Bak surrendir bilmediğin konu hakkında yorum yapma...
Ayarlar kısmında seçimler yapılıyor ve yazı karakterin öyle kalıyor. ama burada sadece pro üyelere özel o seçenek.
Ben sana nasıl yapılıyor diye sorduğumda bir kereye mahsus nasıl yapıldığını sormuştum. Bilmiyorum o zaman pro üyelere özel birşey olduğunu. Ve farkındaysan ilk anlatmanda anlamıştım değil mi?
Hiç birşeyden anlamayan biri olsaydım anlamazdım.. hatta sen söylemiştin '' ben anlattığımı sanmadım ama sen anlamışsın''
Biz türkmenlerde 40dan sonra yaş almıyoruz narmikcim
Mesaj içerğini silip ................ şeklinde yazmak da yasak ama Kazen yapmıştı bunu....Napsak kiblesek mi after ??
Mesaj içerğini silip ................ şeklinde yazmak da yasak ama Kazen yapmıştı bunu....Napsak kiblesek mi after ??
angeli yilin cikis yapan uyesi ve en yaramaz uyesi yazarak gelecegi gormusum
(hmm bu ausencianin yazim sekli degil,acaba ben uyudum da esim mi girdi)
tablete gectim idare edin,buyuk yazin goremiyorum
angel üyelık ıptali iste artık ya
ben kücücük bir tartısmaya bunu düşünebiliyorken sen düşünmüyorsun ya
valla sasırtıcı yani bence bılmedıgımız seyler de var.
seni arkadas listemden cıkarıyorum
Ben kkda yazışırken eşime okutmuyorum bile..angeli yilin cikis yapan uyesi ve en yaramaz uyesi yazarak gelecegi gormusum
(hmm bu ausencianin yazim sekli degil,acaba ben uyudum da esim mi girdi)
tablete gectim idare edin,buyuk yazin goremiyorum
bak bu yorumunu begendimBu konuda font mont haklısın, sadece pro üyelere özel bir durum.
Bence çok uzatmayalım dediğim gibi
- kankan ile eski sevgilinin aynı evde kalması
- eski sevgilinin buraya üye olması
- ve senin bunu bilip bize rapor etmemen
zaten yeterince sebep. Tabi eski sevgili ve kanka senin yorumun. Bende yorumumu yazdım seni ateşe filan atmadım. Elimde net delil olmasa yazmazdım.
Konu çok uzadı
sonuç olarak bu site 12 senedir bu siteyi ayakta tutan buradaki üyelerin beni sevmemesi ama çok güvenmesidir.
Bende sevilmemek için elimden geleni yaparken güven konusunda bu sitede dengeleri korumakla sorumluyum.
ve senin bunu bilip bize rapor etmemenBu konuda font mont haklısın, sadece pro üyelere özel bir durum.
zaten yeterince sebep. Tabi eski sevgili ve kanka senin yorumun. Bende yorumumu yazdım seni ateşe filan atmadım. Elimde net delil olmasa yazmazdım.
Konu çok uzadı
sonuç olarak bu site 12 senedir bu siteyi ayakta tutan buradaki üyelerin beni sevmemesi ama çok güvenmesidir.
Bende sevilmemek için elimden geleni yaparken güven konusunda bu sitede dengeleri korumakla sorumluyum.
Bu konuda font mont haklısın, sadece pro üyelere özel bir durum.
Konu çok uzadı
bak bu yorumunu begendim
Sizlere cevap yazıyor, bitirsin üyeliği iptal edilecek...
seni sevmediğimi biliyorsun değil mi ?
Mune lütfen bunun açığını ara bulduğunda kafasını gümüş yok yok teneke tepside rica ediyorum ...
seni sevmediğimi biliyorsun değil mi ?
Mune lütfen bunun açığını ara bulduğunda kafasını gümüş yok yok teneke tepside rica ediyorum ...