Günaydınnnnnnnnn.
Uzun zamandır 10 saat uyumamıştım ; bünyem bunuda kaldırmadı , 3-4 saat iyiymiş bana![]()
Ohh yarasın kuzuma

Tünaydın...İdda oynadım, tutsun artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnnnnnnn.
Uzun zamandır 10 saat uyumamıştım ; bünyem bunuda kaldırmadı , 3-4 saat iyiymiş bana![]()
Ohh yarasın kuzuma
Tünaydın...İdda oynadım, tutsun artık![]()
Ohh yarasın kuzuma
Tünaydın...İdda oynadım, tutsun artık![]()
melodicimm mutlu yıllar cnm diğer kızlar size de mutlu mutlu umutlu yıllar![]()
Sana da mutlu yıllaaaar...
Melodicim ha ; hıh
Bize de diğer kızlar ; hıh![]()
Hangi lig oynadın kuzum ; doğru düzgün maç yok ki bu ara.
Bekle dedim ya ben sana.
Neyse ; bu tutmazsa tutturacağım ben sana.Eski kumarbazlardan kim kaldı ki bir ben bir de kahveci hüsnü![]()
melodicimm mutlu yıllar cnm diğer kızlar size de mutlu mutlu umutlu yıllar![]()
Sana da mutlu yıllaaaar...
Melodicim ha ; hıh
Bize de diğer kızlar ; hıh![]()
ama snein ismin çok zor söleyemiom napim kolay bişi bulsaydın![]()
şu yeni yılın ilk günündeki tek düşüncem kaşlarımın neden istedigim tarz olmaması![]()
Hangi lig oynadın kuzum ; doğru düzgün maç yok ki bu ara.
Bekle dedim ya ben sana.
Neyse ; bu tutmazsa tutturacağım ben sana.Eski kumarbazlardan kim kaldı ki bir ben bir de kahveci hüsnü![]()
Selam ahali
Yeni yılınız kutlu olsun![]()
Maximacım ; sanada çooook güzel bir yıl diliyorum canım.
Evladını hayırlısı ile kucağına alacağın ; huzurlu , keyifli bir yıl geçirirsin umarım
Arada gel ; sohbetini özletme![]()
Canım erkeğin kafasında cidden herşey bitti ise ; bunu üstüne basa basa tekrar söylemesi kızın o an için canını çok yaksa da , en azından gerçeği görüp biran önce toparlanmasını sağlar.
Yok erkeğin de kafasında soru işaretleri varsa ; belki bu konuşma ile yeniden başlarlar.
Yani herhalikularda ; işin sonuçlanmasına sebeb olacağın için bence isabetli bir şey yapmışsın![]()