Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

pinhaninin yorumladığı parçaya bayıldım ben:KK53:
bunu da paylaştım merak etme
sevdiğim müzikler
diye bir konum
dolaş biraz sen kuzu:KK23::KK23:

13yasmdan beri griyorum barlara. Heleki alsanckta beni herkez tanrdi.gremeDigm mekan olmadi sukur.:KK51:
Marsh kabr var izmrde oraya kmliksz grmemin imkani yok oraya bile glrdim ki heryerde
korkusuzca gecede dolaşaBiliordum:KK51:

Kız kedi,limonlu birayı da ilk senden duyuyorum valla..Limonlu kolayı bilirdim de limonlu bira ilk...

Ben de gençliğimde arkadaşlarımla Alsancağın bilumum rock barlarına giderdim...

Ama itiraf edeyim,sigara dumanından ve bazı abazaların bakışlarından ve diretmelerinden çok rahatsız olurdum...Uykum gelirdi,kaçardım oradan :KK1:

Kız kedi,limonlu birayı da ilk senden duyuyorum valla..Limonlu kolayı bilirdim de limonlu bira ilk...

Ben de gençliğimde arkadaşlarımla Alsancağın bilumum rock barlarına giderdim...

Ama itiraf edeyim,sigara dumanından ve bazı abazaların bakışlarından ve diretmelerinden çok rahatsız olurdum...Uykum gelirdi,kaçardım oradan :KK1:

isim vermeyeyım de var canım:KK70:
şişenin ucuna limon koyuyorlar:KK1:

13yasmdan beri griyorum barlara. Heleki alsanckta beni herkez tanrdi.gremeDigm mekan olmadi sukur.:KK51:
Marsh kabr var izmrde oraya kmliksz grmemin imkani yok oraya bile glrdim ki heryerde

Ben üniversitedeyken bile kimlik soruyorlardı bana...Öğrenci kimliğini kabul etmiyorlardı...İlla nüfus cüzdanı görecekler...Sen iyi yırtmışsın....

Bu arada kızım 13 yaşında barlara gitsin istemem....Çünkü oralardaki ortamı şimdiki aklımla pek tasvip etmiyorum.........

Bohem insanlar topluluğu.............

Ben üniversitedeyken bile kimlik soruyorlardı bana...Öğrenci kimliğini kabul etmiyorlardı...İlla nüfus cüzdanı görecekler...Sen iyi yırtmışsın....

Bu arada kızım 13 yaşında barlara gitsin istemem....Çünkü oralardaki ortamı şimdiki aklımla pek tasvip etmiyorum.........

13 yaşında iken barı bırak cafeye bıle göndermezdım:KK53:

Son düzenleme:
Bizm iliskmiz o duzeyde dgl. Daha kaliteli zevkLi zaman gecrioruz
sinema
Guzel restorantlar
Havuz
sPor
Kir kahvaltilari
doga gzileri çok muthş zamam gcrioruw ama o gunleri ark ozluyort:KK53:

allah allah
biz sevgilimle sürekli arkadaşlarımızın çıktıkları rock bara gıderız
şimdi bizim ilişki düzeyimiz ve zevkimiz kalıtesız mı?

5,6 sne once bukadar bozuk dgldi ki grdiqim brlar surkLi gtiqim yerlrdi ki kimi zarar glmeDi
yanima erkek ybnci yakLasamadi.
Zaten hiiiic yasimi gostrmeDim hep 1yas 2yaş byk gostrirdim. Smdi tam yasmi gstiriorum.

Her cuma akşamı veya cumartesi sabahı akm ye giderdim...Konservatuar öğrencilerine bedavaydı çünkü klasik müzik konserleri..Ben gsf liydim ama yine de öğrenci kimliğimle girerdim..Aynı okul olunca kimliğin ayrıntısına bakmıyorlardı çünkü.........Güzel günlerdi.........:KK31:

konu nereden bara geldi
neyse
hiç tasvip etmedigimi söyleyeyim 18 yasından kücüklere hatta 20 yas
:KK31:

Çok şükür iyiki girip çıkmadığın yer kalmamış:KK31:

X