canım, senin mesleğin bilgisayarla ilgili değil mi?
mesleğini söyler mısın bıze?? hanı en teknolojık olanından?
Eski sevgili filan yok, 2 tane kendisine ait üyelik var 1 tane de erkek arkadaşına ait.
Erkek arkadaşı bir şaka yapıyor ve arkangel için erkek diyor sonra toparlayamadılar arkası çorap söküğü gibi geldi...
Olay bundan ibaret
Eski sevgili filan yok, 2 tane kendisine ait üyelik var 1 tane de erkek arkadaşına ait.
Erkek arkadaşı bir şaka yapıyor ve arkangel için erkek diyor sonra toparlayamadılar arkası çorap söküğü gibi geldi...
Olay bundan ibaret
Bak surr...
Bilgisayar işi yapmak başka birşey vbulletin dizazynından anlamak başka birşey.. o webmasterların işidir.
'vbulletin dizazynı' bunu yazabiliyor olman demek zamanında sur e o soruyu sormaman lazımdı demek.
Kaç kişi biliyor bu terimi??
Neyse bence git artık..
ben biliyom yaaa bana nıye sormuyon
Hayır kesinlikle öyle değil...
Ben herşeyi anlattım burada ve size telefonda.
Bak surr...
Bilgisayar işi yapmak başka birşey vbulletin dizazynından anlamak başka birşey.. o webmasterların işidir.
'vbulletin dizazynı' bunu yazabiliyor olman demek zamanında sur e o soruyu sormaman lazımdı demek.
Neyse bence git artık..
Neyse bence git artık..
Ben web tasarımcıyım demedimki hiç.Eeee bu site de zaten vbulletin tasarımı değil mi ?? O halde hayli biliyor olması gerekmez mi bir web tasarımcının ?
Ben web tasarımcıyım demedimki hiç.
ArkAngel,
eğer EppurSiMuove senin arkadaşın olsaydı ve 2. üyelik olmasaydı, Kazen'le telefonda konuştuğunda 2. üyelik olmadığını izah etmiş olsaydın, EppurSiMuove tekrar aktif üye olurdu, eğer EppurSiMuove senin üyeliğin olmasaydı, bana EppurSiMuove olarak hışımla atılan mesajların birinde hata yapılmazdı, o kadar kızmıştın ki ben bile şaşırdım kendi ağzınla yakalanmana, IPlerin aynı olması dışında yaptığın tek bir hata vardı o gece EppurSiMuove üyeliğinle mesaj attığında, o hatayı yaptığın anda %100 emin oldum EppurSiMuove üyeliği sana aitti.
angel bak güzelim böyle 1 2 kelımelık cumleler kimsenın işine gelmez
ha işine gelse de sana bu saatten sonra kimse ınanmaz.
sana garezim olsun diye demıyorum ben bunları.
ama bu saatten sonra olmaz inan ki
Aynı evde yaşıyorlar dedim ya ben..Bakın eski erkek arkadaşınızla (sözde) sizin 2. üyeliğiniz (benim deği larkdaşımın diyorsunuz ama sizin adınıza bir mail adresi ile alınmış üyelik)
AYNI PC den bağlanmışlar.....
Hemde 22:30 10.12.2012 tarihinde...
Senin sözde kankan senin eski sevgilinle akşam 22:30 da ne halt ediyor ?
Yeter ama beni de bu kadar salak yerine koyma...
Bana birşey anlatmadın sana dedim ki burada
doğruyu yaz herkesin 2. bir hakka sahip olduğuna inanıyorum gerekeni yaparım
.
Neyse ya iyi akşamlar.... uğraşamam
Ben web tasarımcıyım demedimki hiç.
ArkAngel,
eğer EppurSiMuove senin arkadaşın olsaydı ve 2. üyelik olmasaydı, Kazen'le telefonda konuştuğunda 2. üyelik olmadığını izah etmiş olsaydın, EppurSiMuove tekrar aktif üye olurdu, eğer EppurSiMuove senin üyeliğin olmasaydı, bana EppurSiMuove olarak hışımla atılan mesajların birinde hata yapılmazdı, o kadar kızmıştın ki ben bile şaşırdım kendi ağzınla yakalanmana, IPlerin aynı olması dışında yaptığın tek bir hata vardı o gece EppurSiMuove üyeliğinle mesaj attığında, o hatayı yaptığın anda %100 emin oldum EppurSiMuove üyeliği sana aitti.
ArkAngel,