Hoca birgün komşusundan kazan istemiş. Komşusu kazanı vermiş aradan zaman geçmiş................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Hoca da demişki doğurduğuna inanıyorsunda öldüğüne neden inanmıyorsun.
ben daha ne hatalar bulurum da bakma ses etmiyorum
bir kere edeyim dedim taşa tuttular sağolsunlar
Pargalı gelmişşşşş :123:
Valalha sneın kadar kıskancc frsat bir insan görmedim ne dersen de evet dayım Konak ilçe emniyet müdür.Direk bu yorumu gördüm imkan olsa popomla gülücem :)
Yahu sen şimdi 18 yaşında değilmisin 5-6 sene öncesi nasıl gidiyordun barlara:)
Yahu bırak git hayal aleminde mi yaşıyorsun 12 - 13 yaşındaki çocuk bara girecek ha uff :)
Ergene bak aileden torpillsin herhalde sen hani bilmem neyin izmirde neydi :)
Karakolda müdürmüydü neydi yahu bak unuttum şimdi :)
Valla ha hayal gücün çoook geniş :)
Hadi senin yatak saatin geldide geçiyor uyumazsan büyüyemezsin ve kafanın içinde taşıdığın şu akıl olan torba büyümez gelişmez sonra hoş bu saatten sonra nasıl gelişicekse:)
[video=youtube;u_FwV2Oc3Bc]http://www.youtube.com/watch?v=u_FwV2Oc3Bc[/video]
haklısın.......
Valalha sneın kadar kıskancc frsat bir insan görmedim ne dersen de evet dayım Konak ilçe emniyet müdür.
13 yaşındada barlara giriyordum. Sen o beyınsız aklına biraz soğuk su dokte yanmasın kaldırmaz o kafa bunları ee içi boş ondan
Hadi canım hadiiii
Bu videoyu izleyip girdiğim KPSS de 80 puanda kaldım, atamalarım hayal oldu. Beyin bedava çünkü
Valalha sneın kadar kıskancc frsat bir insan görmedim ne dersen de evet dayım Konak ilçe emniyet müdür.
13 yaşındada barlara giriyordum. Sen o beyınsız aklına biraz soğuk su dokte yanmasın kaldırmaz o kafa bunları ee içi boş ondan
Hadi canım hadiiii
mune dediklerim çıkıyor ne diyorsun benden editör olur mu
Hadi canım hadiiii