• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ohh yarasın kuzuma:21:

Tünaydın...İdda oynadım, tutsun artık:50:

Hangi lig oynadın kuzum ; doğru düzgün maç yok ki bu ara.
Bekle dedim ya ben sana.
Neyse ; bu tutmazsa tutturacağım ben sana.Eski kumarbazlardan kim kaldı ki bir ben bir de kahveci hüsnü:52:

şu yeni yılın ilk günündeki tek düşüncem kaşlarımın neden istedigim tarz olmaması:52::52::52:

Hangi lig oynadın kuzum ; doğru düzgün maç yok ki bu ara.
Bekle dedim ya ben sana.
Neyse ; bu tutmazsa tutturacağım ben sana.Eski kumarbazlardan kim kaldı ki bir ben bir de kahveci hüsnü:52:

Yabancı lig kuzum, arsenal falan işte hangi lig oluyor bilmiyorum da epey maç vardı, çok anlarmışım gibi oynadım hepsini:52:

melodicimm mutlu yıllar cnm diğer kızlar size de mutlu mutlu umutlu yıllar :6::6:

Huzurlu yıllar canım sana da:16:

Sana da mutlu yıllaaaar...:16:

Melodicim ha ; hıh :19:

Bize de diğer kızlar ; hıh:52:

Bu selonun kıskançlığı sana da bulaştı:19:

ama snein ismin çok zor söleyemiom napim kolay bişi bulsaydın :60:

Aaa açık olabilirsin canım, onlar alışkın bozulmazlar...Rahat rahat söyle yani bu topikte bir tek benim dikkat çektiğimi:ssz:

şu yeni yılın ilk günündeki tek düşüncem kaşlarımın neden istedigim tarz olmaması:52::52::52:

Ben de sağ kaşımda biraz bonkör davranmışım:ssz:

Melodim ; oynadığın İngiltre ligi...Baktım da beraber yapabilirmişiz ; güzel maçlar varmış.
Neyse ; bir dahakine ıslık çal:34:

Yeni yılın ilk gününden hepinize selaaammm :3:

Şans oyunlarına devam bakıyorumda.

Bize dün bu çıktı size? :27:

$74982_385329704890468_35083500_n.webp

İngiltere ligi maçlarına genelde üst oynuyorum kızlar ben maşallah bol gollü geçiyor maçlar :27::27:

afo cok güldüm len :60::60::60:
bize de amorti çıktı kısa günün karı :ssz:

Selam ahali:ssz:
Yeni yılınız kutlu olsun:16:

Maximacım ; sanada çooook güzel bir yıl diliyorum canım.
Evladını hayırlısı ile kucağına alacağın ; huzurlu , keyifli bir yıl geçirirsin umarım:16:

Arada gel ; sohbetini özletme :34:

Maximacım ; sanada çooook güzel bir yıl diliyorum canım.
Evladını hayırlısı ile kucağına alacağın ; huzurlu , keyifli bir yıl geçirirsin umarım:16:

Arada gel ; sohbetini özletme :34:

Amiiiin inşallah:16:
Hepimize güzel bir yıl olsun 2013.
Hmm.Gelirim:10:

aus mantıklı arkadasım bana yaptıgımın dogru ya da yanlıs oldugunu söyle:26:
şimdi 3yıllık sevgılı olan arkadaslarım vardı
ama 2 ay once ayrıldılar erkek ayrıldı yani kız deli gibi sevıyor hala ve hergun aglıyor umutla beklıyor
derste calısamıyor haliyle
ben de cocuga dedım son kez konus bittigine inandırmak icin en azından diye
zor bela ikna oldu ama kız cok zor durumdaydı en önemlisi derslerı bıle bırakmıstı
iyi mi yaptım bilmiyorum ve suan konusuyorlar:26::26::26:

Canım erkeğin kafasında cidden herşey bitti ise ; bunu üstüne basa basa tekrar söylemesi kızın o an için canını çok yaksa da , en azından gerçeği görüp biran önce toparlanmasını sağlar.

Yok erkeğin de kafasında soru işaretleri varsa ; belki bu konuşma ile yeniden başlarlar.

Yani herhalikularda ; işin sonuçlanmasına sebeb olacağın için bence isabetli bir şey yapmışsın:34:

Canım erkeğin kafasında cidden herşey bitti ise ; bunu üstüne basa basa tekrar söylemesi kızın o an için canını çok yaksa da , en azından gerçeği görüp biran önce toparlanmasını sağlar.

Yok erkeğin de kafasında soru işaretleri varsa ; belki bu konuşma ile yeniden başlarlar.

Yani herhalikularda ; işin sonuçlanmasına sebeb olacağın için bence isabetli bir şey yapmışsın:34:

hay sen cok yaşa yaaa:5:
yıne de korkuyorum nedense:26:

Back
X