- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
derdim buyuk henuz netlesmemis bir nisan tarihim var simdiden bu olaylar gerdi beni ya
sakin olun sinirlere hakim olun. Benimde netleşmemiş atamam var bak gerilyormuyum hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derdim buyuk henuz netlesmemis bir nisan tarihim var simdiden bu olaylar gerdi beni ya
Burada da herşeye dikkat edeceksek. Hamama içlikle mi gireceğiz ripo
yok canım o kadar da degıl.
ama kırıldıysan özür dılerım
kötü niyetımın olmadıgını söylememe gerek var mı
sakin olun sinirlere hakim olun. Benimde netleşmemiş atamam var bak gerilyormuyum hiç
Kıdemli üst düzey ev hanımıyım
Espiri len espiri. sizde ne kibarcıklar çıktınız.
Böyle içinden demen yeterli
senin iş benimkinden bile daha belirsizdir
benimde uyumam lazim ama gel gor ki hic uykum yok.
off cok aksiyonlu bir gece idi;ya benim aklim hala angelda.Bahnameleri dusundukce
tamam o zaman daha demem.
benimde uyumam lazim ama gel gor ki hic uykum yok.
off cok aksiyonlu bir gece idi;ya benim aklim hala angelda.Bahnameleri dusundukce
Al benden de okadar
En zor meslektir ama kimse bilmez
van minüt
ben düşünmüyorum
düşünülecek yanı yok ki
He ya, herkes ev hanımı mı hıh der ama zor zanaattir ev hanımlığı, üstelik benim eşim 7/24 evde, işini evden yürütenlerden, home office.
Şikayetçi değilim, aksine evde olmadığında bir yanım yokmuş gibi oluyor, biraz düşkünüzdür de birbirimize, eşimle sohbet et, hizmet et, kızımla ilgilen, ev işleri, fatura ödemeleri ve alışveriş için koştur, siteye gir, komplike bir hatunum, her işe yetişiyorum
Ausencia git yat
Yarın da araşalım
ortamı değiştireyim biraz [video=youtube;Xdl7Unn1AOM]http://www.youtube.com/watch?v=Xdl7Unn1AOM[/video]
sesteki dinginlik ve müziğin muhteşem ritmi
gerçek olan güzel ve doğru sözler