Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

vermem arkadas kellemi.
sen direkt teneke tepsiyi ver kazene

Ayıp olur öyle, içine zeytin dalı koy
reptomim kellesini vermede direniyor bak gör kesin bir işlere karışıp ceza alacak
Usül erkan öğretin şu kıza, ne demek tepsiyi ver Kazen'e

Kazen ve mune Sizlere en derin hürmetlerimi bildiriyorum.

Süleymanla ibrahim paşa gibisiniz Hürremde yok. Kim yıkar bu kk imparatorluğunu

Aman bana ibrahim paşa demeyin, bir editör arkadaşımda pargalı diyor bana, makbulken maktul olmak istemiyorum

erkek arkadaşım hayatıma girdikten sonra; diğer bütün erkeklerin cenaze namazını kıldım.

böyle şeylerle karşılasınca
delleniyorum

Anlaştığımıza sevindimBen burda ki ilişkiden bahsediyorum:26:

Evet, benim anlayamamam.
Kusuruma bakmayın, başka konu tesirinde kalınca öznelden çıkmışım, genele yormuşum söylediklerinizi.
Kişiler arası ilişki ve güven temasıymış konu, after dürtükledi ve kendime geldim.
Tabiki haklısınız bahsettiğiniz şeyde, buna söyleyecek sözüm de olamaz zaten.

Son düzenleme:

............................

mune yaaa ben gibi hanmefendi bir bağğyanı çıgırından cıkarttınız helal olsun
valla bak

o kellemi tenekede ısterken masum da ben direkt tenekeyi sununca mı sucluyum yani:26:
yapma mune sen ki adaletlisin
ha bu arada ceza benım icin Allahın emri alırım problem yok
bir kere aldım mı alısıyor insan

tlfk ben yazana kadar biri sana anlatmis olabilir ama kendimden ornek vereyim,angel ile ozelden konustuk,hatta osmanlida seks hayatini anlatan bahnameleri yolladi bana,guven burada devreya giriyor , hemcinsin olarak daha rahat konustugun biri ile ilgili kafanda soru isaretleri olussun istemiyorsun.
neyse,daha fazla yazip turkceyi en iyi kullanan ve en guzel yorum yapan adayliklarima zeval gelmesin.
(Ausencia buyuk A ile)

Bahnamelere bende bakabilirmiyim. Osmanlı tarihi alanında tez yapıyorum da

Teşekkür ederim, After bir tekmeyle kendime getirdi beni ama bilgilenmenin fazlası sadece kardır.
Tabi ki söylediğinizde haklısınız, benim beynimin kıvrımları oldukça düşleşti herhalde.
Arkadaşın yazdıklarını genel yorum ve forum çapında değerlendirip de anlamlandıramamıştım.
Kişiler arası olarak sınırlandırmamıştım, şimdi tüm noktalar imece usulü ile birleştirildi.
Sayenizde tekrar kan akışını ve kıvrımlarımın bir işe yarabileceğini hissediyorum, arada bu dürtüklerinize ihtiyacım var demek ki...
Mazur görün...

Ha bu arada, kategoriler şaşsa da, hepsini kapsayan 'yılın üyeliği' garantidir diye düşünüyorum.:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…