Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ay canim cok duyorum bnlari. Gercek yasantim olmasa ndn knusayim . Seni ilqilendirmz nerde
knuscagm :KK20:muiatap olma

Abla ben bşima buyruktm zaten 2sne surmeDi bunlar. Ergenlik ya aksam gdiodum evime.:KK19:
Nrmal kot gyrdm cok sorun olmuodu erkek gbydm zatı

Tek temennim her haltı bilipte yazı yazmayı bilmeyen senin türkçeyi doğru kullanmamadan ceza alması.

Kedi sen kendi ortamı gerip, insanları banlatmaya mı geldin?
Konu benim hayatıma geldi diyorsun, kendin anlattın biz bir şey demedikki...

Şehitler ve ara sokaklardan bahsediyorsak evet ama kordon, yalı yada bostanlı daha iyi oralara göre.
Ki demek istediğim sadece genel olarak ailelerin tutumlarıyla ilgiliydi, 5-6 senedir İzmir'imden uzağım.
14-15 yaşımızda dışarıdayken, gece arkadaşlarımızın anne babası almaya gelirdi bizi, bu anlayış vardır genelde demek istemiştim.
Ne hale geldi çok da iyi bilemiyorum tabi.
Ey gidi gençlik eyy...:KK14::KK14::KK14::KK14:

Canım ben İzmirliyim zaten doğma büyüme...39 yaşındayım...:KK34:...Kordon,Bostanlı vs zaten ailece gidilebilecek yerler genelde..Rock barlar şehitlerde.....

Bu tarz ortamlara girip de onlara uymadığım için,onlar gibi ,onlardan olmadığım için kendimi şanslı sayıyorum aslında...............Alsancak kıbrıs şehitleri civarındaki rock barlar çok afedersiniz fuhuş yuvası gbi olmuş.......

öyle yerlere gidilir mi yaa..
rock'un içine etmişler hee:KK19:

şimdi ,rock bar var
bir de , rock bar var

bu ikisini ciddi anlamda karıştırmamak lazım

Bir gittim topik ne hale gelmiş, lütfen hanımlar tartışmaya gerek yok...

uzatmayalım kızcelerim.
banlanmaya gerek yok valla hic bir şey icin

Üfff neyse benim kuzuları büyüdükleri zaman bir kez ben kendim götüreceğim..Bakın ne moktan yer görün diyeceğim....

İnşallah o tarz yerlere gitmezler....Benim kadar şanslı olmalarını dilerim...Ya da daha kaliteli mekanlarda rock dinlemelerini isterim......:KK31:

öyle yerlere gidilir mi yaa..
rock'un içine etmişler hee:KK19:

şimdi ,rock bar var
bir de , rock bar var

bu ikisini ciddi anlamda karıştırmamak lazım

Çok doğru diyorsun.
Birgün gittiğim bir barda(şehitlerde) güya rock bar, salaş falan fiso ya tavan tepemize yıkıldı.
Hay dedim ben sizin konseptinize...
İnsanlar da bunu aykırılık zannediyor, alkışlar gırla gidiyor.
Ulan ölücez orada, kimsenin umurunda değil, tam gaz böğürmeye devam.:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Tek temennim her haltı bilipte yazı yazmayı bilmeyen senin türkçeyi doğru kullanmamadan ceza alması.
Hakımmda düzgün konuşun bu 1 . 2.si telefonda giriyordum normaldir yazmamam.
canım iyisin hoşsun da
sürekli gaf yapıyorsun ama
bence yazarken kelımelerını secerek yaz:KK34:

yani kuzum sadece senın hayatının ulaşılmaz ve mükemmel olduğunu sanma.
sen anlattığın kadarsın; biz anlatmadığımız kadarız.
Hayatımın ulaşılmaz mukemmel olduugunu kım söyledi canım
Lafım ne sana ne kımseye burda kımse kımseye aa şöyle böyle diyemez herkez ergenlik geçirir , bende böyle geçirdim bitti. Şuanki hayatım güzel mutluyum Evettt çoook ta güzel bir yaşamım var aileminde benimde. Daha fazla birşey yazmayayım kımsenın hayatı kımseyı ılglendırmez:KK34: Buraya iki muahpete geldik konu açıla açıla bu hale geldi . Neysse iyi geceler.

Çok doğru diyorsun.
Birgün gittiğim bir barda(şehitlerde) güya rock bar, salaş falan fiso ya tavan tepemize yıkıldı.
Hay dedim ben sizin konseptinize...
İnsanlar da bunu aykırılık zannediyor, alkışlar gırla gidiyor.
Ulan ölücez orada, kimsenin umurunda değil, tam gaz böğürmeye devam.:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

elimizden geldiğince Türkçemizi düzgün kullmaya çalışıyoruz muhakkak hatalarımız vardır ama şu herkez yazanlara sinir oluyorum ya herkes herkes

5,6 sne once bukadar bozuk dgldi ki grdiqim brlar surkLi gtiqim yerlrdi ki kimi zarar glmeDi
yanima erkek ybnci yakLasamadi.
Zaten hiiiic yasimi gostrmeDim hep 1yas 2yaş byk gostrirdim. Smdi tam yasmi gstiriorum.

Direk bu yorumu gördüm imkan olsa popomla gülücem :)
Yahu sen şimdi 18 yaşında değilmisin 5-6 sene öncesi nasıl gidiyordun barlara:)
Yahu bırak git hayal aleminde mi yaşıyorsun 12 - 13 yaşındaki çocuk bara girecek ha uff :)
Ergene bak aileden torpillsin herhalde sen hani bilmem neyin izmirde neydi :)
Karakolda müdürmüydü neydi yahu bak unuttum şimdi :)
Valla ha hayal gücün çoook geniş :)
Hadi senin yatak saatin geldide geçiyor uyumazsan büyüyemezsin ve kafanın içinde taşıdığın şu akıl olan torba büyümez gelişmez sonra hoş bu saatten sonra nasıl gelişicekse:)

elimizden geldiğince Türkçemizi düzgün kullmaya çalışıyoruz muhakkak hatalarımız vardır ama şu herkez yazanlara sinir oluyorum ya herkes herkes

ben daha ne hatalar bulurum da bakma ses etmiyorum:KK1:
bir kere edeyim dedim taşa tuttular sağolsunlar:KK19:

Hakımmda düzgün konuşun bu 1 . 2.si telefonda giriyordum normaldir yazmamam.

Hayatımın ulaşılmaz mukemmel olduugunu kım söyledi canım
Lafım ne sana ne kımseye burda kımse kımseye aa şöyle böyle diyemez herkez ergenlik geçirir , bende böyle geçirdim bitti. Şuanki hayatım güzel mutluyum Evettt çoook ta güzel bir yaşamım var aileminde benimde. Daha fazla birşey yazmayayım kımsenın hayatı kımseyı ılglendırmez:KK34: Buraya iki muahpete geldik konu açıla açıla bu hale geldi . Neysse iyi geceler.

senın hayatın hakkında en ufak bir cümle kurdum mu ben?
senın gezdığın yerler de iş yok dıye? kalan diğer yerlerıde yakamazsın canım
yok öyle yerler kalıtesizmişte, falan filan.

Son düzenleme:
Hoca birgün komşusundan kazan istemiş. Komşusu kazanı vermiş aradan zaman geçmiş................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Hoca da demişki doğurduğuna inanıyorsunda öldüğüne neden inanmıyorsun.

X