim

aus mantıklı arkadasım bana yaptıgımın dogru ya da yanlıs oldugunu söyle:26:
şimdi 3yıllık sevgılı olan arkadaslarım vardı
ama 2 ay once ayrıldılar erkek ayrıldı yani kız deli gibi sevıyor hala ve hergun aglıyor umutla beklıyor
derste calısamıyor haliyle
ben de cocuga dedım son kez konus bittigine inandırmak icin en azından diye
zor bela ikna oldu ama kız cok zor durumdaydı en önemlisi derslerı bıle bırakmıstı
iyi mi yaptım bilmiyorum ve suan konusuyorlar:26::26::26:

Canım erkeğin kafasında cidden herşey bitti ise ; bunu üstüne basa basa tekrar söylemesi kızın o an için canını çok yaksa da , en azından gerçeği görüp biran önce toparlanmasını sağlar.

Yok erkeğin de kafasında soru işaretleri varsa ; belki bu konuşma ile yeniden başlarlar.

Yani herhalikularda ; işin sonuçlanmasına sebeb olacağın için bence isabetli bir şey yapmışsın

hay sen cok yaşa yaaa
yıne de korkuyorum nedense:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…