vermem arkadas kellemi.
sen direkt teneke tepsiyi ver kazene
reptomim kellesini vermede direniyor bak gör kesin bir işlere karışıp ceza alacakAyıp olur öyle, içine zeytin dalı koy
Kazen ve mune Sizlere en derin hürmetlerimi bildiriyorum.
Süleymanla ibrahim paşa gibisinizHürremde yok. Kim yıkar bu kk imparatorluğunu
Anlaştığımıza sevindimBen burda ki ilişkiden bahsediyorum:26:
kiiimmmben mi koyacagım?
adam kellemi istiyor ben barış ilan edeyim he
yok öyle yagma
erkek arkadaşım hayatıma girdikten sonra; diğer bütün erkeklerin cenaze namazını kıldım.
böyle şeylerle karşılasınca
delleniyorum
reptomim kellesini vermede direniyor bak gör kesin bir işlere karışıp ceza alacak
Usül erkan öğretin şu kıza, ne demek tepsiyi ver Kazen'e
Aman bana ibrahim paşa demeyin, bir editör arkadaşımda pargalı diyor bana, makbulken maktul olmak istemiyorum
kuzu gösterme su atı ya
ne kadar tatlıydı o benim gözümde oysa
Oho ben onların üstünde biten otları yedim sonrada (orasını yazmayayım) yeniden toprağa karıştırdım
Sen kazeni tanımadın mı hala kuzu? Böyle uzatıyor zeytin dalını o
heralde son işlem olarak ; küllerinden yeriden doğdun
ya sen nasıl bir insan demosusun ya
mune gösterince güzel; ben gösterınce kötü
tlfk ben yazana kadar biri sana anlatmis olabilir ama kendimden ornek vereyim,angel ile ozelden konustuk,hatta osmanlida seks hayatini anlatan bahnameleri yolladi bana,guven burada devreya giriyor , hemcinsin olarak daha rahat konustugun biri ile ilgili kafanda soru isaretleri olussun istemiyorsun.
neyse,daha fazla yazip turkceyi en iyi kullanan ve en guzel yorum yapan adayliklarima zeval gelmesin.
(Ausencia buyuk A ile)
Oğlum küllerinden yeniden doğacak bir organizma nasıl boşaltım işlemi yapabilir??
insan demosu ne len yolarım saclarını
ıkınız ıcın de dedım ben
ayrıcalık tanımadık heralde
tlfk ben yazana kadar biri sana anlatmis olabilir ama kendimden ornek vereyim,angel ile ozelden konustuk,hatta osmanlida seks hayatini anlatan bahnameleri yolladi bana,guven burada devreya giriyor , hemcinsin olarak daha rahat konustugun biri ile ilgili kafanda soru isaretleri olussun istemiyorsun.
neyse,daha fazla yazip turkceyi en iyi kullanan ve en guzel yorum yapan adayliklarima zeval gelmesin.
(Ausencia buyuk A ile)
Oğlum küllerinden yeniden doğacak bir organizma nasıl boşaltım işlemi yapabilir??