- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
5,6 sne once bukadar bozuk dgldi ki grdiqim brlar surkLi gtiqim yerlrdi ki kimi zarar glmeDi
yanima erkek ybnci yakLasamadi.
Zaten hiiiic yasimi gostrmeDim hep 1yas 2yaş byk gostrirdim. Smdi tam yasmi gstiriorum.
KEdi35 senin anan baban sağ mı?
Sizin iliskiniz farkLi kulvarda bizimki bska. Sizinkilerde size gore kaliteli.
Bi zim yasam tarzimiz farkLi
Tatlım ben 5-6 sene öncesinden değil neredeyse 15-20 yıl öncesinden bahsediyorum zaten
Hayatındaki özel bir insanla,sevgilinle,nişanlınla,eşinle gittin mi güzel...Ama öbür türlü abaza ,aç gözlü ,kötü emelli erkekler çevreni sarıyor..........Oralarda.......
Kedi35 allahını seversen kendini banlat ya. Yada benim olduğum topiğe girme. GICIK oluyorum senin yazdıklarına gerçekten yaşadığın mı yoksa özendiğin hayatı yaşıyormuş gibi mi yazıyorsun bilmiyorum düşüncelerine gıcık oluyorum.
Girme bu topiğe kavga ederim senle. Yazım tarzın bile gıcık veriyor insana.
Evet saglar cok şükür
yavaş len...............
Tatlım ben 5-6 sene öncesinden değil neredeyse 15-20 yıl öncesinden bahsediyorum zaten
Hayatındaki özel bir insanla,sevgilinle,nişanlınla,eşinle gittin mi güzel...Ama öbür türlü abaza ,aç gözlü ,kötü emelli erkekler çevreni sarıyor..........Oralarda.......
tbikide.. Ama ben esim le bara gtmedim gtmemde. Cok daha guzel yerlr var gdilcek
ben ergenlgmde 3sne sgara ictim barada grdim. Onemli olan suan. Sgarada icmiorum
cok guzel bi hayatim var :)) neyseee gne benim hayatima dondu knu iyi geceler herkeze
allahm herkeze hayirlisini naşip etsn
Evet saglar cok şükür
İzmir yaşantısının öyle bir usulü vardır ama.
Ben de gençliğimi orada geçirdiğimden biliyorum, cafe olan yerler zaten bardır.
Aileler hatta yanlarında götürürler özellikle.
Çocuğum olsa, başka şehirde sokağa zor salarım ama İzmir'de istediği yere gidebilir.
Bu güveni veriyorlar adama.
tbikide.. Ama ben esim le bara gtmedim gtmemde. Cok daha guzel yerlr var gdilcek
ben ergenlgmde 3sne sgara ictim barada grdim. Onemli olan suan. Sgarada icmiorum
cok guzel bi hayatim var :)) neyseee gne benim hayatima dondu knu iyi geceler herkeze
allahm herkeze hayirlisini naşip etsn
Canım ciddimisin ? Alsancak akşamları çok tekin değildir açıkçası.....Rock barlarda ot,esrar vs içenlere rastladım ben.....Hele travestiler,eşcinseler kol gezer.....
Yahu eskişehirliyim orada doğdum büyüdüm ama bu kadarına denk gelmedim hiç. Asabım bozuluyor ciddi ciddi.
Ay canim cok duyorum bnlari. Gercek yasantim olmasa ndn knusayim . Seni ilqilendirmz nerdeKedi35 allahını seversen kendini banlat ya. Yada benim olduğum topiğe girme. GICIK oluyorum senin yazdıklarına gerçekten yaşadığın mı yoksa özendiğin hayatı yaşıyormuş gibi mi yazıyorsun bilmiyorum düşüncelerine gıcık oluyorum.
Girme bu topiğe kavga ederim senle. Yazım tarzın bile gıcık veriyor insana.
Nasıl izin veriyorlardı o yaşta oralara gitmene peki ?? Valla sadece meraktan soruyorum...:44:
Ben ilk defa 20 küsur yaşındaydım gittiğimde...Buna rağmen kimlik soruyorlardı...Fizik olarak ufak tefek de değilim üstelik.......
Canım ciddimisin ? Alsancak akşamları çok tekin değildir açıkçası.....Rock barlarda ot,esrar vs içenlere rastladım ben.....Hele travestiler,eşcinseler kol gezer.....
evet bazı yerlerde neler neler var.
daha güzel ve kaliteli yerler seçmek önemli.