Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

ee, naptın? toprağın altında mı kaldın? son işlem
yenıden doğmak oluyor afo

hem 'oğlum'' nedir yaa? ne ayaksın arkadaş

Hacı s..ılan benmiyim ki toprağın altında kalayım. Benim s..an. alla alla illa açık açık yazdıryorsun bana mune de burada.

Mune anlamadığı için yazmak durumunda kaldım:26:

Kelle dursun yerinde olur mu

Birçoğumuz evli, nişanlı, flörtü var veya hiç erkek arkadaşı yok ama hepimiz bu siteyi kadınlara özel olduğu için tercih ettik.
Yıllardır üyeyim siteye, eşim kullanıcı adımı da bilir, şifremi de söylerim fakat bir kere dahi göz ucuyla olsun bakmamıştır yazdıklarıma, yazdıklarınıza.
Burası benim özel alanım, ne yazacağımı, nasıl yazacağımı bilecek karakterde biriyim. Her yazdığımın arkasında da dururum, yeri geldiğinde eşimde tavırlarımın arkasında durur.
Biz bu siteye güvendiğimiz için giriyoruz, eşlerimiz, nişanlı veya flörtlerimizde güvendikleri için bu sitede oluşumuza ses çıkarmıyor.
Görüyorsunuz bir kere güveniniz yıkılınca hepiniz tanıdığınızı sandığınız kişiyi aslında ne kadar az tanıdığınızı fark ettiniz.

O yüzden siz siz olun, özelinizi açmadan önce defalarca düşünün.
------------
reptomim Kazen'inde benimde sevmediğimiz üye yok, arada sinir krizi geçirten üyeler var, kim onlar diye sorma zira dönem dönem değişkenlik gösteriyor, tek kişiye takılıp kalmıyoruz, arajman yapıyoruz

Sevdiğiniz üyeler kimler peki?

"M e L o D i" diyebilir misiniz acaba?

Hayır seçmenler fikir edinsin diye soruyorum

valla ben de ilk msnmı angela vermiştm ondan once vermezdim hic.
neyse ki sevgilimin msnsıydı
ikisi de erkek olduguna göre yazısıp dursunlar

mune;o arajmanda hic bulundum mu?
cok merak ettim,ozellikle melodinin ve angelin cezalari icin seni mesaj bombardimanini tuttugumda.
Arkadasim bende ne sevilesi bir uyeymisim,hic cezam yokken bile varsa yoksa yoldaslarim demisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…