- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.032
Allah'ın sevgili kuluymuşum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ın sevgili kuluymuşum.
Bana bile vermemiştin
mune;o arajmanda hic bulundum mu?
cok merak ettim,ozellikle melodinin ve angelin cezalari icin seni mesaj bombardimanini tuttugumda.
Arkadasim bende ne sevilesi bir uyeymisim,hic cezam yokken bile varsa yoksa yoldaslarim demisim
Dişi=kancık
Siz ne bileceksiniz len.
ama her yerde öyle kullanılmaz o len
ama her yerde öyle kullanılmaz o len
Kuzuuuuuuuummm
Sana da küstü değil mi
evet ya sevgili ausencia'dan sayin ausencia 'ya gecti o olaydan sonra
len ripo sen 2 dir 2 üniversite bitirmiş sen diyip duruyorsun inanmıyormusun kızım sen.
2. sini bitirmedim daha 4 deyim ama valla belgelerle konuşuveririm hee. Margi 1 ben 2 yim ispatta ona göre
Yav kimseye küsmedim, ortalığı karıştırma MeLoDi, arada kızdım ama küsmedim, kızgınlığımı özel mesajlarımda belli ettim zaten, kızarken bile bir usturubum var yahu
Valla bu geceki aksiyon yüzünden bu saate kadar oturdum, sabah 5.30'da kızımı okula kaldıramazsam, niye okula kalkamadığını siz izah edersiniz, okul idaresine de siz hesap verirsiniz
Kızım dedim de, 17 yaşındadır kendisi, çok takılırız birbirimize, bazen o kadar çok zaman geçiriyorum ki sitede, kızımla sohbete zaman bulamıyorum, anneeee ben sana demedim mi eve iş getirme diyerek lafı patlatıyor, e tabii bende kapatıyorum kkyi doğru kızımın yanına
len ripo sen 2 dir 2 üniversite bitirmiş sen diyip duruyorsun inanmıyormusun kızım sen.
2. sini bitirmedim daha 4 deyim ama valla belgelerle konuşuveririm hee. Margi 1 ben 2 yim ispatta ona göre
Yav kimseye küsmedim, ortalığı karıştırma MeLoDi, arada kızdım ama küsmedim, kızgınlığımı özel mesajlarımda belli ettim zaten, kızarken bile bir usturubum var yahu
Valla bu geceki aksiyon yüzünden bu saate kadar oturdum, sabah 5.30'da kızımı okula kaldıramazsam, niye okula kalkamadığını siz izah edersiniz, okul idaresine de siz hesap verirsiniz
Kızım dedim de, 17 yaşındadır kendisi, çok takılırız birbirimize, bazen o kadar çok zaman geçiriyorum ki sitede, kızımla sohbete zaman bulamıyorum, anneeee ben sana demedim mi eve iş getirme diyerek lafı patlatıyor, e tabii bende kapatıyorum kkyi doğru kızımın yanına
aaaaa hic şüphem olmadı kuzum yemin olsun
sadece yani madem bu mevkidesin hal ve harekatına dikkat et diye uarıyorum bazen ne var
arkadas degıl miyiz
sen benı uyarmıyor musun hic
Sen hiç yatma ozaman abla. 5.30 a ne var ki. Çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmıyorsan gündüz uyursun