Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

mune;o arajmanda hic bulundum mu?
cok merak ettim,ozellikle melodinin ve angelin cezalari icin seni mesaj bombardimanini tuttugumda.
Arkadasim bende ne sevilesi bir uyeymisim,hic cezam yokken bile varsa yoksa yoldaslarim demisim

Kuzuuuuuuuummm

Sana da küstü değil mi

len ripo sen 2 dir 2 üniversite bitirmiş sen diyip duruyorsun inanmıyormusun kızım sen.

2. sini bitirmedim daha 4 deyim ama valla belgelerle konuşuveririm hee. Margi 1 ben 2 yim ispatta ona göre

Yav kimseye küsmedim, ortalığı karıştırma MeLoDi, arada kızdım ama küsmedim, kızgınlığımı özel mesajlarımda belli ettim zaten, kızarken bile bir usturubum var yahu
Valla bu geceki aksiyon yüzünden bu saate kadar oturdum, sabah 5.30'da kızımı okula kaldıramazsam, niye okula kalkamadığını siz izah edersiniz, okul idaresine de siz hesap verirsiniz
Kızım dedim de, 17 yaşındadır kendisi, çok takılırız birbirimize, bazen o kadar çok zaman geçiriyorum ki sitede, kızımla sohbete zaman bulamıyorum, anneeee ben sana demedim mi eve iş getirme diyerek lafı patlatıyor, e tabii bende kapatıyorum kkyi doğru kızımın yanına

Ben küsülecek hatun muyum zaten mune

Sabah 5.30 çok erken yahu...Üzülüyorum gençlerin böyle yarış atı gibi oradan oraya koşturmasına

len ripo sen 2 dir 2 üniversite bitirmiş sen diyip duruyorsun inanmıyormusun kızım sen.

2. sini bitirmedim daha 4 deyim ama valla belgelerle konuşuveririm hee. Margi 1 ben 2 yim ispatta ona göre

aaaaa hic şüphem olmadı kuzum yemin olsun
sadece yani madem bu mevkidesin hal ve harekatına dikkat et diye uarıyorum bazen ne var
arkadas degıl miyiz
sen benı uyarmıyor musun hic

Sen hiç yatma ozaman abla. 5.30 a ne var ki. Çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmıyorsan gündüz uyursun

sana ismini sordum da soylememiştin mune alacagın olsun
söylemek zorunda degılsın de neyse yıne
kızlar munenın ısmını hıc mine dıye tahmın ettınız mı ya yoksa tek ben mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…